Bizde seni YİĞİT sanıyorduk!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Gelirler yada gelicekler demiyorum yanlış anladın. Ama eger bu takıdma bi genc devrimi olucaksa bu yıl olmalı diyorum ha yaparlar yapmazlar bu onların problemi cunku bu takımın arkasında kapı gibi sene basında sonuna kadar gideriz diyen şampiyonluk şarkısı söyleyen ama en onemlı macta yalnız bırakan bi taraftar var.Bu takımın bir taraftarı olarak özeleştiri yapıyorum kısacası baskalarını suclarken bizde hiç bi problem yok mu diyorum ama anlatamadım galiba. Keske herkes bu forumdaki Eyup Yıldız gibi olsa sonuna kadar destek verıp elenınce elestırse ama ne yazıkki cogumuz destek vermeden basarı beklıyoruz ben bunu belırtmek ıstemıstım. Ayrıca şahsen ben Tofaşla Banvitle GS yi karşılaştırmam ikisininde kapanmasına bir söz yeter tıpkı 3 sene oncekı ulkerın 10 yıl oncekı tofasın kapanması gibi ama GS yi kapatmayı kimsenin gücü yetmez ben o takımlarla gs yı karsılastırmak ıstemıyorum ve zannetmiyorum ki ordaki 17 yasındakı oyuncuların ben takımımı bırakmam deyip Gs ye gelmiyecegini, yeterki teklif olsun sunulan imkanlar tatmin etsin.
 
Adnan kardeşim sabahtan beri biz mi anlatamıyoruz sen mi anlamıyorsun bilemiyorum ama sen gençleştirmeden anladığını söylüyorsun biz de gelmez diyoruz. Gelmeyecek oyuncuyu neden yazıyorsun? Affedersin ama CSKA'nın Efes'in gençlerini öneriyorsun burada. :) Kim alacak onları Allah aşkına. Sen baştan Yiğit Şardan'ı savunayım derken, bu gibi oyuncular gelecek derken şimdi gelir gelmez bilmem diyorsun. Shved'in, Gecevicius'un, Kulagin'in bize gelme ihtimalleri 0'dır. Bu kadar basit.

Ayrıca basketbol anlamında Banvit de Tofaş da önümüzdedir altyapıda. Tabi karşılaştıramayız bizle onları :)

Ayrıca yeterince destek verdik biz merak etme. Destek verilecek hiçbir şey yoktur şu anda kulüpte. Bunun bilincinde olup da hala destek verenler de komik duruma düşerler kusura bakmayın.
 
Adnan kardeşim,


Kimsenin hayal bile edemediği oyuncular alındı diyorsun, sonra da oyuncuların suçu yok diyorsun, bir tane maç göster o iyi oyuncular dediğin Hosley, Guroviç maçı sana çevirmiş olsun, bir tane maç göster Hüseyin , Cüneyt dışında oyuncunun kendini yırttığı. Geçen seneye dönmemek lazım ama senin oyuncuların suçu yok dediğin takım geçen senekiydi, doğru dürüst yıldız oyuncu olmadan yaşanan avrupa başarısı ve ligde son maçtaki şansızlık olmasa belkide gelecek final. İşte o oyuncuların hiç suçu yok vicdanları rahat olmalı ama bu sene ki oyuncuların hiç ama hiç rahat olmamalı, aldıkları parayı kesinlikle hak etmediler.

Sen taraftar yok diyorsun da , sayın Polat? a sor bakalım kaç tane maça gelip takımın yanında olmuş, sayın Yiğit Şardan?a sor bakalım hafta sonu ayhan şahenkteki maçlara oğluyla gelip hafta sonu keyfi yaparken, deplasmanda nerede diye, taraftar yıl ortalamasında az olsada takımın ihtiyaç duyduğu önemli her maçta orada olmuştur.

