BSL 11. Hafta | Beşiktaş Sompo Japan 80-78 Galatasaray Odeabank

Hardy'e iki kez üc atıs veren hakemler macın adamı olmuslardır.

Ufuk hocayada yazık valla ya.Diebler'a yapılan taktik faule sportmenlik istedi adam.

Mola sonrası çok iyi geri dönüş yaptık. Hopson un airball ı olmasa kazanma noktasındaydık. Şu an 2 sayı gerideyiz ve 10 saniye kala hücum sırası bizde.

Hopson bir de pota altında eline düşen topu atmayarak 5 dakika daha oynamaktan kurtuldu. Bu kadarı cidden şanssızlık.

Son düzenleme:
Son 10 saniye 80-78 gerideyiz. Son topu biz kullanacağız. Hadi bakalım...

edit: kazanma veya uzatma şansını yakaladık ama değerlendiremedik ve maalesef kaybettik

Son düzenleme:
Sezon basından beri ligde bir Daçka deplasmanında kaybedilen mac birde bu maca cok üzüldüm.
Bu macın son 5dakikasında bütün enerjimizi yansıttık,Bjk zaten seyircisi yokken oyundan düsünce kolay toparlanamıyor.

Hardy'nin kacırdıgı serbest atıs taktik faul yapmamıza neden oldu.Üstelik birde 15sn faul yapamadık.

Gecmis olsun.

Fazla değil 2 sene önce Beşiktaş'a kadın erkek maç vermezdik basketbolda. Ne günlere geldik çok yazık.

Maçın ilk yarısında son 1 dakika canlanan Bjk fark yarattı. İkinci yarı ise 10 sayıda seyreden bir maç oldu. İkinci yarıya baktığım zaman oyuncularımızın akılalmaz hataları sürüyor. Hardy 2 saniye kala alakasız yerde faul yapıyor rakibin süre 14'e çıkıyor. Emir hele Emir... Hep zarar bu adam hep. Boş turnikeye giderken topu dışarı çıkarmak nedir? Hopson 2 sayı buluyor 4 sayı kaybettiriyor. Ege ise yetersizim diye bas bas bağırıyor. Duran adama çarpıp faul yaptı birde kendini sakatlıyordu. Richard Hendrix bugün elinden geleni yaptı kendisini takdir ediyorum. Renfroe? O formda adam hedef maçta kayboldu gitti. Ve son söz Kaptan Göksenin Köksal'a. Sen bu takımın kaptanısın son top maç beceriksizce kaybedilmiş Sarıca'yla şakalaşıyorsun. Bu kabul edilemez kardeşim!!!

Koç Erman Kunter değil de Ergin Ataman olsa veya Oktay Mahmuti olsa veya Filipovski olsa bu maçı biz kazanırdık. Bu Erman Kunter ile kaçıncı hedef maçı kaybedişimiz. Son 3 deplasman galibiyet yoktu şimdi 4'e çıktı. Utanan sıkılan yok. Bizim Efes'ten farkımız olmamalı! Koçun görevine artık son verilmelidir. Önümüzde zorlu deplasmanlar var hiç olmazsa bunlara umutla bakalım.

Bu takım için çok fazla birşey demeye gerek yok ucundan köşesinden play-offa girebilir daha fazlası olmaz.Eurocuptada gruptan çıkar ilerisi için pek umut yok.

Maçı ne yazık ki izleyemedim 14 saatlik elektrik kesintisi sonucunda o yüzden yorum yapamıyorum maçla alakalı. Şimdi özet görüntülerini izledim. Diebler bir çok boş atış kullanıyor bu kadar formda birine önlem alınmayışı savunma anlamında kötü çalışılmış gibi geldi bana.

Herşeye rağmen kazanma noktasına getirilen bir maçın kötü bir şansızlıkla bitmesi üzücü.

