pankartlar gayet güzeldi emeği geçen herkese teşekkürler.. :atki
At gözlüklerini sandığa kaldırıp okuma gözlükleriyle Galatasaray tarihini oku diyebilirim bu yazına.Doğukan YILDIZ' Alıntı:sergi ruhu ne kardeşim bi şey sergiliycen ne sergiliycen fatih solak ın ayakkabısının sergi ruhumuuu
sen bir pankart yap ozaman doğukan!!!Doğukan YILDIZ' Alıntı:sergi ruhu ne kardeşim bi şey sergiliycen ne sergiliycen fatih solak ın ayakkabısının sergi ruhumuuu
Doğukan YILDIZ' Alıntı:sergi ruhu ne kardeşim bi şey sergiliycen ne sergiliycen fatih solak ın ayakkabısının sergi ruhumuuu
diyoloğa girmende problem yok sadece harcanan emeğe daha fazla değer vermelisin bence!!!Doğukan YILDIZ' Alıntı:ya abilerim görüşleriniz farklı olabilir ama ben beğenmedim bu kadar üstüme gelmeyin bi kaç kişi beni anlayışla karşılamış onlara teşekkür ediyorumm şimdi demişler rdan sen bi pankart yap getir die
benim pankart fikrim arman için salonlara dolarız dı çarşı duvara karşı fikrini sallamıştım zatenn
neyse bi daha bu konular için diyaloğa girmemm
Eyüp abi bu pankartı tuttum.Eyüp YILDIZ' Alıntı:FB maçına yeni pankart yapalım murat'cım!!!
FENERE FINDIKLI ÇİKOLATA BİZE ACI KAHVE İÇMİYORUZ!!!
KANDIRDIĞINIZ BİZ DEĞİL YÖNETİM!!
ÜLKER YA EŞİT SPONSOR OL YADA DEFOL!!!!
eyüp abi çok güsel bi pankart inşallah yapılır böyle bi pankartEyüp YILDIZ' Alıntı:FB maçına yeni pankart yapalım murat'cım!!!
FENERE FINDIKLI ÇİKOLATA BİZE ACI KAHVE İÇMİYORUZ!!!
KANDIRDIĞINIZ BİZ DEĞİL YÖNETİM!!
ÜLKER YA EŞİT SPONSOR OL YADA DEFOL!!!!
sizinde önerileriniz varsa murat bu konuyla ilgili topic açacak oraya yazın!!!Buğrahan Koçer' Alıntı:eyüp abi çok güsel bi pankart inşallah yapılır böyle bi pankart