Boston Celtics

Okul maratonu yüzünden maçları anca skor tabelasına bakarak değerlendirebilir olduk..Rondo'nun dönüşü sevindirse de KG'nin aynı sakatlığı bir kez daha yaşaması biraz dengeyi bozdu..Takımın yaş ortalaması ve sakatlıklar gereği Play-Off'lara kadar arada aksaklıklar devam edecektir ama inşallah etmez. :=)

Yalnız SAS maçının istatistiklerine baktım da , Rondo çıldırmış..

12 Sayı - 10 Ribaund - "22 Asist" - 6 Top Çalma

Sezon başında da New York'a karşı bi 24 asist yapmıştı..

San Antonio Spurs , takım olarak 20 asiste ulaşırken , Rondo tek başına 22 asist yaptı.. : )

Kaan Kural dediyse ; "Rondo da zaten şut olsa açık ara MVP olur.." :)

9 OCAK PAZAR
03:00 | CHICAGO - BOSTON | NBA | NTVSPOR | CANLI

Maça az kaldı,keyifli bir maç olacağını düşünüyorum.Ayrıca Rondo'nun maçta kaç asist yapacağını çok merak ediyorum :)

Toronto maçının ikinci yarısında kenarıda oturan J.O'neal'ın Chicago maçında oynaması şüpheliymiş.

Doc Rivers , KG'nin Pazartesi gününden itibaren oynamasını beklediklerini aktarmış.

Kendrick Perkins'in de 3 hafta içinde sahalara döneceği yazılmış..

Abi böyle ceza mı olur, ABD'de ünlüler ters işler yapınca, en fazla belediyede 1-2 gün izmarit falan topluyorlar, bu Boston'a hak mıdır :)

Boston bir de Dalembert'i kapsak, tam süper olacak. Hem Emre Abi de Celtics'li olur :)

Dalembert mi??? :shock:

Yok canım okadarda değil Uğur,Boston tarihi ile,Lerry Bird'ü ile sevdiğimiz bir şehir,

Toplu intihar ve göç vakaalarının görülmesini istemem :p

Ben de Boston'ı severim abi, Three Kings'in gelişiyle tarftar yoğunluğu Heat'e kaldı, ilgi ancak Dalembert Reyizzz'in gelmesiyle artar diye dedim :) , yoksa Boston'ı bizde severiz, tekrar Larry Abi'ye hürmetler :)

Dalembert'in içinde olduğu hiç bir organizasyonda işim olmaz : )
NBA in en büyük kazığı işte.. Asıl Sixers'a girmişti o kazık, şimdi elden ele dolaşıyor..
İşin acısı, bu adam sözleşmesi bittiğinde yılda 10 milyon USD lik olmasa da yine bir sözleşme bulacaktır NBA de.. Uzun ol da ne olursan ol..

Kaybettiğimiz sürpriz Houston maçından beridir 4 maçlık mini seri oldu galibiyerlerde.
Ray Ray ve PP çok formda.KG'nin de dönüşüyle toparlanmaya başladık yine.
Perkins antrenmanlara başlamış ama maçlara çıkıp form tutması Play-Off'ları bulur.
Nerdeyse 8 aydır sakat ve uzun bir oyuncu olduğunu düşünürsek bu süre doğal.

Boston Celtics 112 - 95 Cleveland Cavaliers

...ve Perkins döner.7 sayı - 6 ribaund - 3 asist...
Pierce'ın ilk yarıda bıraktığı 24 sayı ile maçı erken kopardık.
Shaq yoktu ve Semih ilk beş başladı , 2 sayı - 8 ribaund ile oynadı.
Cavs da 10 sene öncesine emin adımlarla gidiyor.
R.Davis'li , D.Miles'li , D.Wagner'li , J.Jones'lu , Ilga'lı (!) kadro bile daha göze hoş oynuyordu. :)
En azından NBA Live serilerinde seçilebilitesi vardı smaçlar vs. : )
Bu takım 2K serisinde bile kanser eder adamı.

:)

Perkins'in dönmesi çok iyi oldu,bundan sonra inşallah sakatlık sorunu yaşamayız,tam kadro olduğumuz zaman şampiyonluğun en büyük adayı biziz.

Semih 1-2 maç daha ilk 5 başlasın Boston'da.Rookie-Sophomore maçına yedek olarak seçilir.Griffin-Cousins dışında en uygun aday Semih şu anda .