Boddicker Hakkinda.

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
sovereign' Alıntı:
Tipik Türk Taraftarıyız...

Bir maçta ülkesine geri yollar,diğerinde efsane yaparız...

Bakalım gelecek maç bunlardan hangisi olacak Boddicker...

Haklısın walla bi adam iyi oynadı mı kral olur , bi kaç maç kötü oynadı mı rezil olur... Inşallah Boddicker kral olur...

En yakın zamanda muratı da izleyip yorum yapıcam :p
Boddicker 'ı bugün idmanda izledim genç 1 oyuncu yaJacobsen kadar olmasada kendine güweni war we şut atarken ona inanabiliosun ama dediğiniz gibi maç piskolojisi içinde sokmaya başladımı durdmaz gibi ama önemli olan herdaim oyuna sıcak kalması dimi...(çok şey mi istiyorum?)

Boddicker basketbolun gerektirdigi herseyi yapiyor.Gittikcede daha iyi oluyor.Sorumluluk aliyor.
Herseyden onemlisi karekteri cok duzgun biri.
Bizden giden Tufanin yaptigi karaktersizliklere serbest atislari atarak cevap verdi.
Bugun aldigi hucum ribaundlari ve attigi sayilar cok onemliydi.
Mactan sonra gittigim ilk oyuncuydu.2 macta senindi.Devam et dedim.
Umarim bir sorun olmaz ve takim icinde devam eder.

Ben malesef daha Boddicker'ı canlı izleyemedim ama istatistikleri ve karakteri de az çok insana bir fikir veriyor.Yalnız yeni Koch demek bence biraz erken.Çünkü Koch bizdeki sevgisini play-off'lardaki performansı ile kazandı.Bu arada X şu Tufan olayını biraz açarasan seviniriz.Anlayamıyorum biz bu adamlara bir şey mi yapıyoruz.Hepsi kulüpten kendi isteği ile ayrılıyor.Bakalım haftaya Burak ne yapacak?

Tufana cokta kizamiyorum.Bizde yasadiklarindan dolayi.Hirs yapmistir sanirim.

Yaptigina gelince.Macta her zamanki tutuk oyunu vardi aslinda.2 tane bos sut atti.Pek basarili olamadi.
Son saniyelere girerken okudugnuz gibi serbest atislar vardi.Boddickerin yanina geldi birseyler soyledi.Artik asagilayicimiydi sinir bozucumuydu bilemem.Ama en cok o sirada rib. icin tufanin yanina gelen Arda bozuldu.Sinirlendi anlamadi zaten.
Boddicker sanirim birini kacirdi.

Hucuma ciktilar.Erdem steps yapti.Faul yine Boddicker a yapildi.
Yine Tufan geldi Brian in yanina.Ardaya istemsiz bagirdim o sirada.Al su tufani adamin yanindan diye.Zaten sinirle geldi Tufanin onune gecti filan.
Boddicker birinciyi attiktan sonra Tufana donup komiksin tarzi birseyler soyledi.Ikinciyide attiktan sonra zaten Tufan Morfan oldu.haha

Burak yazik ettigimiz oyunculardan.Bende merakla bekliyorum.Ama terbiyesizlik yapicagini zannetmiyorum.

Boddicker bnce gerçekten çok ii bi oyuncu
karakteride çok düzgün

kritik anlarda sorumlulukta alıo
şutlarıda çok ii

ve en önmlisi bu işi yapmaktan zewk alıo basketbol bilgisi çok ii

Bu macta bir hucumda Boddickeri tek basina analiz etmek gerekiyor.
Gereksiz bir zorlama sutunun ribaundunu aldi.Disari cikti.
Topu sanirim Johnson a verdi. El isaretleriyle takimi dizdi.Perdeye cikti sonra bosa kacti.Johnsonda pasi verdi.3 u yazdi.
Umarim anlatabilmisimdir pozisyonu.
Texasli basketbolu gercekten iyi biliyor.Kimse napicagini bilemezken dogru olani buluyor.
Umarim boyle devam eder.

valla bana ülker maçında pısırık,aldığı topu alır almaz potaya sallayan bir adam gibi gelmişti ama son 2 hafta iyiymiş gibi...Hayırlısı..

