BSL 1. Hafta | Galatasaray Odeabank 82-58 Gaziantep Basketbol

Antep çok kötü ama yinede bu takım playoff yaparsa başarılı sayarım diyenlere cevap niteliğinde bir ilk yarıydı.Birbirini tamamlayan vasat üstü bir kadromuz var dev bütçeli takımların arkasından Beşiktaş'la birlikte ligde sürpriz kovalayacağız , geçen seneden kötü durumda değiliz.

Dwight Hardy ben buraların adamı değilim diye bağırıyor resmen. Piyasada daha iyi isimler varken TS'de bile belli bir seviyeyi aşamamış Hardy'i almak saçmalıktı aynı Hendrix gibi.

Hendrix'e hiç katılmıyorum. Hendrix hantallığı filan olsa da bilhassa hücum tarafında oyun aklı çok üst düzey oyuncu. Ki ben en son kendisini Gran Canaria'da izlediğimde daha da ağır bir oyuncuydu. Fiziğini lig başına göre çok çok iyi buldum. Sağlıklı olduğunda zaten bir şekilde katkı verecektir. Hardy'e bir noktaya kadar katılıyorum ama bu takımın ilk 5'inin adamı olarak görülmediğini ve öyle bir rol biçilmediğini de unutmamak gerek. Trabzon'da uzun süre 1. adam olmak Galatasaray'da oynamak için pek tabii yeterli değil ama 6. adam olarak kullanırsanız bu ülke ve bütçe şartlarında çok iyi alternatif bence. Fenerbahçe bile sezon ortası dış skorer noktasında James Nunnaly'den daha iyisini çıkartamıyor piyasadan, Hardy de bu anlamda bizim şartlarımızda kötü oyuncu değil.

Ben isim isim bakılmamasını tavsiye ediyorum takıma. Şu an benim gözümde Scotty Hopson'dan başka hakikaten bir süperyıldız adayı yok takımda. Hopson'ın da yaş 28'e gelmiş, bu saatten sonra o eşiği atlaması kolay değil. Ama bu takım 10 üzerinden 6'lık 6-7 adamdan oluşan bir ekip. Ben sadece geçen sezonki Galatasaray'dan bile 10 üzerinden 8'lik 3-4 adam bulurum. Ama işte olay takım olmakta. Belli bir sistem olmadan, sadece elindeki iyi oyuncuların eline bakarsan günün basketbolunda bir şey elde edemezsin. Ama doğru bir sistemle 6-7'lik 5 adamı oynatabilirsen ummadık başarıyı getirebilirsin. Geçen sene Sarıca'nın Beşiktaş'ı gibi. Bu anlamda son 4-5 yılda pek görmeye alışık olmadığımız ve şu an gözümüze de biraz eğreti gelen Hardy, Hendrix, Summers gibi adamları bu kisve altında değerlendirmemiz gerek. Bu takım bir başarı yakalayacaksa eldeki 3-4 oyuncuyla olmayacağı ortada, çünkü bizi bu yerel ligde ve Avrupa arenasında o başarılara götürebilecek 3-4 adam yok. Ama bu takım hakikaten bir takım olursa 6-7 kişilik ortalamanın bir tık üstü oyuncusuyla, belli bir sistemi ortalamanın üstünde harmanlayıp o başarıyı elde edebilir. Bu nedenle de bugün kadroda olan her oyuncuya belli sürelerde ihtiyacımız olacak. Ben Hardy'nin de, Summers'ın da, Christmas'ın da o katkıyı yapacağına inanıyorum.

Hendrix'e hiç katılmıyorum. Hendrix hantallığı filan olsa da bilhassa hücum tarafında oyun aklı çok üst düzey oyuncu. Ki ben en son kendisini Gran Canaria'da izlediğimde daha da ağır bir oyuncuydu. Fiziğini lig başına göre çok çok iyi buldum. Sağlıklı olduğunda zaten bir şekilde katkı verecektir. Hardy'e bir noktaya kadar katılıyorum ama bu takımın ilk 5'inin adamı olarak görülmediğini ve öyle bir rol biçilmediğini de unutmamak gerek. Trabzon'da uzun süre 1. adam olmak Galatasaray'da oynamak için pek tabii yeterli değil ama 6. adam olarak kullanırsanız bu ülke ve bütçe şartlarında çok iyi alternatif bence. Fenerbahçe bile sezon ortası dış skorer noktasında James Nunnaly'den daha iyisini çıkartamıyor piyasadan, Hardy de bu anlamda bizim şartlarımızda kötü oyuncu değil.

