Bir Türkiye klasiği: Şikeci Fenerbahçe'ye sınırsız hakem desteği!

Maçın sonucunu etkileyen hakem kararları hatalı karar diyerek geçiştirilemeyecek derecede önemlidir... Bu saate kadar da bir yöneticimizin sesi çıkmadı bu da ayrı bir sorun bence kendi adımıza...

Futbol ortakları tek tek ceza alıyor. Türkiye'nin 4 takımı şike ve tesvik dolayısıyla uefa'dan ceza aldı ve hâlâ ligdeler.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

[video=youtube;iezBVqpzdw0]http://www.youtube.com/watch?v=iezBVqpzdw0&feature=youtu.be[/video]

Bu da bugün GS Tv'nin yayınladığı video

Yöneticilerle Tapeleri Çıkan, Onlara "Herşey Kontrol Altında" Diye Telkin Eden Recep Ankaralı ve Ekibi Fenerbahçe maçlarında Görev Başındaydı !

Basketbolda da şike soruşturması açılsın !

Can Bey'in hakem hataları yerine teknik ve taktik yönündeki bizim hatalarımız üzerine yoğunlaşmasını anlıyorum ve hak da veriyorum bazen zaman gelir ki hakemleri de yenmeniz gerekebilir. Ama bunun yanında bizim cephemizdeki hataları görüp düzeltecek yetkinlikte bir teknik ekibe sahip olduğumuzu düşünüyorum. Kendi adıma konuşayım. Ben hakem hatalarını dile getiriyorum çünkü; hatasız oynayarak her zaman hakemleri yenemezsiniz ve açıkçası hatasız oynadığım bir günde o hakemlerin tekrar emeğimizi çalmasını sindiremem. Bu yüzden oyuncuların, GSTV'nin ve koçun bu yöndeki açıklamalarını sürekli dile getirmelerini destekliyorum. En azından hakemler üzerinde baskı kurulması gerekiyorsa onlar gibi fiziksel olarak değil psikolojik olarak kurmuş oluruz.

Can beye katilmiyorum basketbol 40 dk dan olusur ve her 1 dakikanin hatta saniyenin macin kaderine etki eden anlari olur hakemler istedigi kadar 38 dk iyi mac yonetsin kirilma anlarinda ve son mac topundaki bariz faulleri gormeyerek galibiyetimiz gaspedilmistir.oyuncularimizin emeklerine yazik oldu merak ediyorum bir yoneticimiz cikipta bu xuruma dur diyebilecek mi?

Abi kusura bakmayın da bence şu konu artık gereksiz her yıl konuşuyoruz elimize ne geçiyor hiç . Sen 8 sayı öne geçtiysen 2 dakikada maç vermeyeceksin son saniyeye farkı 1 sayıya indirtmeyeceksin gerekirse hakemleri de yeneceksin kusura bakmayın ama böyle ya yönetici ya da ergin ataman o hata yapıldığında takımı toplayıp soyunma odasına gidecek tepkisini gösterecek .

Maçın tekrarında gördüğüm 10 tane aleyhimize çalınan/çalınmayan faul var. Bir sayı ile kaybettiğimizi düşününce hakemlerden konuşmanın gereksiz olduğuna katılmıyorum. Basketbolda itiraz o anki pozisyon için değil sonraki gri pozisyon için yapılır. Bunu da çok net gördük. Dört saniye kala hakemin Zoric'ten çıktı dediği pozisyonu hakemden daha iyi görecek kimse yok. Ancak dakikalar süren itiraz en azından topu potaya gönderebileceğimiz son topun Fenerbahçe'ye hediye edilmesine yaradı. Bu sebeple özeleştirimizi yapmaya evet ancak hakem hatalarını dile getirmemiz de olması gerekendir bence...

Yarın serinin en önemli maçını oynayacağız. Seriye Fenerbahçe tarafında atanan hakemler sükunet sahibi yönetimleriyle, itirazları (!) tolere eden tavırlar sergiledi. Yarınki maça atanan Emin Moğolkoç'u ise bunun tam tersi yönetimiyle tanıyoruz. İstisnasız her pozisyonda parkeleri döven rakip oyunculara, kritik düdüklerde sahada dolaşan rakip koça tolerans gösteren hakemlerden sonra ilk itirazında Ergin Hoca'ya teknik faul çalarım diyecek bir yönetimle karşılaşırsak, hele ki, bir teknik faul düdüğü işitirsek şimdi ne demek istediğimiz çok net anlaşılacaktır. Bu sebeple biz tribünde aynı kadınlar finalinde olduğu gibi ateşli bir şekilde takımımızı desteklerken sahada ve saha kenarında sakin kalan oyunculara ve staff'a ihtiyacımız var.

