Re: Bogdan Stancu Galatasaray'da
Mazhar Ozsoy' Alıntı:
Emre bodoslama yazıyorsun. Hagi bundan önce Romanya'dan kimi getirtmiş dedim cevap vermedin. Yazdığın şeylerin içini, arkasını doldurmazsan tepki görürsün. bu kadar basit...
Şunu da söyleyim FATİH TERİM döneminde alınan romen oyuncuların hepsi kar edilerek satıldı... Ve bu paralar o günün Galatasaray'ı için çok da hayatiydi...
Stancu'nun hayatında bir maçını izlemediğin belli. Peki özet filan izledin mi? İzlemediğin bir adam hakkında neden yorum yapıyorsun? Yarın öbür gün bu adamı da salladığın diğer Romenler gibi aldığımız paranın üzerinde satarsak ne diyeceksin?
Mazhar biraz sakin ol bakalım..Ben cevap veremeyeceğim konuda yazmam..
Tepki görmekten de çekindiğim, korktuğum yok ayrıca..
Sadece Hagi döneminden bahsetmiyorum..
Hagi'nin kimi getirdiğini sen biliyorsundur, ama kimleri götürdüğüne de bir bak..
Bana Bülent Akın'dan, Misimovic'den, Ümit Karan'dan da bahset..
Genel olarak Romanya'ya bu kadar kanalize olmamıza benim lafım.. Romanya'nın arka bahçesi olmamıza lafım.. Bunu Fatih Terim de yapsa, Hagi de yapsa veya başka biri de yapsa benim için aynı şey..
Ben dün de yazdım Hagi zerre umurumda değil.. Kimse değil..
Sadece Galatasaray umurumda..
İkincisi biz futbolcu simsarı değiliz, spor kulübüyüz.. Bu takımda Petre, Bratu, Tamas oynarken ne başarı kazandık.. Pahalıya satmışız.. Sen Galatasaray'ı Kayserispor mu sanıyorsun.. Amaç kar etmek mi, sportif başarı kazanmak mı. Ligi 6. bitirdikten sonra Tamas'tan 3 milyon euro kar etmeye mi sevinelim..
Üçüncüsü ben Stancu'nun futbolculuğuna bir şey demedim. Bekleyelim görelim dedik.. Ama şu gerçek var.. 5 milyon euro'ya hiç riske girmeden, beklemeden, direkt futbolcular alınırdı..
Siz, benim anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz.. Bu işten birileri para kazanıyor, anlatamıyorum..Şuraya bak; Hagi, Popescu, İlie, Filipescu, Lutu, Niculescu, Bratu, Petre ve Tamas.. Belki unuttuğum da vardır.. Culio da Romanya'dan geldi.. Normal mi ?
Bırakın artık bu Hagi sevdasını.. Futbolculuğu diğer hayatından ayırın.. Hagi'den önce de Galatasaray vardı ve çok büyüktü yine.. Hagi gittikten sonra da olacak.. Romanya futboluna destek vermek bizim işimiz değil..