Ben isim isim bakılmamasını tavsiye ediyorum takıma. Şu an benim gözümde Scotty Hopson'dan başka hakikaten bir süperyıldız adayı yok takımda. Hopson'ın da yaş 28'e gelmiş, bu saatten sonra o eşiği atlaması kolay değil. Ama bu takım 10 üzerinden 6'lık 6-7 adamdan oluşan bir ekip. Ben sadece geçen sezonki Galatasaray'dan bile 10 üzerinden 8'lik 3-4 adam bulurum. Ama işte olay takım olmakta. Belli bir sistem olmadan, sadece elindeki iyi oyuncuların eline bakarsan günün basketbolunda bir şey elde edemezsin. Ama doğru bir sistemle 6-7'lik 5 adamı oynatabilirsen ummadık başarıyı getirebilirsin. Geçen sene Sarıca'nın Beşiktaş'ı gibi. Bu anlamda son 4-5 yılda pek görmeye alışık olmadığımız ve şu an gözümüze de biraz eğreti gelen Hardy, Hendrix, Summers gibi adamları bu kisve altında değerlendirmemiz gerek. Bu takım bir başarı yakalayacaksa eldeki 3-4 oyuncuyla olmayacağı ortada, çünkü bizi bu yerel ligde ve Avrupa arenasında o başarılara götürebilecek 3-4 adam yok. Ama bu takım hakikaten bir takım olursa 6-7 kişilik ortalamanın bir tık üstü oyuncusuyla, belli bir sistemi ortalamanın üstünde harmanlayıp o başarıyı elde edebilir. Bu nedenle de bugün kadroda olan her oyuncuya belli sürelerde ihtiyacımız olacak. Ben Hardy'nin de, Summers'ın da, Christmas'ın da o katkıyı yapacağına inanıyorum.

Yazdıklarınıza saygı duyuyorum tam olarak karşı değiliz fikirlerimizde. Belli detaylarda farklı düşünüyoruz sadece. Geçen sezon daha geniş rotasyonlu ve daha geniş bütçeli bir takım vardı, bu sene bulunduğumuz kulvarla doğru orantılı olarak bütçeler düştü. Ama düşük bütçelerle de iyi takımlar yaratılabiliyor. Örneğin Banvit, Karşıyaka ve son yıllarda Beşiktaş. Biz de bu sezon böyle bir kadro planlamasıyla yola çıktık. Bu bütçelerde geniş rotasyonlu, her oyuncusu 10 üzerinden 7-8'lik takım kurulamıyor maalesef. Kuranlarda Fb ve Efes gibi takımlar. Aslında kötü bir kadromuz yok. Mesela bu Hopson'u geçen sezonki takımda ilk 5 oynatırdım. Aynı şekilde Renfroe'yi her ne kadar pek sevmesem de Fitipaldo'nun oynadığı yerde ilk 5 oynardı. Hardy ve Hendrix kötü oyuncular değil elbette sadece bizim hedeflerimizdeki profilde oyuncular değiller. Örneğin takımdaki bütün guardlar kaldırıp atacak, kendi sayısını bulabilecek bir charda. Bu her ne kadar iyi bir şey gözükse de bütün oyuncuların aynı profilde olması repertuar bakımından sorun yaratıyor. Mesela Hardy yerine Justin Carter veya Jamont Gordon gibi savunmacı bir combo guard daha iyi olabilirdi. Hendrix yerine de 2.10 Iverson veya Pleiss tarzı bir pivot Christmas'ı iyi tamamlardı. Tabii bunlar benim düşüncelerim. Kişiden kişiye göre değişebilir. Onun haricinde yazdıklarınızda hemfikirim.

3'lük atışlarda çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. İçerde 1/14 nedir? Ben takımı savunmada beğenmeme rağmen hücumda çok yetersiz buldum.