Evine hırsız girecek, eşyalarını çalacak, canına kastedecek ama, sen, benim kapım demek ki yeterince sağlam değilmiş, pencere kilidini kapatmamışım diyerek kendini eleştireceksin. Hırsızın hiç suçu yok! FB Ülker yöneticileri de buradaki bazı yazıları gayet güzel kendi lehine kullanabilir.

İkinci maçta GALATASARAY, FENERBAHÇE ÜLKER'İ YENECEK KADAR İYİ OYNAMIŞTIR, ANCAK, HAKEMLER FB ÜLKER'İN KAZANMASINI SAĞLAMIŞTIR. O düdükler çalınsaydı bugün seri 1-1'di bu kadar net.

İbo Marko'ya yapılan faule faul gibi görülüyor ama topu neden o soktu neden marko'ya verildi diye sayıkladı durdu. Obra'nın yaptıklarına değinmediler bile.

Şikeci hakemlere alışığız zaten. Bence böyle bir senaryoya hazırlıklı olmalıydık. Evet hakemler maçı katletti. Ne Obra morarmışına teknik çalabildiler, ne Bo zıpzıpına faul çalabildiler.. Ancak bizim de hatalarımız yok değil. Özeleştiri yapmak gerekirse biz de oyun sonlarını çok kötü oynadık. Maç boyunca tam 16 top kaybı yaptık. Sadece Erceg sonlarda 2-3 top kaybı yaptı. Erceg gibi biri nasıl 36:45 dakika sahada kalır yahu? Bonsu ve Malik zaten ruh gibi.. Sadece Arroyo ve Marko ile bir yere kadar.. Hücumlarda da herşeyimiz üçlüğe bağlıydı. BBL'nin vasat takımlarının yaptığı gibi.. 8 sayı öne geçince o farkı korumamız gerekirdi bir şekilde. Daha topu oyuna bile sokamıyoruz. Aslında hep ilk maçtaki aşırı derecede kötü oyunumuz sebep oldu bunlara maalesef. İlk maçı ikinci maç gibi oynamamız gerekiyordu. O zaman ikinci maçı rahat kazanıp seriyi 1-1'e getirebilirdik. Fakat o ilk maçta ülker gibi takımdan ilk yarıda 52 sayı yemeyi hâlâ kabullenemiyorum. Neyse bu akşam gerçek ruhumuzu, doğru oyuncularla(!) sahaya yansıtırız umarım. Hakem falan dinlemeyeceksin, ezip geçeceksin!

Bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar, neden bizim evimizde oynanan hafta içi maçları yirmide fakat onların sahada oynananlar yirmi birde? Abdi İpekçinin yeri falan mı merkezi değil? İstanbulu pek bilmiyorum o nedenle soruyorum özel bir nedeni mi var acaba?

Demek ki neymiş, "boşverin yahu hakemleri, yok şöyle yapsaydık, yok böyle yapsaydık" falan filan ıvır zıvır boş laflarmış bunlar. Maçları adil hakemler yönettiği müddetçe bizi ye-ne-mez-ler !!!! Burada gerçek kimliğini gizleyerek yazanlara kapak olsun. Bu arada, sahi nerede o arkadaşlar?

Dün maçtan önce salon dışında Emin Moğulkoç tartaklanmış kızların maçta yaptıklarından dolayı. Bu tarz şeyleri sevmem normalde ama bu sefer üzülmedim iyi olmuş.

FANATİK GAZETESİNİN KAHPELİĞİ !!!

2.maçtan sonra kalpler durdu Fenerbahçe durmadı diye başlık atan.

Seri İpekçi'ye geçince, cezalar 1 hafta önce verilmesine rağmen maçtan bir gün önce İpekçi'de saldırganlara ceza verildi diye başlık atan.

Bugün, daha İpekçi'de 1 maçımız olmasına rağmen ve Fenerbahçe'nin resmi sitesinde bile yazmadan Fenerbahçe'nin biletlerinin satışa çıktığını duyuran..

Galatasaray'ın dün ki galibiyetinden sonra Fenerbahçe'lierin tahrik edici yorumlarına izin verip, hiçbir Galatasaray'lının yorum yapmasına izin vermeyen.

Futboldan haberi olmayan bir savcının, hukuk kurallarını çiğneyerek, ne yaptığını bilmeyerek açtığı mütaalanın haberini '' Fenerbahçe'nin savunmasını yaparak'', mütaalayı haklı göstererek, mütaalanın hiçbir haklı gerekçeye dayanmadığını yazmayarak, UEFA'nın vereceği cezaları yazmayarak..

Fenerbahçe'nin resmi haberciliğini yapan FANATİK GAZETESİNİ LÜTFEN ALMAYINIZ !!