Gelirler yada gelicekler demiyorum yanlış anladın. Ama eger bu takıdma bi genc devrimi olucaksa bu yıl olmalı diyorum ha yaparlar yapmazlar bu onların problemi cunku bu takımın arkasında kapı gibi sene basında sonuna kadar gideriz diyen şampiyonluk şarkısı söyleyen ama en onemlı macta yalnız bırakan bi taraftar var.Bu takımın bir taraftarı olarak özeleştiri yapıyorum kısacası baskalarını suclarken bizde hiç bi problem yok mu diyorum ama anlatamadım galiba. Keske herkes bu forumdaki Eyup Yıldız gibi olsa sonuna kadar destek verıp elenınce elestırse ama ne yazıkki cogumuz destek vermeden basarı beklıyoruz ben bunu belırtmek ıstemıstım. Ayrıca şahsen ben Tofaşla Banvitle GS yi karşılaştırmam ikisininde kapanmasına bir söz yeter tıpkı 3 sene oncekı ulkerın 10 yıl oncekı tofasın kapanması gibi ama GS yi kapatmayı kimsenin gücü yetmez ben o takımlarla gs yı karsılastırmak ıstemıyorum ve zannetmiyorum ki ordaki 17 yasındakı oyuncuların ben takımımı bırakmam deyip Gs ye gelmiyecegini, yeterki teklif olsun sunulan imkanlar tatmin etsin.