Yazdıklarınıza saygı duyuyorum tam olarak karşı değiliz fikirlerimizde. Belli detaylarda farklı düşünüyoruz sadece. Geçen sezon daha geniş rotasyonlu ve daha geniş bütçeli bir takım vardı, bu sene bulunduğumuz kulvarla doğru orantılı olarak bütçeler düştü. Ama düşük bütçelerle de iyi takımlar yaratılabiliyor. Örneğin Banvit, Karşıyaka ve son yıllarda Beşiktaş. Biz de bu sezon böyle bir kadro planlamasıyla yola çıktık. Bu bütçelerde geniş rotasyonlu, her oyuncusu 10 üzerinden 7-8'lik takım kurulamıyor maalesef. Kuranlarda Fb ve Efes gibi takımlar. Aslında kötü bir kadromuz yok. Mesela bu Hopson'u geçen sezonki takımda ilk 5 oynatırdım. Aynı şekilde Renfroe'yi her ne kadar pek sevmesem de Fitipaldo'nun oynadığı yerde ilk 5 oynardı. Hardy ve Hendrix kötü oyuncular değil elbette sadece bizim hedeflerimizdeki profilde oyuncular değiller. Örneğin takımdaki bütün guardlar kaldırıp atacak, kendi sayısını bulabilecek bir charda. Bu her ne kadar iyi bir şey gözükse de bütün oyuncuların aynı profilde olması repertuar bakımından sorun yaratıyor. Mesela Hardy yerine Justin Carter veya Jamont Gordon gibi savunmacı bir combo guard daha iyi olabilirdi. Hendrix yerine de 2.10 Iverson veya Pleiss tarzı bir pivot Christmas'ı iyi tamamlardı. Tabii bunlar benim düşüncelerim. Kişiden kişiye göre değişebilir. Onun haricinde yazdıklarınızda hemfikirim.

Ben de size katılıyorum Yasin Bey, Hardy ve Hendrix yerine farklı profilde oyuncular tercih edilebilirdi. Summers'ın da katkısının ne olacağı önemli. Renfroe, Hopson ve Christmas beklenileni veriyorlar ilk maç itibariyle. Göksenin, Ege ve Hendrix'i de beğendim ben. Emir kopuk kopuk oynuyor. Kenar yönetimini (koptuğumuzda falan mola alıyor hoca şaşırdım çok) ve savunma direncimizi beğendim ben özellikle. Çok tempolu savunma yapıyoruz, o biraz hücum kalitemizi düşürüyor sadece.

Bende Yasin abi gibi ufak detaylar hariç katılıyorum size. Aslında katılmadığım tek nokta Hopson konusu. Dediğiniz gibi çok kaliteli bir oyuncu ve o patlamayı yapmaması için hala geç değil. Transferler içinde Hopson ve Christmas 7-8'lik oyuncular bana göre. Christmas'ın potansiyeline göre dedim bunu tabi sadece bu sezon için değil.

-Takımda Hardy dışında beğenmediğim oyuncu yoktu ki Hardy de 2. yarı daha iyiydi ilk yarıya göre.
-Ege'nin potansiyeline Felipe Reyes diyorum ben ki bugün onun gibiydi ribaundlar konusunda.
-Hardy tarzı oyuncu almamız doğru bana göre ama bu isim Hardy mi olmalıydı tartışılır, Edwin Jackson'ı düşünebilirdik Çin'e gitmeden.
-Hendrix'i bugün beğendim ama Christmas'ın yedeği olarak Semih'i düşünmeliydik bence. Ama Hendrix bugün ki gibi performans gösterebilecekse sorun olmaz.

Çarşamba günü Bayern maçı var. Mehmet Yağmur'un o maçta oynaması ve güzel bir galibiyet almamız dileğiyle.

Not: Erman Kunter'in röportajda dediğine göre Mehmet Yağmur en az 2-3 hafta yokmuş. En kısa sürede en iyi şekilde dönmesini umuyorum.

Son düzenleme:
Hafta içinde yenildiğimiz Gaziantep Basketbol'u ligin ilk maçında 82-58 yenerek intikamımızı alıyoruz :)

Bugün takım oynamaya gelmiş, hem mental hem fizik olarak iyiydik. Ama Gaziantep de pek iyi oynamadı bu da bir gerçek.

*Göksenin'in performansını beğendim. Ribaund, asist ve top çalma hanesinde 0 yazsa da skor bulmada kendini geliştirmiş. Zaten sayı atamayan guard mı olurdu :)

Tebrikler #YenilmezArmada

Bazı oyuncularımızda tutukluk var ama sezon başı alışma süreci,form evresi derken toparlanacaktırlar.3p biraz bocalasakta genel itibari ile iyi bir oyun oynadık.Ön plana çıkma hevesi olmadan sırası gelen işini yapıyor bir sistem içinde.
Elveda kaos basketbolu...

