Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi | Mersin BŞB 68-66 Galatasaray

Bu takımın sorunu sadece kadro yetersizliğiyle açıklanacak birşey değil, takımın bu görüntüsü geçen yılki fb nin görüntüsü gibi...
Birkez daha diyeyim bu takım kadro olarak sadece fb'nin gerisinde ve çok büyük kalite farkları yok arada...
Bizim takım formsuz, bizim takım huzursuz, bizim takım yorgun, bizim takım bitkin...
Bunlarda yine yapılmayan ödemelerle falan ilgilidir, ama en büyük sıkıntı buda değil, Kizer olayından sonra çok etkilendi takım, burda sezon başından belli bir türlü tam takım olamamız da sorun...
İnşallah toparlanırız, ben inanıyorum bu takım Ekrem hoca liderliğinde tekrar zirveye çıkacak...

Bu takımın sorunu sadece kadro yetersizliğiyle açıklanacak birşey değil, takımın bu görüntüsü geçen yılki fb nin görüntüsü gibi...
Birkez daha diyeyim bu takım kadro olarak sadece fb'nin gerisinde ve çok büyük kalite farkları yok arada...
Bizim takım formsuz, bizim takım huzursuz, bizim takım yorgun, bizim takım bitkin...
Bunlarda yine yapılmayan ödemelerle falan ilgilidir, ama en büyük sıkıntı buda değil, Kizer olayından sonra çok etkilendi takım, burda sezon başından belli bir türlü tam takım olamamız da sorun...
İnşallah toparlanırız, ben inanıyorum bu takım Ekrem hoca liderliğinde tekrar zirveye çıkacak...

Tabi, bu muhteşem ve becerikli yönetim (!), Ekrem Hoca'yı da kaçırmazsa...

Uzun zamandır bu kadar hücum ribaundu verdiğimiz başka bir maç hatırlamıyorum. Bu Kizer olayı bizi çok etkiledi. Hem yerini dolduramayışımız, hem olayları derken çok sıkıntı çektik. Dün rakibin yıldızları pota altı oyuncularıydı.Umarım takım toplanır ve playofflarda kendine gelir.

Çalıştığınız iş yeri, size aylarca maaşınızı ödemese huzurlu bir şekilde çalışabilir misiniz?

Çalıştığınız iş yeri, size aylarca maaşınızı ödemese huzurlu bir şekilde çalışabilir misiniz?
Çalışmam, bırakır giderim, ki bunu yapan her oyuncuya saygı duyuyorum, mesela Arroyo'ya çok saygı duyuyorum, doğru olanda bu zaten, bir sporcuya maaşını aylarca ödememe hakkımız yok, bu oyuncular tepki koymadığı için böyle ama bunlar, alışmışlar her yıl aynı şeyler, çıkma abi maça çok basit, ondan sonra böyle şeyler oluyormu görelim...
Zaten huzursuzluğun sebebinin ödenmeyen maaşlardan kaynaklanabileceğini söyledim, çünkü bu konuda bir bilgim yok...
Sizin bu soruyu bana sorarken neye istinaden yazdığınızı merak ediyorum şuan?

Kadın basketbolcuları bilemem ama "çalıştığınız işyeri size maaş ödemezse" hipotezi futbol ve erkek basketbol takımı için çokda geçerli olduğunu düşünmüyorum. Biz ay sonunu zor getiriyoruz, hadi en iyi durumda olanımız 3-5 ay idare etsin. Bunlar ise milyonları götürüyor, hiçbirini paraya ihtiyacı yok ve işverende uluslararası bir marka, ne kadar olumsuzluk söylensede parasını faiziyle alacağı kesin. Yani ben olsam gene gidebilirdim ama kalanlar çok da büyük fedakarlık yapıyor sayılmaz aslında.

Kadın basketbolcuları bilemem ama "çalıştığınız işyeri size maaş ödemezse" hipotezi futbol ve erkek basketbol takımı için çokda geçerli olduğunu düşünmüyorum. Biz ay sonunu zor getiriyoruz, hadi en iyi durumda olanımız 3-5 ay idare etsin. Bunlar ise milyonları götürüyor, hiçbirini paraya ihtiyacı yok ve işverende uluslararası bir marka, ne kadar olumsuzluk söylensede parasını faiziyle alacağı kesin. Yani ben olsam gene gidebilirdim ama kalanlar çok da büyük fedakarlık yapıyor sayılmaz aslında.

Burda sorun tepki koymaları gerekir, eğer huzursuzluğun sebebi buysa antremana çıkmazsın, maça çıkmazsın yada haklı olarak bırakır gidersin...Oyuncular tepki koymadığı sürece bunlar bitmez, her yıl aynı sorunları duymaktan ben bıktım...

Tabii ki tek problem maaşların alınmaması değil. O bir örnekti, ''milyonlar götürüyorlar'' mantığına da katılmıyorum. Herkesin kazandığı paraya göre bir hayat biçimi var.

Kizer davasında yönetim, bu şubeye önem verseydi şu an çok başka bir yerde olurdu bu dava. Ekranlara çıkıp ''Sen kimsin Harun'' demek yerine lobiyle bu işleri halletseydi kazanmıştık davayı. Yönetimin kadın basketbolu kapatmak için bu işlerle çok uğraşmak istediğini de düşünmüyorum. Dursun Özbek neredeyse her gün bağırıyorlar, bu şubeyle ilgili düşüncelerini.

Sezon öncesi sponsor skandalına bile değinmiyorum. Ellerine yüzlerine bulaştırmanın dışında Galatasaray'a ihanet etti bazı yöneticiler.

Ayrıca, mesela hangi yönetici bu sene takımla deplasmana gitti? Mesela kaç yönetici hocanın/teknik heyetin/oyuncuların sorunlarıyla ilgileniyor? Kaç yönetici oyuncuları antremanda ziyaret ediyor? Kaç yönetici oyuncularla yemek yiyor, konuşuyor?

İnsanlara kendilerini sahipsiz hissettiriyorlar. Bu kadar huzursuzluğun olduğu yerde haliyle başarı da olmuyor.