Britton Johnsen

Re: Britton Johnsen Galatasaray'da

Sahada görmeden yorum yapmak istemiyorum ama 2.08 3 numara almak bile heyecanlandırıyor beni. Boddicker tarzı olabilir sanırım.

Geç kalınmış fakat çok doğru bir adım keşke Ocak Ayı başında kadroya katılsaydı.
208 boyunda 3 numara olması şaşırtıcı gerçekten Lebron James'den sonra uzun forvet oyuncusuna rastlamak pek kolay olmuyor :)

Oyuncunun ismini ilk defa duydum inşallah takımı yararlı olur... Boddicker gibiyse ne mutlu, bize ve camiaya hayırlısı olsun diyelim !

Ali Enre onay verdiyse çok iyi transfer demektir. :) 3 numarada nekadar verim verecek bilmiyorum ama takıma boyut katacağı kesin.

Bence Boddicker'dan daha hızlı bir adamdır.Çünkü Dee Brown gibi bir oyun kurucu,hızlı oyuncular ve sistem Boddicker gibi bir oyuncuyu kabul etmez.

Britton Johnsen
2.08 m. boyundaki oyuncu, 2003 yılında Utah Koleji?nden mezun oldu. Britton Johnsen, 2003-2004 sezonunda önce NBA-Development (NBA Gelişim Ligi) takımlarından Fayetteville Patriots?un formasını giydi. Bu takımda oynadığı 34 maçta gösterdiği maç başına 31.1 dakika - 14.6 sayı - 5.9 ribaund ve 1.8 assist istatistikleri onu NBA?e taşıdı. İki sezon içinde Orlando Magic?te 20, Indiana Pacers?ta 6 maça çıktı. NBA?de toplam 26 maçta, 14.5 dakika - 2.1 sayı ve 2.1 ribaund ortalamaları ile oynadı. Britton Johnsen, 2004-2005 sezonunu CBA takımlarından Idoha Stampede?de tamamladı. Johnsen, 2005 yılında CBA All Star maçında da forma giydi.

Amerikalı oyuncu 2005 yılında ilk Avrupa tecrübesini yaşadı. 2005-2006 sezonuna İspanya?nın Etosa Alicante takımında başlayan Johnsen, 2006 yılının Mart ayında Panellinios Atina takımına transfer oldu. Alicante?de 9 maça çıktı ve 10.4 sayı - 3.8 ribaund ortalamaları ile oynadı. Ardından Yunanistan?a transfer olan oyuncu, Pannelinios takımında 8 maçta forma giydi ve 14.0 sayı ? 7.0 ribaund ortalamalarını yakaladı

Britton Johnsen, geçtiğimiz sezon ise Fransa?nın Pau Orthez takımında forma giydi. Pau Orthez?le Eurolig?de 20 maçta forma giyen oyuncu, 11.1 sayı ? 4.2 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları ile oynadı. Fransa Ligi?nde ise 29 maçta forma giyen oyuncu 10.8 sayı - 5.7 ribaund ve 1.8 asist ortalamalarını yakaladı. Johnsen bu sezona ise NBA-Development Ligi takımlarından Utah Flash?da başladı. Bu sezon gelişim liginde 8 maçta forma giyen Johnsen, 29 dakika ? 9.8 sayı ? 5.8 ribaund ve 1.8 asist ortalamaları ile oynadı.

Doğum Tarihi: 08.07.1979
Pozisyon: Kısa ? Uzun forvet
Geldiği Takım: Utah Flash (NBA Gelişim Ligi)
Kolej: Utah
Boyu: 2.08 m
Kilosu: 96 kg

Yanlış anlama olmasın Boddicker benzetmesini boy ve şut anlamında söyledim. Dediğim gibi son durumunu sahada görüp takıma nasıl katkı vereceğini gördükten sonra anlarız. Sabırsızlanıyorum. Acaba ne zaman gelicek bu hafta oynarmı.

Murat Hoca bu yönde bir oyuncunun alınmasını istediyse elbet bir bildiği vardır.

Takımımıza çok faydalı olabilmesi dileğiyle..

Hayırlı olsun.

inşallah casa ted macında oynar . lisans yetişirmi . ne dersiniz ?

bu sezonki sut yuzdesi felaket kotu bizde kendini insallah bulur 81/30 ikilik %37 14/1 ucluk %07 ile oynamis utah flash'ta ama buna ragmende 10.00 verimlilik puani toplamis. iyi ribaunt cekmis vede serbest atis yuzdesi yuksek bunu soylememin nedeni fiziksel olarak ustun oldugundan cok serbest atis almis ve degerlendirmis mac basina 3.5 faul yapip 5.7 faul almis.