X' Alıntı:
Bu macta bir hucumda Boddickeri tek basina analiz etmek gerekiyor.
Gereksiz bir zorlama sutunun ribaundunu aldi.Disari cikti.
Topu sanirim Johnson a verdi. El isaretleriyle takimi dizdi.Perdeye cikti sonra bosa kacti.Johnsonda pasi verdi.3 u yazdi.
Umarim anlatabilmisimdir pozisyonu.
Texasli basketbolu gercekten iyi biliyor.Kimse napicagini bilemezken dogru olani buluyor.
Umarim boyle devam eder.

ayrıca ilk hucum ribaundunu aldıktan sorada
bomboştu ama atmadı guardı buldu
sora screenden çıkıp şutu yazdı

7 müdafa 3 hucum ribandu
e 18 de sayı

bence çok ii

gordon olay basta bitiyor.Bugun ne yaptigini bilen bir takim vardi.Ulker macinda ise takim yoktu sahada.Ilk period disinda.Bugunde 3 period takim olarak oynadik.Faul problemide olabilir ama bunu butun maca yayarsak iyi sonuclar aliriz.
Ulker macinda bende nerdeyse ayni dusuncelerdeydim.napiyor bu diyordum.

Walla ilk geldiinde we çkt1g1 ilk maçlarda bu sitedeki herkesin yorumu olumsuzdu fakat smdi görüorm ki adam hepinizi iyi yönde etkilemis umar1m ayn1 sekilde iyi dewam eder....

Nihayet bir maç izleyebildik :)

Maç hakkındaki yorumlarımı karşılaşma topicinde yapacağım ama burada Boddicker hakkında birkaç analiz yapalım ;)

Hemen hemen Jason Robert Koch tipinde mevkiisi belli olmayan bir oyuncu. 3 deseniz değil 4 deseniz o da değil. 3 numaranın hareketliliği ve fundamentali yok, 4 numaranın da sertliği yok kendisinde. Ama gelin görün ki istatistik olarak iyi iş çıkarmış görünüyor.
Maç içinde yeterli seviyede hırslı bir yapıya sahip, bu arkadaşlarına da örnek oluyor.
Darüşşafaka gerçekten de ligin zayıf takımlarından biri. Cüneyt Erden ve Tufan Ersöz dışında elle tutulur pek oyuncuları mevcut değil. Yabancıları da vasatın altında, sadece yabancı oyuncu almadık demesinler diye alınmışlar sanki. Böyle bir ortamda istatiksel olarak iyi bir maç çıkarmak çok da zor değil.

Sonuç olarak ben Koch ve Boddicker tarzında basketbol oynayan oyuncuları da sevmiyorum, ha tamam takıma genelde yararlı oluyorlar ama kesinlikle bir kurtarıcı ya da yıldız oyuncu statüsüne sokulmaları yanlış. Bilekleri tutmayıp da düşük yüzdeli şut attıkları maçlarda yerden yere vurulmaya müsait nitelikte oyuncular bunlar.
Yine de hayırlı olsun ....

Dackali Rice iyi oyuncu.Bizim macta cok gozukmedi ama yine de istatistiki olarak is yapti.
Ayrica soylenenlere gore normalde dahada iyi oynuyormus.

Walla maçtan önce bizim teknik yönetim baya makaraya vursada dediklerimi ben yine lafımın arkasındayım bence : Boddicker adlı arkadaş kumazşı iyi maça iyi başladımı süper döktürüyo sahada mücvadele ediyo kısaca herşeyi elinden geldiğince yapıo ama işte bana(bize) o taam bu herif attığını sokar rahatlıgını werdırmıyo ama inanıyorum ilerleyen zamanlarda artık oda bizde rahatlıyacağız
1 de konuyla alaksı yok ama benim maçtan önce dediğim gibi man of the match adamım JACOBSEN .
iNŞALLAH BU SEZON Kİ BAŞARILARI DAİM OLUR WE GELECEK SEZONDA bizde kalırlar...

görünen o ki boddicker yine iyi iş çıkarmış. bana takımdaki rolünün artık iyice oturduğu, oyununda da bir ritm tutturduğu izlenimi veriyor. yalnız umarım estevam ya da olası yeni bir uzun rotasyona katıldığında ritmini kaybetmez.

hadi bakalım.