Maçın özeti, iyi savunma yapıyoruz. Bu çok güzel. Nitekim iyi savunmayla ilk yarıda Antepi 14 sayıda tuttuk. Şaka gibi. Dar bir kadro olduğumuzu hepimiz kabul ederiz sanırım. Bundan dolayı üçüncü çeyreklerde fark kapanıyor. Antep ve bizim ilk yarı üçlüklerimiz girmemişti. Antep gibi üçlükçü bir takımın bunları sokmaması beklenemezdi. Ama biz yine doğru oyunu oynadık, İçerden pick and roll ve pick and pop larla skor bulduk. Hızlı hücumlarda çok etkiliydik. Gerçi üçüncü çeyrek bundan vazgeçince daha doğrusu yorgunluktan vazgeçmek zorunda kalınca fark kapandı. Takımda iki tane sorun ortaya çıkıyor 1) Renfroe'yu dinlendirmek 2) Spacingi tam iyi yapamamak ve dolayısıyla üçlüklerde sorun. Maç ne zaman çözüldü üçlüklerde rahatladık. Özellikle Hopsonla çok etkili sayılar bulduk.

Burada sorun bence uzunlarda değil. Oyun kurucu olarak Renfroe'yu yedeklemekte. Bugün Mehmet Yağmur yoktu, sakattı. Emir guard olarak deneniyor yine ama bence bu uzun vadede bir risk. Bir combo guardımız daha olsa işin ruhu çok farklı olabilir. Ama hem bütçeden dolayı, hem de yeterli yıldız türk guard olmamasından dolayı sıkıntı yaşayabiliriz. Takım bence böyle iyi ama dar kadro sıkıntı olabilir sadece.Ama buna da bu sene katlanıcaz. Başarıyı böyle elde etmeye çalışıcaz. İnşallah ta olucak.

Ben Christmas,Hopson ve Renfroe'yu çok beğendim bu maçta. Göksenin'de böyle oynarsa 2 numaradan sayı sıkıntısı olmaz. Ege ve Hendrix'te ribaundlara ve bloklara katkı veriyorlar. Hardy 2 sene önce Trabzonun en büyük yıldızıydı. Geçen seneyi çok ortalama bir düzeyde geçirdi. Onun yerine belki daha farklı bir oyuncu olabilirdi bence . Eskişehirdeki Billy Baron mesela. Müthiş bir şutör. Bence bir tane iyi üçlükçü topu yere vurabilen bir şutör hiç fena olmazdı. Bugunde 25 sayı attı 5/8 üçlükle.Ama Hardy ona göre daha atlet tabi Erman Kunter'in sistemine daha çok uyuyor.

Farklı galibiyetle başlamak çok güzel. Umarım böyle devam ederiz.

Ligin potansiyelli takımlardan birini 24 sayı fark ile yenip 58 sayıda tutmak güzel işti gerçekten.Ligin ilk maçları zor olur yeni takımın ilk resmi maçıydı bu yorumlarken bunu da göz önünde bulundurmalı.

