Maç yarına ertelenmiş.
Murat Özyer denen gereksiz yaratığın periscope yayınının başını dinlemek gafletinde bulundum.
Nuria, Waters ve Jelena'nın paralarını almadıkları için maça çıkmak istemediklerinden söz edildiğini söylüyor. Ama kısa bir süre sonra bu üç oyuncunun sahaya çıktıklarını yine kendisi söylüyor.
Daha önce de defalarca söyledim, Kizer olayından itibaren, bu federasyon görevde olduğu sürece ligden çekildiğimizi açıklamalıydık. Bunu yapmayan bir yönetim daba baştan hatalıdır.
Ama kendini camiadan biri olarak lanse eden bu gereksiz yaratıkların bir an önce bu camiadan dışlanması daha acil bir görevdir.
Sağlık Kurulu oynanmaması yönünde tavsiye vermiş. Ona rağmen red kararı çıktı. Son maçımızı izleyip gidicez işte. Söylenecek birşey yok...
Daha önce Samsun ve Trabzon'un maçları zehirlenme sebebiyle ertelenmişti. Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır
Evet, 5 Trabzonlu İzmir'deki Pınar Cup'ta kokoreçten zehirlenmişti. Samsun ise 2010 senesinde Çankaya Üniversitesi maçı öncesi birkaç oyuncusunun grip olması sebebiyle hastaneden rapor almış ve erteleme talebi kabul edilmişti.
Bu işler boş işler. AGÜ bizi 9 Nisan'da yendi, bugün 13 Nisan'da da yenebilir. Seneye 9 ve 13 Nisan'da bu karşılaşmaların sonucunu hiç birimiz hatırlamayız, sadece Eurocup ( Hani bilmem kaç yabancıyla senelerce uğraşıp uğraşıp da alamadıkları Eurocup ) ve Euroleague Şampiyonluklarımızın yıldönümünü kutlarız İstanbul belki sizin tweetinizde yazdığınız gibi Garip'tir ama o kadar çok çabaya rağmen alamadığınız Eurocup, İstanbul'da bizim müzemizdedir sayın coach Ayhan Bey.
Kayseri'de ünlü bir restorantta yemek yiyen herkes hasta. Kayseri'ye gitmeyenelr sapasağlam. Çok ilginç!
/QUOTE]
Yok artık