Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final 2. Maç / Galatasaray 56-40 AGÜ

Neredeyse tüm takım serumla ayakta duruyor olmasına rağmen müthiş karakter koyduk karaktersiz agü'ye karşı.

Maçı neredeyse sonuna kadar izledim. Kesinlikle kızılacak, eleştirilecek bir tarafları yoktu, hepsinin eline sağlık. İlk defa bu kadar sakin kaldım, yapılan top kayıplarına aldırmadım. Kızlar hasta hasta çıkıp çatır çatır top oynadı.

Agü gibi karaktersiz insanlar tarafından yönetilen takımlar kaybetmeye her zaman mahkum. Biz bu hırsla onları Kayseri'de perişan ederiz.

Kizer KUMPASINDAN beri ilk kez böyle gördüm takımı. Bir süredir sahada oynayan bedenlerinin içine ruh gelmişti. Dün ilk defa bir yönetici kendileri için ciddi ve çetin bir mücadele verdi ve takım da bunu gördü. Bu olay herşeyin dönüm noktası olabilir!

O ilgilenen yöneticinin adınıda yazsaydınız ,cidden memnun oldum ve o yöneticiyi merak ettim makumumuz takım ve taraftar olarak çok istediğimiz bir şeydi bir yöneticinin ilgilenmesi.

Sakıncası yoksaki olması için sebep yok ismini yazarmısınız ? bilelim taraftar olarak umarız bu ilgisi devam eder.

Derbiden dolayı gereken tebriği alamadılar. Her türlü sıkıntılara rağmen Ekrem Memnun ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın karakteri her zaman dik duruşludur, eğilip bükülmezler. Var olun !

Ayhan Avcı adam olmadığını gösterdi 2 gündür. Kızlar sırf bunların hesabını sormak için bile bu turu geçsin istiyorum.

Loyd olsa şampiyonluk hayal değildi.
Ama şaka maka ABD'li oyuncumuz yok.
Orduspor ile bir tek biz varız diye biliyorum bu durumda.
Tebrikler takıma ve teknik heyete...

Loyd olsa şampiyonluk hayal değildi.
Ama şaka maka ABD'li oyuncumuz yok.
Orduspor ile bir tek biz varız diye biliyorum bu durumda.
Tebrikler takıma ve teknik heyete...

2 yıldır playoflarda kıta dışı oyuncumuz yok gibi renktaş, geçen yıl sadece Bone vardı, oda Ülkesine gidip geldikten sonra toparlanamamıştı... Geçen yıl bence bu kadronunda gerisinde bir takımla şampiyon yapmayı başardı Ekrem Hoca...Ekrem hoca ve takımımız herkesle mücadele ediyor, federasyon, hakemler, bide üstüne bizim yönetim... Allah sabır versin hocamıza ve oyuncularımıza...

Herşeyde bir hayır vardır. Sanki Loyd'un gitmesi takımı ateşledi. Geçen senede Loyd yokken şampiyon olduk. Bu sene üstüne Işıl'da var. Haydi bir şampiyonluk daha inşAllah.

Maçın derbi saatine konulmuş olmasına ilk planda üzülsem sinirlensem de şimdi seviniyorum.

Galatasaray'ın kültürünü bilmeyen kurum ve kulüpler hep aynı tuzağa düşüyorlar; 'Galatasaray ruhu'nu unutuyorlar. Siz eğer Galatasaray'a karşı ciddi bir haksızlık yaparsanız er ya da geç bunun bedelini ağır şekilde ödersiniz.

Tarih bunun örnekleriyle dolu. 2006, 2008, 2012 yıllarında Futbolda yaşadığımız şampiyonlukları düşünün. 2006'da elle atılan gol, 2012'de malum play-off skandalı vs.

Kadın basketbolda yıllarca hakemler sayesinde çalışan şampiyonluklar ve sonrasında kadın basketbolunda rekabeti bitiren üçleme!

Kişisel hatadan kaynaklanmayan bir sebepten ötürü yaşanan sağlık sorununa ve emsal nitelikteki kararlara rağmen maçı ertelememekte gösterilen direnç ve sonrasında da dalga geçer gibi 24 saat sonrasında derbi saatine konulan maç.

Ertesi günkü sakatlığı da düşününce sporcu sağlığını ön planda tuttuğumuzda 7 kişilik minimum takım kadrosunu oluşturamaz ve hükmen yenik sayılırdık. Bu aynı sezonda 2. hükmen yenilgimiz olacağı için de otomatik olarak küme düşecektik.

Bizim tarafta tüm bunlar yaşanırken rakip takımdan 'Geçmiş olsun' mesajı yerine 'Ödenmeyen paralar yarına ödenir kadro değişir' gibi hadsiz tepkiler gösteriliyordu.

Kayserideki karşılaşma öncesi yaşanan skandal ile birlikte takımın tüm konsantrasyonu dibe vurmuşken yapılan bu muamele takıma resmen doping etkisi yapmış!

Maç öncesi ısınmaya çıktıklarında oyuncularımızın tamamının yüzü bembeyazdı. Abartısız söylüyorum hiç bu kadar kötü görmemiştim oyuncuları, yürüyecek halleri yok gibiydi.

Ama işte 'Galatasaray ruhu' deriz ya, onu hesaba katmamış TBF ve AGÜ. Daha önce yaşananlarda olduğu gibi aynı tuzağa düşüp bize çelme takmaya kalkarken daha güçlü şekilde ayağa kaldırdılar.

Sonrası sonuç ve istatistik kağıdında...

Ne oldu şimdi LLoyd gitti mi ??
İşe bak ya kaç senedir iyi gelişim gösteren gençleri topluyoruz (Bone,LLoyd,Kizer) hepsi başımıza dert oldular
gelişmişini alıp gelin şunların ya

Gs tvde sevgili yöneticimiz lyod galatasaray formasını giyecek karakterde değil dedi. Whalen olayında da benzer şeyler söylenmişti. Çok çok kötü şeyler söylicem de tutuyorum kendimi..

Biz sessiz kalırsak yarın Ekrem Hoca içinde aynısını söyleyecekler.
O değil de kızı yine biz oyuncu yaptık.
Ama oda elimizden gitti.
Bu ne şanssızlık böyle ?