Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final 2. Maç / Galatasaray 56-40 AGÜ

Rakibinin neredeyse tüm oyuncuları zehirlenmiş,durumları kötü Tbf desen erteleme kararı vermiyor sende zaten kötü olan bu takımı oyuncuları hastalıktan perişan haldeyken fırsatçılık yapıp maç oynamak istiyorsun bu nasıl vicdansızlıktır.

Emin olun AGÜ bu durumda olsaydı rakip olarak kesinlikle biz ertelenmesi için başvuru yapardık hastalık gibi durumlardan fırsatçılık yapıp vicdanımızı bir kenara atmazdık.

AGÜ menajeri bize laf atıyor da önce kendine baksın. Çekildik diye yazıp sonra maçın yarın oynanmasını isteyen de babam değildi herhalde? Ahlak yoksunu bunlarda tepkilerinde haklı olsalar nolur. Antrenöründen oyuncusuna hepsi

Maça 1 saat kala erteleme kararını verme, maçın başlamasına 1 dakika kala ertele ve Fenerbahçe derbisi ile aynı saate koy. Alenen dalga geçiyorlar.

Agü koçu ve yönetimi de haddini bilsin. Adam mı oldunuz bir maç kazanınca? Basketbol bitmişmiş.. Bunca senedir anca mı farkettiniz ulan? Madem rahatsızsınız gidin federasyona anlatın derdinizi, pısırık yönetim görünce Galatasaray'a diklenecekler akılları sıra.

Bu konuda mevzuat nedir? Oyuncularımız hastaydılar ama ısınmada ve maç kadrosunda oldukları anlaşılıyor. Bu durumda resmi olarak maçı iptal etmenin gerekçesi nedir? Konu hakkında çok bilgi sahibi değilim, öğrenmek için soruyorum.

Murat Özyer denen gereksiz yaratığın periscope yayınının başını dinlemek gafletinde bulundum.
Nuria, Waters ve Jelena'nın paralarını almadıkları için maça çıkmak istemediklerinden söz edildiğini söylüyor. Ama kısa bir süre sonra bu üç oyuncunun sahaya çıktıklarını yine kendisi söylüyor.
Daha önce de defalarca söyledim, Kizer olayından itibaren, bu federasyon görevde olduğu sürece ligden çekildiğimizi açıklamalıydık. Bunu yapmayan bir yönetim daba baştan hatalıdır.
Ama kendini camiadan biri olarak lanse eden bu gereksiz yaratıkların bir an önce bu camiadan dışlanması daha acil bir görevdir.

Murat Özyer denen gereksiz yaratığın periscope yayınının başını dinlemek gafletinde bulundum.
Nuria, Waters ve Jelena'nın paralarını almadıkları için maça çıkmak istemediklerinden söz edildiğini söylüyor. Ama kısa bir süre sonra bu üç oyuncunun sahaya çıktıklarını yine kendisi söylüyor.
Daha önce de defalarca söyledim, Kizer olayından itibaren, bu federasyon görevde olduğu sürece ligden çekildiğimizi açıklamalıydık. Bunu yapmayan bir yönetim daba baştan hatalıdır.
Ama kendini camiadan biri olarak lanse eden bu gereksiz yaratıkların bir an önce bu camiadan dışlanması daha acil bir görevdir.

Murat Özyer Galatasaray için bir haindir, şimdi de kovulmanın verdiği acı ile nereden nasıl zarar veririm Galatasaray'a diye saldırıyor. Bu hainin söylediklerine inanmayın.

Ben AGÜ menajerinin yaptığı açıklamalara çok sinir oldum. Masa başı oyunlarmış bilmem neymiş. Daha sene başında hakkımız alenen yendi bu federasyon tarafından. Maçın son dakika ertelenmesi bence de saçmaydı fakat yapamayacağın şeyleri söyleyip saçma iddialarda bulunmak ayrı.

Maçın bence erkenden iptal edilmemesinin sebebi TBF'nin bir şekilde bunlar 3 gün sonra Loyd'u ikna ederler oynar filan korkusundandır, maç kadroları bugün verildi ve o haliyle çıkılacak maça.