Fenerbahçe ve Efesin gençleşmesi ile bizimkisi çok farklı şuan türkiyenin en iyi kadrosu efeste en iyi gençleri efeste, fenerbahçe 2-3 yıldır şampiyon takıma gençleri yavaş yavaş adapte ediyor, biz başarı gelmeden gençleşiyoruz, önce 1-2 şampiyonluk alalım, avrupada başarı yapalım ondan sonra taraftar desinki bir kaç sene gençleşme için bekleyelim, bu taraftar 20 sene olmuş şampiyonluşa hasret sen çıkmış gençleşmeyi (bunun adı küçülmedir) destekleyelim diyorsun. Sayın Şardan basketbolu yönetemezken düne kadar kulübü yönetmeye kalkışıyordu. Yıldız oyuncu almak bizi mutlu etti umutlandırdı, ama yıldızla bu iş olmuyor, bu yıldızın parlayan olması lazım.

Umarım yönetim silkelenir ve kendine gelir, düzgün sponsor ile adam gibi takımlar kurarak hem basketbolda, hem voleybolda artık KUPA istiyoruz.

Şunu unutma yönetim takımın yanında olsaydı, koç oturduğu yerden takım yönetmeseydi, oyuncular özveri olsaydı, taraftar onları baştacı yapardı.
 
karşılıklı yanlış anlaşılmalar oldu galiba herneyse. Kuculmeyi desteleyelim demiyorum yalnızca gençleşme küçülme değildir diyorum.Evet gurovic ten bende memnum degilim ama bu takım hosley ve tolliver gelene kadar 2.ydi ve geldikleri ilk macta efesi yenseydik belkide ligi 1. bitirecektik.Ama transferler uymadı takım kötüye gitti.Ayrıca dikkat edersen ben son mactan bahsediyorum daha dorusu efes serisinden o macta oynayan tüm oyuncular bana göre ellerinden geleni yaptı ama gücü yetmedi seyirci destegide yeterli olmayınca süpürüldük ne yazıkki cünkü tarıhımızdeki en iyi transferlerin yapılmış olmasına rağmen kadromuz efesten kötüydü.Ayrıca saydıgım oyuncular m.jordan ın genclık hali degil kleiza nın genclik hali yada ersan in neden bize gelmez deyip kucultuyoruz kendimizi anlamdım.
yine aynı şeyi anlayıp "o zaman sene basında görüşürüz" fln demeyinde cunku o oyunclarla anlasıldı gelecekler yada transfer politikasi bole olucak demiyorum. Sadece gencleştimek dunyanın sonu degildir yetenekli oyuncularlar bulup yine şampiyonluga oynayabiliriz diyorum.(Bunuda senin bana semih omer oguz gibi yetenkli oyuncu sayabilirmisin soruna soyluyorum yani zannetmeki semih ı oguz u fener kaptı diye genc kalmadı hala bır suru yetenek var. Bolye buyuk takımlarda oynamak herkesın hayalidir hele ki o kisi galatasaraylıysa kosa kosa geliceini düşünüyorum.)
 
Bu arada Telekom'un zamanında Erdinç Balto için KSK'ya bonservis ödediğini hatırlıyorum. Bonservisi olayı o yaş grubunda da var sanırım.

Bu yüzden, altyapısı sağlam takımlar oyuncularını bırakmayacaklardır.
 
Adnan sürekli belkide belkide diyorsun ama hayatta belkide'ye yer yoktur. Şu olmasaydı bu olmasaydı'yada yer yoktur. Fener ülkerle birleşmese hangi genç oyuncu getirebilecekti. Ülker ile Efes varken Oğuz Savaş, Ömer Onan Fenerimi seçecekti allah aşkına. Denk örnekler vermek lazım. Ayrıca mücadele eden, kafası rahat olan takımlar 42 sayı fark yemez. Hiç değilse rakip takım farkı açtıktan sonra birşeyler yaparlar bu kadar farkla maçın bitmemesi için. Ayrıca Cenk Akyol, Kerem Gönlüm gibi gerçek Gs'li basketbolcuların neden hayali değil bizim formamızı giymek? 1 yıl sonrası belli olmayan şube, ne zaman para aolacağı belli olmayan şube dışında ne vaat edebiliriz basketbolculara. Casa Ted maçından sonra takımda tüm amerikalılar bir araya gelip 25 dakika birbirleri ile konuşup gülmekten yoruluyorlarsa mücadele yoktur ortada. Hadi Efes bütçesi ile bizi tokatladı, küçük takımlar ne olacak?
Amacım tartışmayı uzatnak değil ama dediklerin kabul edilemez şeyler. Şubeyi hiç değilse son 1 yılını takip eden en iyimser insanlar bile bu kadar yazamaz.
 