Detaylı bilgi için ; http://www.nba.com/playerfile/britton_j ... index.html

Hidayet Türkoğlu tipi bi adam bu bence [inşallah öyledir]

Doğum yılları ve boyları aynı zaten Hido'yla. Şutör olması da benzer bir özellik. Kilosu 95 boyuna göre zayıf bir oyuncu Hidayet'in de zayıf olduğunu biliyoruz =) ayakları da Hido gibi çabuksa bizim için çok yararlı bir oyuncu olabilir.

en azından bi 10 sayı civarında skor üretirse iyi olur takım açısından.. Cenk Akyol'u boş yere almış olduğumuz bence bu transferle ispat edildi..Kadroya giremeyen oyuncu Erdem veya Cemal olur bence.. Ama bana sorarsanız Fatih'in kadrodan çıkması daha mantıklı.. Cenk kadrodan çıkartılmaz ; parayı yerde bulmadığımız düşünülürse kendine gelmesi içn gene şans tanınır .. Bana göre bu şansı da kullanamaz orası da ayrı bi durum..

hayırlı olsun umarım bu kadar amerikalıyla avrupada başarılı olmuş bir takım birisi sayar bana
bence avruplı özellikle iflas eden kölnden ne biliyim müslümoviç falan alınabilinirdi tam duruma hakim değilim tabii ama uzun bi avrupalı (nasıl bulunacaksa ocakta) alınabilinirdi.gene de galatasaray içinde faydası olur(en azından rotasyonda bir fazla adam)
asvel i bilen bi adama benziyo oynamış yakında belki bi patlama yapar ne biliim

ben 3 numarada onun takimimizda oynayacagini sanmiyorum huseyin'le johnsen , gaines'le owens ikilileri gorev alir bence...dee hite tufan johnsen huseyin bence 2 hafta sonraki besimiz bu olur.

Bence yaralı bir transfer oldu ama türkiye'de sadece 3 yabancı sahada olabilceği için cenk' e de çok ihtiyacımız olcak onu kestirip atmak yerine kazanmalıyız bu transferin onu çok etkiliyceni sanmıyorum.Umarım çabuk uyum sağlar takıma.

PG: Dee-Cüneyt
SG: Hite-Murat
SF:Johnsen-Erdem-Cenk-Tufan
PF:Owens-Gaines
C:Hüseyin-Fatih-Cemal

Gördüğünüz gibi 3 numara pozisyonunda bir bolluk var.Burdan yola çıkarsak çıkacak ismin Erdem veya Cenk olacağı sonucu çıkarılabilir.Ama Erdem'in 4 numara oynayabilmesi,oldukça enerjik,hırslı ve iyi savunmacı olması onu öne çıkarıyor.Cenk Akyol'un da takıma yeni gelmesi onunda kadroda olacağının göstergesi.Cemal-Fatih ikilisinden biri çıkacak bana göre bu ismin Cemal Nalga olması gerekir.Cemal için Alpella çok iyi bir adres olabilir.

brittonu 2 yıl önceki etosa beşiktaş maçında ilk kez izlemiştim..25 dakika oyunda kalmıştı.akatlarda 30 civarı sayı atmıştı,ne bulduysa sokmuştu.. erkenden 5 faul olmasaydı,40 ı bulurdu..1 yıl sonrada pau ortez-fener maçlarında oldukça etkili bir performans sergiledi..hayırlı olsun..britton jones kimdir diyenlere vereceğim cevap,avrupadaki 4 numaralardan belkide en iyi üçlük isabet kaydeden oyuncudur..dış şutlarda cüneytle birlikte çok üçlük bombalaması muhtemel,savunma disiplini var fakat çok da doyurucu değil,takım oyununa yatkın..3 numara oynasada biraz ağır kalabilir..ara transferde bence müthiş bir isim aldık..ancak hüseyinle içeride kalırsa çok sayı yiyebiliriz..

Fırat Aydın' Alıntı:
Detaylı bilgi için ; http://www.nba.com/playerfile/britton_j ... index.html

Hidayet Türkoğlu tipi bi adam bu bence [inşallah öyledir]

Doğum yılları ve boyları aynı zaten Hido'yla. Şutör olması da benzer bir özellik. Kilosu 95 boyuna göre zayıf bir oyuncu Hidayet'in de zayıf olduğunu biliyoruz =) ayakları da Hido gibi çabuksa bizim için çok yararlı bir oyuncu olabilir.

hido tipi bir oyuncu değil..bu oyuncu asıl olarak 4 numara,3 oynar mı-ağır kalır biraz bence..