Britton Johnsen

Re: Britton Johnsen Galatasaray'da

johnsen i çok fazla tanımıyorum.Fiziksel özelliği ve oynayabildiği pozisyonlara bakınca hocamızın istediği tarzda bir oyuncu olduğu anlaşılıyor.Murat hoca daha önce joker diye nitelenebilen bir oyuncu arıyoruz demişti.2.08 lik boyuyla 3 numara oynayabilmesi,4 numarada görev alması hocanın saha içinde değişik opsiyonları olacağının bir göstergesi.Belki çok konuşulan 5 numarada bile oynatabilir murat hoca kendisini :p 2.02 lik Gaines in Hüseyin in yokluğunda zaman zaman 5 numaraya kaydığını düşünürsek çok da yadırganmaz herhalde.Zaten hoca da joker arıyoruz demişti.Sonuç itibariyle takımımıza inşallah faydalı olur ve herkesin beğenisini kazanır umarım.

Britton Johnsen iç dış oynayabilen bir adam vasat bir savunmacı ama kötü değil...eşleşmesi zor bir oyuncu

arkadaslar hayırlı olsun yeni ogrendim transferi insallah takımımıza faydalı bir oyuncu olur

Utah FLash ın sitesinde şu banner dikkat çekiyor.

utah_right_bleed_ad1.gif

Takımı şu an Golden State Jam le maç yapıyor. Kadroda görünüyor fakat ilk periyod bitti daha oyuna girmedi. Transfer haberide yok sitelerinde.

güzel bi transfer inşallah takımımıza hayırlı ve moral olur takımımızın toparlanması gerek!!!!

Bende önceden yorum yapmayı (helede canlı ve en az 15 dakika izlemeden) hiç sevmem.Bütün arkadaşların yorumlarınıda okudum.Herkes 2.08 boyunda olup 3 numara için ''ideal'' demiş.Fakat uyum süreci ve takımın set sistemini göz ardı edip Casa maçında oynasın demek helede Murat Hocayı bilmesek neyse.Benim fikrim Murat hoca çok zorda kalmassa Johnsen 2 maç benchte takılır sonrasıda , BJ'ye kalmış.

Gökçe de aynı beklentideydi bugün. Yahu adam bugün yola çıksa jetlag denen bir şey var. Bir nefes alsın :) fena sabırsızız yahu.

Bu transfer iyi Hoşda bizim asıL eksigimiz Huseyin oldugu halde onu yedekleyebilcek Size'ı kuvvetli Pota altını domine eden kalıplı bi Center deil mi ? ( tabiki murat Hoca bizden Daha iyi bilir )
Ancak Fatih & Cemal ikilisinden patlama Beklemesi bana Anormal derecede Komik Geldi..
Fatih ve Cemal'in Kapasiteleri Bu , Nasıl bi patlama Bekliyo murat Hoca Ben cozemedim :)

Sinan Soysal' Alıntı:
Bu transfer iyi Hoşda bizim asıL eksigimiz Huseyin oldugu halde onu yedekleyebilcek Size'ı kuvvetli Pota altını domine eden kalıplı bi Center deil mi ? ( tabiki murat Hoca bizden Daha iyi bilir )
Ancak Fatih & Cemal ikilisinden patlama Beklemesi bana Anormal derecede Komik Geldi..
Fatih ve Cemal'in Kapasiteleri Bu , Nasıl bi patlama Bekliyo murat Hoca Ben cozemedim :)

murat hocanin kanal 24 teki programda fatihin yeni sakatliktan ciktigini ve form tuttugunu soyledi ona guveniyor her halde gaines 5 kaydiracak bence johnsen 3 degil bizde 4 oynayacaktir huseyinle johnsen , gainesle owens ikililerini dusunuyor sanirsam.

Seckin Hasseli' Alıntı:
saat 23:00'te gstv de basketbol dunyasi programinda oyuncuyla ilgili tum bilgiler verilecekmis.

iyi olur daha yakından tanırız ozaman.

aslında bizde oynayan beyaz amerikalılar pek yüksek performans gösteremiyo hatırlarsanız paly out oynadığımız zamandada bir çok beyaz amerikalı getirmiştik ve başarısız olmuştuk,ama umarım bu transferde aynı şey olmaz.casa maçında oyanayamaz büyük ihtimalle,bir an önce izlemek için sabırsızlanıyorum umarım çabuk adabte olur ve mıurat hocadan yeterli süre alır.boyu 2.08 olduğuna göre 4-5 oynatabileceğiz aynı gaines-owens gibi ki onlardan daha size lı sanırsam...hüseyin ve tufanda dönerse bir an önce çok iyi bir takım olacağız

kulübümüze hayırlı olsun

hoşgeldin britton johnsen

Murat İnal' Alıntı:
Utah FLash ın sitesinde şu banner dikkat çekiyor.

utah_right_bleed_ad1.gif

Takımı şu an Golden State Jam le maç yapıyor. Kadroda görünüyor fakat ilk periyod bitti daha oyuna girmedi. Transfer haberide yok sitelerinde.

britton johnsen maçta oynamamış.morris almond 53 sayı atmış

Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Sinan Soysal":32h93j85]Bu transfer iyi Hoşda bizim asıL eksigimiz Huseyin oldugu halde onu yedekleyebilcek Size'ı kuvvetli Pota altını domine eden kalıplı bi Center deil mi ? ( tabiki murat Hoca bizden Daha iyi bilir )

murat hocanin kanal 24 teki programda fatihin yeni sakatliktan ciktigini ve form tuttugunu soyledi ona guveniyor her halde gaines 5 kaydiracak bence johnsen 3 degil bizde 4 oynayacaktir huseyinle johnsen , gainesle owens ikililerini dusunuyor sanirsam.[/quote:32h93j85]

Johnsen 4 oynamaz kesinlikle 3 oynar çünkü ; demişin ki Hüseyin ile birlikte oynayacaklar Hüseyin'in 4 numara da oynama olasalığı düşük çünkü 4 numara da bir pivotun oynaması için çok hareketli ve 2 dış bölgesinden çok iyi şutlara sahip olması lazım örneğin ; Owens 3-4 numaralarda oynayabilir fakat Owens 5 numara da oynayamaz çünkü etkisiz kalır Gaines 5 oynayabilir bu doğru !

