Boston Celtics

Semih 17 dakika süre almış.. 6 sayı 4 ribaund ile oynamış. Forma şansı bulan 10 oyuncumuz da sayı atmış sevindirici..

Portlanda'da Aldridge 17 sayı 16 ribaund yapmış, atlamamak gerek.. Batum da maçta sakatlanmıştı devam edemedi maça 2. periyoddan itibaren. Durumu umarım ciddi değildir

Staples Center'dan selamlar olsun..

Boston Celtics 109
Los Angeles Lakers 96

Pierce 32, Allen 21, Garnett 18 sayı.. Süpersiniz Big Three !!

Kobe 41 sayı attı ama nafile...

Kobe 41 sayı 0 asist...

Celtics'i Toronto sandı her halde, isolation ile yenebileceğini sandı. Son periyotta savunmaya tosladı. Hem de ne toslamak.

Hala MJ ile karşılaştıranlara selam olsun.

Los Angeles'a selamlar.. :)

Dengeli giden ilk yarının ardından ikinci yarıda kontrolü ele aldık ve kazandık.Pierce - Kobe düellosu güzeldi.Ray Ray can alıcı basketler attı.KG her zamanki formundaydı.Kötü bir maç götürdü dediğim Rondo son periyod 7-8 asist yaptı.Kenarıdan G.Davis ve Nate çok iyi katkı verdi özellikle son periyodda.

Bu arada asist rakamlarına şimdi baktım da arada uçuk bir fark var.Maç boyu Lakers sadece 10 asist yaparken Celtics ise tam 34 asist (16'sı Rondo'dan) yapmış.

PP 32 sayı - 5 ribaund - 3 asist
KG 18 sayı - 13 ribaund - 5 asist
Ray Ray 21 sayı - 2 ribaund - 3 asist
Rondo 10 sayı - 5 ribaund - 16 asist

Can Altay' Alıntı:
Kobe 41 sayı 0 asist...

Celtics'i Toronto sandı her halde, isolation ile yenebileceğini sandı. Son periyotta savunmaya tosladı. Hem de ne toslamak.

Hala MJ ile karşılaştıranlara selam olsun.

birileri illa ki mj ile karsılastırılcak.ve bunun kobeden baska biri olması zaten mumkun degıl

Şu Los Angelasa selam gönderenleri Play-Offlarda görmek isteriz.

Ama nedense herkes o zaman arazi oluyor...

Kobe konusunda kimse ders almamış hakikatten. Acaba kendilerinin hayatlarında bırak altını gümüş 6 tane yüzüğü oldu mu acaba ?

Bu yüzük muhabbetine neden girildi anlamış değilim.
O zaman Bill Russell kuyumcu dükkanı kurar topladığı yüzüklerden. :)
Yapılan her yorumu,Galatasaray dışında ise hele ciddiye alırsak işimiz zor.
Yolladığımız selam da işin şakasına.Ciddiye alıp kırılan olduysa affedin...

Klasik normal sezon Lakers mağlubiyeti oldu. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bu Lakers playoffa her sene tırt giriyor. Sonra ilk turu haspel kader geçiyorlar. 2. turda ise soyunma odasına vahiy filan iniyor herhalde ve Fisher bile top oynamaya başlıyor. Gerçekten ilginç.
Celtics son kurşunu oynuyor artık. Bu sene oldu oldu ama olmazsa işler arapsaçına döner.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Şu Los Angelasa selam gönderenleri Play-Offlarda görmek isteriz.

Ama nedense herkes o zaman arazi oluyor...

Kobe konusunda kimse ders almamış hakikatten. Acaba kendilerinin hayatlarında bırak altını gümüş 6 tane yüzüğü oldu mu acaba ?
adaş geçen sene hakemler kurtardı sizi bu sene kimse kurtaramıycak. ;)
neyse üşengeçliğimden maçı izlemedim. :(
lakers böyle maçları genelde iyi oynar.normal sezonda fazla kasmaz diyorsunuzda benim bildiğim kobe mesajı vermek için oynardı gerçi oynamış 41 sayı atmış ama yetmemiş.

Levent Öktener' Alıntı:
hakemler kurtardı derken ?
levent bey 7.nci maç en kritik yer biz 6 sayı öndeyiz.gasol garnette 2 tane faul yapıyor ama hakemler es geçiyor.sonrada fark kapanıyor ve maçı alıyorsunuz.o faulleri çalsa şampiyonluk bizimdi.garnett birebir oynuyor geçtikten sonra bitirecek gasol eline çakıyor tokadı.sonraki pozisyonda vücut teması var ama düdük yok.

Rondo 16 asist. Lakers 10.

Bu sene pota altımızda güçlü.

Umarım finalde Boston-Lakers finali olur. Son maça bırakmayız bu sefer. Melekler şehrinde pardon hakemler şehrine bırakmadan şampiyon oluruz.

Can Altay' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3pf5971i]Kobe konusunda kimse ders almamış hakikatten. Acaba kendilerinin hayatlarında bırak altını gümüş 6 tane yüzüğü oldu mu acaba ?

MJ. Hem de pivotsuz. Wellington'ı, Cartwright'ı, Longley'i adam ederek.[/quote:3pf5971i]

luc longley neyse de bill wennington amcama laf yok.. sakallı amcam benim.. O zamanlar Bulls'un acayip bir pota altı rotasyonu ve kadrosu vardı.. Kanadalı Wennington, Avustralyalı Longley falan.. NBA de doğru düzgün yabancı olmadığı zamanlar hem de..

bill catwright deyince, sonradan knicks'e giden charles oakley de unutulmazdır Onlar Bulls da beraber oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Sonra Oakley, New York'a gitti..Orada çok uzun süre oynayıp bayrağı Kurt Thomas'a devretmişti.. Yüksek posttan çok temiz şutu vardı Oakley'in.. Aklımda öyle kalmış..

Ne demiş ünlü Staples Center sakinlerinden Jack Nicholson :
''Nah biğt el ey''
Tüm Boston'lulara Mayıs ayı için şimdiden Sezen Aksu'dan ''tükeneceğiz'' şarkısını gönderiyorum.