Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi | Mersin BŞB 68-66 Galatasaray

Art niyet var!
Nerede faul orada ahlaksız hakem.

Ekrem Hoca'ya da teknik faul verilmeli.
Hatta tribüne yollanmalı!
Ruhu satılmışlar!

Bizim savunma ribaundumuzdan daha fazla hücum ribaundları vardır heralde.Bu nedir arkadaş ya her geldiklerinde 3 hücum yapıyolar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben adamimi bilirim. Hucumda hiçbir temasimizi çalmadilar gittiler iki tane faul uydurup zorla farki 4'e çikardilar. Buna artik tepki koymamiz lazim.

64 61 son 22 saniye. Ne zaman tam yakaladık öne geçicez diyoruz o hücumda sayı yok. En az 5 6 kere olmuştur bu. Bu hakemlere rağmen gene kazanabilirdik

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanmak gibi bir hedefimiz olduğunu düşünmüyorum.
Klasik Cansu'nun yedekte olduğu bir maç olsa fark +20 olmuştu ilk yarıda. Cansu beklenmeyeni (aslında yapacak yetenekte olsa da) yapınca herkes şok oldu.
Uzunları ile kazanan takımımız bugün uzunlarından SIFIR katkı aldı.

Hayırlısı olsun.

Hocanin artik yuzunun gulmesini bekliyoruz. Tamam zor sezon, haksizliklar da var ama onun ruh hali takimi etkiliyor, maçta pes etmiyor ama bir sey de uretemiyor bazen, hucumlarimiz Ekrem hocaya yakismiyor. Yoksa biz 5 kisilik bu Mersin'den kotu takim degiliz her seye ragmen.

Kazansak Agüye karşı bir avantajımız olacaktı bugün onu kaybettik. Zaten 3.olma ihtimalimiz yok gibiydi, play offlarda daha iyi olmamız dileğiyle. Ayrıca Cansuyu kazanmak çok önemliydi. Ekrem hocanın durumu takımımıza da yansıyor. Umuyorum biraz daha konsantre olur

Cansu'ya bugünkü mücadelesinden dolayı teşekür ediyorum, inşallah Cansu ve Ayşegül hakkettiği süreleri alırlar, toparlanırız inanıyorum, yalnız yeteneklerine ihanet eden Bahar'a verilen süreyi Cansu'ya verelim, Nuria yerine Ayşegül oynasın, girdiği her maçtada katkı veriyor Ayşegül, neden bu oyuncular şans bulamıyor anlamıyorum, yok yerlerine oynayanlar süpermi oynuyor? Ekrem Hoca'da formsuz takımda, inşallah düzeliriz, bu takım kadro olarak ne Hatay'a iki maçta yenilecek bir kadro nede Agü'den evinde fark yiyecek bir kadro, o kadar değil, geçen yıl şampiyon olurken bundan daha iyi bir kadromuz yoktu...

Fener hariç herkesi yenebilecek bir kadromuz var ama huzur yok.

Bence Fener dahil herkesi yenebiliriz, ama huzur yok, herkes formsuz üstüne Ekrem hocada haklı olarak mutsuz ve formsuz, bizim fb'yle aramızda öyle çok büyük kadro farkı yok, adamların bundan daha iyi kadrötar varken şampiyon olduk, fb değişen eskiye göre hocaları iyi, arada öyle büyük kadro farkı felan yok bizimle...

Bence Fener dahil herkesi yenebiliriz, ama huzur yok, herkes formsuz üstüne Ekrem hocada haklı olarak mutsuz ve formsuz, bizim fb'yle aramızda öyle çok büyük kadro farkı felan yok, adamların bundan daha iyi kadrötar varken şampiyon olduk, fb değişen eskiye göre hocaları iyi, arada öyle büyük kadro farkı felan yok bizimle...
Bence kadroları net bizden daha iyi. Ben kadro olarak yazdım yoksa Ekrem hoca nın kafası rahat olsa bu takım çok daha iyi durumda olur. Ekrem hoca yıllardır benzer sorunlarla uğraşıyor vallaha şurdan bir kişi çıksa onun yerine geçse kafayı yerdi. İyi sabretti bu seneye kadar da mükemmel yönetti. Canı sağolsun seneye daha sağlıklı bir yapıyla iyi bir Ekrem Memnunla tüm kupaları zorlarız. Yeter ki şu kızlara paralarını ödesinler

Bizim sutor zaafimiz var dogru ama en buyuk zaafimiz salt pozisyon veya yetenege degil, takimin genel size'ina bagli diye dusunuyorum. Pozisyonuna gore eslesmede bile oyuncularimiz bazen mismatch olmus gibi duruyor. Dis savunmamizin zaman zaman çokmesi de kismen pota alti rotasyon darligina ve dolayisiyla yardima giden oyuncularin spacing hatasina, kismen de boy dezavantajindan el ustu basket yememize bagli. Yani bu takima bir skorer almak elbet iyi bir hamle olur fakat bu yapisal sorunu çozmez.
Savunmada bunu gidermek için harcadigimiz enerji hucumda bitiklige neden oluyor.

Onun disinda rotasyon olarak Mersin'den asagi oldugumuz gorusune katilmiyorum. Skor bulan oyuncularinin dakika dagilimi 40-38-35-35-34. Cansu'dan bu katkiyi almisken biraz moral, biraz huzur, biraz da dogru oyunla rahat bile yenebilirdik Mersin'i. Ozellikle ikinci periyotta one geçtigimizde farki 6-7'lere çikaracak toplari kaptik. Demek ki mumkun.

Mali Genel Kurulda Başkan Dursun Özbek: "kadın basketbol takımımız bu sene başarılı sonuçlar alıyor" demişti. Bence de bu sezon bütün hedef maçları kaybettik. Açıkcası söyleyebilecek hiçbir şey yok ben oyuncu kalitesinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Ekrem Memnun çırpınıp duruyor fakat takımın bütçesi kapasitesi belli maalesef kaybeden bir takım haline geldik...

Salondan yeni geldim. Maçın başında çok basit sayılar yedik. Ann olsun, Nevriye olsun, Bahar olsun ilk beş dakika doğru dürüst sayı üretemedik. Fark orada oluştu. Kötü oyuna rağmen maç sonunda maçı koparabilirdik ancak 4,5 hücum boş döndük sonrası da malum.