PG Dee , Cüneyt

SG Hite , Murat

SF Johnsen , Tufan , Cenk

PF Owens , Erdem

C Hüseyin , Gaines , Fatih , Cemal

Erdem'i 4.pozisyon da oynatabilir yani savunması çok iyi olabilen bir oyuncu aynı zaman da ben Erdem'in şuan için görünmese de pivot oyuncusunu eğer 4.pozisyon da oynarsa çok iyi besleyeceğini düşünüyorum. Erdem Hüseyin'le veya Gaines ile harika ikili kuracaktır ileri ki zamanda herkes görecektir bunu ( eğer ki 4 numara da oynarsa) !

Ben de Erdem konusunda Burak a katılıyorum. Gelen oyuncunun özelliklerinden bağımsız olarak, Erdem in mutlaka takımda olması gerektiğini ve süre almasının lazım geldiğini düşünüyorum. Erdem bir çok boşluğu doldurabilecek, yama olarak kullanılabilecek bir oyuncu.. 2-3-4 numaraları savunabiliyor duruma göre.. Pozisyonuna göre müthiş bir ribaundçu. Her hücum ribauntu mücadelesine mutlaka katılıyor ve almasa bile takımdan başka birinin almasına neden olabiliyor. Çok istikrarlı ve iyi bir şutör değil ama günündeyse ceza şutlarını sokabiliyor..rakipte çok sıcak ve acilen durdurulması gereken bir dış oyuncu varsa , onu durdurmak için bire bir adam.. bence takımda vazgeçilecek bir oyuncu varsa bu erdem olmamalı ve olmayacaktır da.. zaten yabancı sınırlaması var.. yeni gelen oyuncunun oynamayacağı maçlar da olabilir tbl de..

Bu oyuncu 4 numaraya transfer edildi bence.. Fiziği tbl'de 5 numara oynayabilecek kadar iyi, sertlik konusunda problem yaşayabilir, size'ı pek iyi değil ama atletik olduğu için savunmada ve de hucumda iş yapar.. Sezon ortasında transfer yaparken tam istediklerimize göre oyuncu bulamamışız , daha çok fırsatı değerlendirmişiz gibi bi his var içimde.. Umarım şu yarım sezonda bize katkı sağlar da şampiyonluk yaşatır bize..

Arkadaşlar yeni transferimizi bence M.Hoca 3 ve 4 numarada düşünüyor, Gaines,Hüseyin,Fatih te 5 numarada rotasyona girecekler.
Burda tek sıkıntı 3+2 kuralı olacak bazı anlarda bu kuraldan dolayı sahada istediğimiz gibi yer alamayacağız.
Dee,Murat,johnsen,Owens,Hüseyin böyle bir 5 in ben rakipleri çok sıkıntıya sokacağına inanıyorum uzunlarımızın hepsinin şutu var pota altındanda etkililer rakibi pota altına yıkmak istediğimizde veya dışarı çıkarmak istediğimizde peşimizden gelmek zorundalar kısaca hücumda sıkınta yaşamayacağız gibi.
Ama savunma performansı olarak Johnsen'in vasatın üzerinde olma zorunluluğu var aksi taktirde savunma yönü zayıf olan Owens ve Murata Johnsende eklenirse sıkıntı çok fazla olur.

KSK maçında inşallah tam kadro oluruz vede güzel bir galibiyette eski havamıza döneriz.

Ali Emre' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3vo5bc3k]Dee,Murat,johnsen,Owens,Hüseyin böyle bir 5 in ben rakipleri çok sıkıntıya sokacağına inanıyorum.

Tufan düzelirse Murat'ın yerine Tufan'da 2 ye kayabilir bence...[/quote:3vo5bc3k]O zaman daha sert bir takım oluruz.
Tufanın sakatlığı biran önce iyileşse artık.

Evet dostlarım Murat Özyer Alpella maçında bize tüyoyu vermişti kapıda :) sonrada kanal 24 te katıldığı programda johnsen ile birlikte bir oyuncunun adını daha söyledi ve johnsen artık bizde

ayrıca sevgili koçumuz şunu belirtti gelecek oyuncu joker olacak :)

acaba bilen varmı casa maçında oynatabilirimi bildiğim kadarıyla kolej kariyeri mükemmel bir oyuncu

İyi bir transfer bizim için joker bir oyuncu olacaktır. Takıma alışması umarım en kısa sürede. Eyüp Abi'nin kurduğu kadroda olduğu gibi karmaşık ve rakipler için oldukça tehlikeli bir takım oluruz. Guard da Dee-Murat olursa oyun zenginliği daha artar. Tufan olduğunda ise savunma yönü yükselir. Ancaj Johnsen daha çok bir dört numara. Ama önemli olan oynayacağımız oyun. Umarım gerekli katkıyı verir...

Gercekten cok cok iyi bir takim olduk.