Sevgili Ali, ipin ucu kaçtığı falan yok, merak etme
Sana tavsiyem maçı tekrar izle ama fanatik taraftar gözlüğünü çıkar, basketbol sever olarak izle. Sırf hakem hatası yüzünden maçı kaybettik dersek, yaptığımız hatalardan ders çıkarmazsak bu filmi çok izleriz. İyi bende hakeme ana avrat düz gidiyim. Hiç engin ve dom niye oynamadı, bonsu neden bitik, carlos 30 dk üstü oynatmak hata demeyim. Yenilgi sonrası bahane bulmak kolay gerçeği bulmak zordur
Resmen elimizde ki maçı adamlara hediye ettik.
Hakemler art niyetli olsa böyle denk mücadele de deplasmanda 6-8 sayı öne falan geçemezsin. Maçın başından sonuna kadar adamı kanser ederlerdi. Marko 3 faulle 25 dk oynadı, ince 1-2 düdükle ipini 3. periyot çekerlerdi. Biz bunları avrupa da lig de çok yaşadık. 4. periyot Carlos un çıkardığı dirsek-omuz a anında teknik faullu yapıştırırlardı. Deplasmanda son 4 saniye kala o topu da bize vermezler. Abartısız 10 defa izledim ne zoric ne marko dan çıktı diyebildim.
Umarım teknik kadro da hakem olayına kafayı takıp yapılan hataları görmezden gelmez. Carlos rotasyonda 30 dk dan fazla süre almaması lazım. Dom kadroda olmalı. Engin en azından 5-10 dk sahada kalmalı. Erzeg yerine ersin in süresi artmalı. Pota altına gömülmek ve yardım savunması işe yaradı, daha da iyi yapmamız lazım. Sinanın skor katkısı artmalı. Marko maç sonu çok düştü, böyle uzun seride katkısı düşer, cenk e daha fazla süre vermeliyiz.
ve en önemlisi öyle gaza gelip asacağız keseceğiz ayaklarına girersek trabzon gibi kendi kafamıza sıkarız. Adamlar maç sonunda dışarıda birbirlerini yerken içeride fenerliler güle oynaya köfte yediler.