haklısın bjk efes le yada ulkerle bırlestıgı ıcın gece sene mehmet yagmur u getırdı karsıyakayadan. emın ol semıhten ve omer asıktan daha onemlı bı oyuncuydu 2 yıl once neden efese gitmedi de bjk aldı acaba? Vizyon işi bu ama biz en baştan kaybediyoruz bize gelmez diyerek. Ayrıca kötü örnek örnek degildir cenk bizde kalmadıda noldu surunuyo benchte isterse sampıyon olsun o oyuncuya yeni ibrahim diyolardı.Şu ana kadar hiç bişe yapamadı. Geldi 22 yaşına daha kucuk bı takıma gitmesse kariyerini hep 12.adam olarak devam edicek gibi görünüyor. Kerem Gönlüm e gelince de 17 yasındaki yeteneklerle kerem gonlum u karşılaştırmayalım istersen biri kendini kanıtlamış biri ise kendini kanıtlamak için kendine uygun takıma ihtiyacı olan oyuncu.Herneyse tamam ya siz farklı bir görüş istemiyorsunuz anladım.Ancak bizi efesle fenerle yada baska bi takımla kıyaslamayın.Bizi gecmişimizle kıyaslayın.Biz basketbolda 10 yıl ustuste sampıyon olmadık yada hıc bır zaman ekonomık olarak da rahatlamadık. Bu sorunlar her zaman vardı ama bu sene daha bi buyudu neden acaba? Uzun sureden sonra bu yonetımle sampıyonluk hayallerı kurdugumuz ıcın olmasın? Unutmayın ligden düşmeme yada playofflara girme hayalleri kurdugumuz günleri...
 
şunu anladım ki taraftardaki kadar bu şubeyi düşünme, onla yatıp kalkma, başarısızlıklara üzülme, kendini yiyip bitirme başka kimsede yok.., ne yöneticisinde ne de hocasında..

bu yönetim anlaşıyla seneye, ondan sonraki seneye, ondan da sonraki seneye de yarı final BAŞARILARIYLA! avunmaya devam ederiz.şimdiye kadar da zaten öyle olmadı mı..daha fazlasını beklemek HAYAL.
 
Bu adam değilmiydi Engelsiz Aslanlar ve Kızlarımız Avrupa'da kupa kazandı şimdi sıra Erkek Takımımızda Bu sene bunun için çalışacağız diyen ? Gelde çıldırma. Hey Allah'ım sen bunlara akıl bize de sabır ver!!!
 
Sportif anlamda Fener in gerisine düşüyoruz.

Diğer başlıkta da yazdığım gibi kandırılıyoruz.Hala geçmişin kaymağını yiyoruz!

Yiğit Şardan ve Adnan Polat`tan çok umutluydum fakat Canaydın yönetimindne ne fazlaları var ne olur birileri bana açıklasın?
 
Bu açıklamalar en çok beni hayal kırıklığına uğrattı.Benim için zor zamanlardan sonra bir umuttu Yiğit Şardan.Ben ondan çok farklı şeyler bekliyordum,yanıldım.Aslında Yiğit Şardan sadece beni hayal kırıklığına uğratmadı bazı Galatasaray Muhabirlerine yönetimimizi soruyorum onlarda yiğit şardan'dan yana büyük hayal kırıklığı içinde olduklarını söylüyorlar.Ve şunu diyorlar şuan tek çalışan haldun üstünel her işin içinde var diyorlar.
 

Üst