Ben de sizin çok söylediğinize katılıyorum. Yalnız oyuncuları belli bir sistemin içinde gördükten sonra diğer takımlarda yaptıklarına göre değerlendirmemek gerek. En basitinden Durant ilk Warriors'a girdiğinde top iyice paylaşılmayacak, kaldıran atacak filan denmişti dünya genelinde. Halbuki dünyanın en iyi pace and space takımının tank gibi sistemi Durant'in egosunu da eritti. Bizim aldığımız adamlar da kendi kariyerleri için one man show olarak çok oynamış isimler ama kariyerlerinin genel akışı içinde o rolde bir takıma seviye atlatamadıkları ortada. Aldığımız oyuncular zaten genelde belli bir basketbol kalitesi olan ama tek başına bir takım sürükleme işini becerememiş isimler. Hardy, Hopson, Summers hepsi bu profilde oyuncular. Bu anlamda kariyerlerinde mental olarak bir eşiği aştıktan sonra gelmelerini olumlu buluyorum ben. O eşiği aşamamış Russ Smith vb. adamların burada ne kadar eğreti durdukları ortada. Bu oyuncuları sisteme inandırır ve uydurubilirsen kariyerlerinin önceki safhalarında yaptıkları hataları aşabilecek olgunlukta olduklarını da düşünüyorum. Ha, Ergin Ataman gibi eline topu alan 8 saniye topu tutup süre biterken potaya sallarsa tabii ki hiçbir oyuncuyu iyi gösteremezsin. Ama Kunter'inki gibi fast pace ve sert savunmalı oyunda tüm bu oyuncular katkı verebilecek tarz ve yetkinlikte. Bir de ben her ne kadar Carter, Gordon (hem Jamon, hem Jamont) tarzı adamları sevsem de günün basketbolunun onlardan uzaklaştığı gerçek artık. Yarı sahada şutu her dakika riske edilebilecek, takımı hücumda 5'e 4 oynatabilecek adamların modern basketbolda yeri yok ne yazık ki. Bu anlamda takımın bir seviye üste çıkması için esasında kariyerinin genelinde kötü bir ceza şutörü olmayan Renfroe gibi oyuncularımızın da şut performansını bir tık yükseltmelerini elzem görüyorum. Hopson, Hardy gibi adamlar doğru oyunda o katkıyı vereceklerdir zaten. Uzun transferini anlayabilirim ama ne yazık ki bugünün Avrupa'sında iyi uzun bulmak çok zor artık. NBA, Avrupa'da 2 tam sezon oynamamış Khem Birch, Daniel Theiss gibi adamların üstüne bile atlarken bu piyasadan potansiyelli ve yetenekli bir uzun çıkarmak çok zor. Ben şahsen Christmas'ı bile bu ortamda çok iyi çıkardığımızı düşünüyorum. Avrupa basketbolu için hala zayıf, statik oyuncu ama biraz güçlenirse seneye elimizde çok zor tutacağımız tarzda bir oyuncu. Ben açıkcası çok şey bekliyorum ondan.

yzLpkN.jpg

“Bugün iyi savunma yapan bir Galatasaray Odeabank vardı”

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Ligi’nin ilk hafta maçında Gaziantep Basketbol’u 82-58 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Başantrenörümüz Erman Kunter ve kaptan Göksenin Köksal basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erman Kunter:

“Maçtan önceki dönemde bize gelen sorular genellikle ‘Galatasaray Odeabank nasıl bir takım?’, ‘Nasıl oynayacak?’ yönündeydi. Yeni bir takımız. Yeni takımın doğal olarak bazı problemleri oluyor. Hazırlık döneminde sakatlıklardan dolayı tam takım olarak antrenman yapamadık. Ancak tam takım olarak idman yaptığınızda eksiklerini görebiliyorsunuz. Mehmet Yağmur’un maçtan önce sağ işaret parmağı kırıldı. Şanssızlık. Sakatlığı 3 hafta sürecek. Gaziantep çok tehlikeli takım. 58 sayı yedik ama boş bırakıldığında hemen farkı kapatabildiler. Bugün 58 sayı yiyen ve iyi savunma yapan bir Galatasaray Odeabank vardı.”

Göksenin Köksal:

“Lige iyi başlamak önemliydi. Genç ve yeni bir takımız. Özgüvenimizin yerine gelmesi açısından önemli maçtı. Gaziantep, TÜBAD Turnuvası’nda bizi yendi ama o gün de söyledim; biz onlardan daha iyi bir takımız. Seyirciyi arkamıza aldığımız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Savunmayla kazanılan maçtı. Önümüzde EuroCup maçımız var. En iyi şekilde Bayern Münih maçına hazırlanacağız.”

İlk 2 çeyrek ve son çeyreğin başlarında delicesine savunma yaparak kazandık.Hopson-Summers ikilisinin istediklerinde çok iyi savunma yaptıklarını da biliyordum ama Hendrix'in savunması gerçekten şaşırttı beni.15 Dakika oynadığı maçta 3 jeneriklik blok koydu ki geçen sezon toplamda 3 blok koyduğunu sanmıyorum :) .Ligi ve takımı ne kadar ciddiye aldığının bir göstergesi.

İlk 2 çeyrek Hopson ve Göksenin çok iyiydi ama maçın devam eden kısmında farkı yaratan Christmas oldu.3. Çeyrekte oyuna girdiğinde fark 10'a inmişti ve takım tehlike sinyalleri veriyordu.Girdikten sonra 5-6 dakikalık şovuyla farkı tekrardan 20'lere çıkardı ve maç oradan geri dönmedi.Hem ligde hem de Eurocup'da fark yaratacağı çok bariz.