Sağlık Kurulu oynanmaması yönünde tavsiye vermiş. Ona rağmen red kararı çıktı. Son maçımızı izleyip gidicez işte. Söylenecek birşey yok...

Daha önce Samsun ve Trabzon'un maçları zehirlenme sebebiyle ertelenmişti. Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır

Trabzon ornegi bir ozel turnuva dahilindeydi sanirim (TED Kolej maçi, Pinar Cup).
Samsun emsalini hatirlamiyorum, detay varsa bilgilendirir misiniz ?

Evet, 5 Trabzonlu İzmir'deki Pınar Cup'ta kokoreçten zehirlenmişti. Samsun ise 2010 senesinde Çankaya Üniversitesi maçı öncesi birkaç oyuncusunun grip olması sebebiyle hastaneden rapor almış ve erteleme talebi kabul edilmişti.

Bu işler boş işler. AGÜ bizi 9 Nisan'da yendi, bugün 13 Nisan'da da yenebilir. Seneye 9 ve 13 Nisan'da bu karşılaşmaların sonucunu hiç birimiz hatırlamayız, sadece Eurocup ( Hani bilmem kaç yabancıyla senelerce uğraşıp uğraşıp da alamadıkları Eurocup ) ve Euroleague Şampiyonluklarımızın yıldönümünü kutlarız :) İstanbul belki sizin tweetinizde yazdığınız gibi Garip'tir ama o kadar çok çabaya rağmen alamadığınız Eurocup, İstanbul'da bizim müzemizdedir sayın coach Ayhan Bey.

Bazi arkadaslara laf alatmaya çalisiyorum da emsallerle ilgili, bir bilgiye ihtiyacim var.
Saglik kurlunun gorevi ve isleyisiyle ilgili bir mevzuat (yonerge,...) var midir ? TBF sitesinde yonergeler arasinda bulamadim. Lig ve musabaka yonergelerinde de konuya iliskin madde bulunmuyor sanki.

AGÜ'nün Play-Off'dan çekiliyoruz açıklaması herhangi bir sosyal medya hesabının yanlış haberi değil.

Ayhan Avcı maç ertelendiğinde yanımızdaydı, kendisine yarına mı ertelediler dedim. 'Bilmiyorum beni ilgilendirmiyor Fenerbahçe-Galaytasaray yarı finali hayırlı olsun onlar oynasın' dedi.

Sonrasında sosyal medyaya o haber yansıdı, muhtemelen yönetim tarafından da benzer açıklama yapıldı.

Ama bunu yapamayacakları çok açık. Çünkü seride 1-0 önde oldukları için çekilirlerse 2 maç hükmen yenik sayılırlar ve otomatik olarak küme düşerler.

Ayrıca çekilmek gibi radikal hamle yapacak kadar büyük bir kulüp değiller.

GSbasket hesabından gösterilen tepki bu anlamda yerindeydi, 2 eurocup finali oynayıp 1 tkbl finaline çıkınca kendilerini bir halt zannettiler sanırım.

Galatasaray camiası bu, tükürsek boğulacak adamlar kulübün adını ağzına alırken besmele çekmelidir.

Kayseri'de yedikleri bir yemek yüzünden rahatsızlanmışlar.
Bugün de Işıl, Ayşegül ve Bahar serum yemişler.
Gerçekten ilginç ya !!!

Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Hatırlanacağı üzere dün oynanması gereken Galatasaray – Abdullah Gül Üniversitesi mücadelesi, beş oyuncumuzun yaşamış olduğu şiddetli ishal ve kusma sebebiyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ertelenmişti.

Hastalık yaşayan oyuncularımızdan Nevriye Yılmaz, Jelena Dubljevic, Cansu Köksal, Nuria Martinez ve Ann Wauters’ın yanına; Işıl Alben, Ayşegül Günay ve Bahar Çağlar’ın da aynı şikayetle bugün hastaneye kaldırılmaları sebebiyle Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız Türkiye Basketbol Federasyonu’na karşılaşmanın bir kez daha ertelenmesi talebinde bulunmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Su an tüm belirsizliklere rağmen salona giden ve İmparator Ekrem Memnun diye bağıran bir avuç Galatasaraylıya kendi adıma teşekkür ediyorum. Bu takımı daha fazla destekleyebilmeyi isterdim.