@ Mazhar
Benim anlatamadığım şu; ben herhangi bir ülkeye kanalize olununca şüpheleniyorum.. Gelen oyuncuların yarısı da fos çıkınca daha da şüpheleniyorum.. Hagi'yi sevmiyorum ama bu söylediklerim sadece Hagi için değil Fatih Terim ve Lucescu için de geçerli.. Burada birilerinin (kim olduğunu bilmiyorum ) haksız kazanç sağladığından kendi adıma şüpheleniyorum evet.. Mutu, Fiorentina'dan ayrılıyor, aynı gün Becali, "Galatasarayla görüşüyoruz " diyor.. Nerede bir Rumen futbolcu varsa hepsi Galatasaraylı futbolcu adayı..Ayrıca "Hagi bizden biri " lafına da ben kendi adıma katılamıyorum.. Bizden birisi yok benim için.. Benim için Galatasaray var.. Futbolcular, oyuncular , hocalar, yöneticiler değişir,gider gelir.. Galatasaray kalır.. Hagi de eski futbolcularımızdan, tarihimizin en iyi futbolcularından.. Aynı zamanda tarihimizin en kötü teknik direktörlerinden.. Ben en baştan beri karşıyım.. Yıllardır karşıyım.. Hagi, Arda, Kewell , Işıl, Hakan Şükür .. Farketmez.. Hiç bir sporcumuza gereğinden fazla sevgi gösterilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ben formada isim yazmasına bile karşıyım.. Önce Galatasaray..
@ Doğan
Sağol kardeşim. Benle taban tabana zıtsın ama kalp kırılmasın diye de çok sıkıyorsun kendini yazarken.
Neyse ben sıkıldım.. Artık bu konuda yazmayacağım ama muhalifim kendi adıma.. Hagi'ye, Rumen lobisine, Becali etkisine muhalifim.. Galatasaray kimsenin oyuncağı değil..
Son söz; İnşallah bu adamlar faydalı olur, inşallah Galatasaray Hagi ile başarılı olur.. Ben yanılmaya razıyım.. Hiç mi yanılmadık sanki.. Galatasaray başarılı olsun da ben yanılmış olayım..