Bu arada 5 yıldan sonra ilk kez basketbol maçına gittim.Özlemişim doğrusu :)

En az 10 sayı farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Eğer Gaziantep'in yeni transferi Sean Williams kadroda olmazsa 20 sayıyla da kazanabiliriz.

İlk 2 çeyrek ve son çeyreğin başlarında delicesine savunma yaparak kazandık.Hopson-Summers ikilisinin istediklerinde çok iyi savunma yaptıklarını da biliyordum ama Hendrix'in savunması gerçekten şaşırttı beni.15 Dakika oynadığı maçta 3 jeneriklik blok koydu ki geçen sezon toplamda 3 blok koyduğunu sanmıyorum :) .Ligi ve takımı ne kadar ciddiye aldığının bir göstergesi.

İlk 2 çeyrek Hopson ve Göksenin çok iyiydi ama maçın devam eden kısmında farkı yaratan Christmas oldu.3. Çeyrekte oyuna girdiğinde fark 10'a inmişti ve takım tehlike sinyalleri veriyordu.Girdikten sonra 5-6 dakikalık şovuyla farkı tekrardan 20'lere çıkardı ve maç oradan geri dönmedi.Hem ligde hem de Eurocup'da fark yaratacağı çok bariz.

Bu arada 5 yıldan sonra ilk kez basketbol maçına gittim.Özlemişim doğrusu :)

Siz maçtan önce Antepi 10 sayı farkla Sean Williams olmazsa 20 sayı farkla yenebileceğimizi söylemiştiniz. Ben o kadar rahat bir galibiyet alacağımızı düşünmemiştim açıkçası. Hazırlık maçlarında tam takım olamamıştık. Aldığımız sonuçlarda Fransa hariç çok iç açıcı değildi. Takıma tabiki güveniyordum ama rahat bir maç beklemiyordum. Siz tahmin ettiniz Sean Williams olmasına rağmen 20 sayının üstünde galip geldik. İyi bir tahmin oldu. Umarım Bayern maçı hakkındaki görüşleriniz de farklı bir skorla galibiyet olur ve farklı bir skorla galip ayrılırız. Gerçi 1 sayı farkla bile kazansak olur benim için. Güçlü bir takım ne de olsa.

Öncelikle yapılabilecek en iyi başlangıcı yaptık. Bugün salondaydım ve uzun yıllar sonra oynadığımız basketboldan keyif aldım. Galatasaray olarak özümüze döndük. Takım halinde iyi savunma ve skora her oyuncumuz katkı vermeye çalıştı. Geçtiğimiz yıllarda sürekli Ataman tarafından önü kesilip her hatasında kenara alınan Göksenin 16 sayı ile iyi bir mesaj verdi. Umarım bu performansı devam eder.

Arkadaşlar, bugüne kadar iyi hazırlanamamamıza rağmen ve son dakika Mehmet Yağmur sakatlanmasına rağmen oynanan oyun beni inanılmaz mutlu etti. Kadromuz muazzam değil ve kısıtlı hatta eksiklerimiz var ama inşallah bu performans artarak devam edecek. Fikstürümüz oldukça zorlu umarım en az kayıpla bu dönemi geçebiliriz. Takımımıza kalite bir guard alabilsek keşke o zaman çok daha iyi oluruz diye düşünüyorum. Birçok oyuncumuzun ve takımın genel performansı maç oynadıkça artacak bu da ekstra iyi bir şey.

Gelelim eksi yönlere, bugün ki performans sadece 1 maçlık performans olmaz inşallah. Sinan Erdem'e alışmamız zaman alacak. Salon Abdi İpekçi'ye göre oldukça büyük ve seyircileri ateşlemek kolay değil. Bu durumu kısa zamanda oturtmamız gerekli. Bakalım nasıl olacak.

BSL 1. Hafta | Galatasaray Odeabank - Gaziantep Basketbol

Arkadaşlar Antep oynamadı değil oynayamadı, oynatmadık, şunu bi kabullenelim. İzin verdiğimizde nasıl farkı kapattıklarını görerek de bunu idrak edebiliriz.
Bence asıl nokta Hardy değil, Emir meselesi. Hardy zamanla olur, atmaya başlar sayıları ama Emir olmazsa işimiz biraz daha güçleşebilir.
Hendrix'in 3 asisti güzel bişey. Ama Christmas 0 ribauntla mı oynamış fotoğrafta mı yanlışlık var çözemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi