Boddicker Hakkinda.

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Boddicker bu hafta 15 sayı - 7 rebound yapmış we gördüğüm kadarıyla maça gidenler onu beğenmiş... Umarım ilerleyen haftalarda da böyle oynar...

Adamın günahını aldık galiba.Zaten yabancılardan yana pek bir sıkıntımız yok.Sorun yerli oyuncuların istikrarsızlığında.

Bugünkü maça giden arkadaşlar döndükten sonra nası oynadığını yazarlarsa sewinirim...

Diyecek bir şey yok.Bir maç 15 sayı,7 ribaunt bir maç 5 sayı.Gerçi takım böyleyken Boddicker'dan ne beklesek boş.

koch' Alıntı:
Diyecek bir şey yok.Bir maç 15 sayı,7 ribaunt bir maç 5 sayı.Gerçi takım böyleyken Boddicker'dan ne beklesek boş.

Ewt , adam gördüğüm kadarıyla aynı Harren gibi oynuor.. O da bi maç 20 , bi maç 5 atardı...

HALİL HOCA ONU 3.PERİYOTTA UNUYANA KADAR KEREM İİ SAVUNDU ŞUTLARIDA FENA DEĞİL.BENCE İİ BİTAKIM OYUNCUSU

İlk geldigi günlerde cok tartıstıgımız bu adam harikalar yaratmaya basladı. Telekom macında 27 sayı cok iyi bir rakam.Bakalım devamını görebilecek miyiz?

cem1972' Alıntı:
büyük kolej maçında izledim. umut yok.

yukarıdaki yazıyı ben mi yazmışım. :eek: allah allah.
bu adamdan herkesin huzurda özür diliyorum. :oops:
telekom macında herşeyi yaptı.
şut, savunma, hatta bi ara pivot olarak da oynadı herhalde.
yeni küçük arap baya iyi( bu paralara göre ) iyi top çalıyo. hızlı. kısacası yerinin adamı. umut artık en fazla 10 dak. süre alır gibi.
bide ferrera form tutarsa zevkli bi takım oluruz.
bu arada ultraslan salonda hic susmadı. 60-70 kişi iyi destek vardı.
bide kazanmamızın bir sebebide halil üner fazla kunuşup sağa sola bağırmadı. adam neredeyse mollarda bile konuşmuyordu.
bide geçene hafta basında da takımla ilgili çok haber olunca hırs gelmiş bizimkilere. özellikle son periyotta mütiş savunma vardı.

Büyük kolej maçında o kadar kısa süre oynamış ki,ben onun girip çıktığını bile fark etmedim.Oynamadı zannettim.
Ama Telekom maçında ilk 5'te idi ve süperdi.Maçın yıldızı değil haftanın yıldızı oldu.
O oyuncuda iş var bence çok çok önemli bir transfer oldu bu :wink: Çok güzel şeyler yapacak inş.

Tipik Türk Taraftarıyız...

Bir maçta ülkesine geri yollar,diğerinde efsane yaparız...

Bakalım gelecek maç bunlardan hangisi olacak Boddicker...

ben de sadece büyük kolej ve telekom maçlarında izleyebildim kendisini. gayretli bir oyuncu olduğu açık, ama yetecek mi göreceğiz. bence ara ara böyle performanslar görebiliriz, ama fazla bir şey beklememek lazım. 3'ten bozma 4 numara kendisi. böyle olunca savunmada çalışıyor ama ortayı kapatma konusunda çok açık veriyor, switch'lerde savunma allak bullak oluyor. bu kadar turnike ikinci lig maçlarında olmuyor.

bir de bu iki maçta akla kara kadar birbirine zıt performans göstermesinin nedeni kolej maçında takımdaki rolünün pek net olmaması da olabilir. girip çıkıyordu öylece. ama telekom maçında estevam'ın da az oynatılmasından olsa gerek, sorumluluğu ve süresi fazlaydı. ilk şutlarını da sokunca devamını getirdi. göreceğiz.

Gördüüm kadarıyla Telekom maçında dehşet oynamış walla helal olsn inş. dewamı da güshel gelir...

Hele pazar günü seyredelim, alıcı gözüyle bakalım da benim de yorumlarım gelir elbet. Kolay kolay oyuncu beğenmem ama bakalım artık ....

Bir tek seni beğeniyorum ben hayatım :)

Hele o öldürücü üçlüklerin yok mu hehehehe gülmekten öldürüyor hahaha :shock:

Konu biras sapcak ama olsun

Artık acaip oynuo olm Murat
attı sakatlığı üstünden
sen gitti gideli deişti
3lükler fln
bostancıyı salladı

ama biras şahsi takım oyunu fln sıfır :)