Daha önceki maçlarda sahayı paylaşamıyorduk. Sahayı paylaşamadığın zamanda onun ötesinde bir şey konuşmaya gerek kalmıyordu. Çok gecte olsa son 3 4 maçtır , oyuncular hücumda ve savunmada olması gereken yerdeler. Bilinçli , mücadeleci , bir oyun yok ama daha derli toplu gozukmemizin sebebi alan paylaşımı. Bu kadar yavaş yol katedildigi taktirde uzun vadeli bir hedefe ulaşma ihtimali çok zayıf ama yine de düzgün bir 5 alıp, sezonu daha çekilir hale getirmek mümkün. Summers beklenen katkiyi vermeyince ve diğer uzunlarda bitik olunca , 1-2 ay içinde tamamen sezon kapanabilir ve bu düşüşte olan şubeye ilgiyi iyice azaltir ve gelecek sene açısındanda hoş olmaz . Selamet açısından, en azından sürekli takipçilerin ilgisini kaybettirmemek ve bu grubun önümüzdeki senelere ilişkin taleplerini korur vaziyette olması lazım. Zevkle her gün 1-2 maç izlerken , şahsen bizim maçlardan kaçmaya başladım.

a1m0Q2.jpg

"Maçı ufak detaylarda kaybettik"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 11’inci hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan’a 80-78 mağlup olan Galatasaray Odeabank’ta koç Erman Kunter ve oyuncularımızdan Jordan Taylor karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Erman Kunter:

“Maçı kazanma noktasına getirdik. DaJuan Summers’ın şutu çemberin içinden çıktı, sonrasında Scotty Hopson hücum ribaundunu aldı ancak kolay bir atışı kaçırdı maalesef. Maç içinde basit hatalar yaparak geriye düştük ama takım hep maçın içinde kaldı ve geri dönmeyi başardık. Kazanabilirdik, bu şansı değerlendiremediğimiz için üzgünüm. Şimdi hafta içinde Litvanya’da oynayacağımız Eurocup maçına odaklanacağız. Kazanırsak gruptan çıkmak adına çok büyük bir avantaj yakalayacağız.”

Jordan Taylor:

“Üçüncü çeyrekte geriye düştük ama savaşarak geri döndük. Maçı ufak detaylarda kaybettiğimizi düşünüyorum. Takım olarak iyi yoldayız, hücum tarafında çok fazla yetenekli oyuncuya sahibiz. Zaman geçtikçe uyumumuz daha iyi olacaktır.”

Yok çemberden top çıkmışmış.. bana ne kardeşim tek dert o topun çemberden geçmemesi mi! Oraya gelene kadar tonla sorun var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş'a 2 sayı farkla yenilmemize şaşırdım ( Pozitif anlamda ) gelinen durum bu,biz geçmiş yıllarda ki gibi orta sıra takımı olduk,Dursun Özbek veya Dursun Özbek tarzı bir başkanla orta sıraları bile ararız gelecekte,ben Dursun Özbek başkan devam ettikçe basketbolla ilgili iyi şeyler beklemiyorum,her sene idarelik bir takım kurup devam ederiz

Macboyu 18de4 ucluk atmissin son seti 6da2 ucluk atan adama ucluk attirmaya ciziyosun. Cizdiginde bos pozisyon hazirlamak olsa neyse elustu atiyo adam. Piyango bileti almak gibi ya cikarsa. Garanti oynayip uzatiyim uzatmada yeniyim diye bi ozguven yokki

Hemen başlamışız yerin dibine sokmaya deplasmanda Beşiktaş,a son topta maç kaybediyoruz.Kazanınca ortada olmayan galibiyete sevinmeyen kardeşlerimiz var,yahu taraftar olarak bütün olamamışız neyin başarısını bekliyoruz takımdan.Şimdi soruyorum içinizden kaç kişi idmanı izledi kaç kişi set çizebiliyor,kaç kişi bir takımın benchinde oturdu profesyonel anlamda.Neyse yahu amaç belli zaten Kunter gitsin Kunter şöyle yok böyle kim gelsin bu şartlarda oda yok bu arada Mahmuti sesleri var Ünal Aysal başkana yaptığı terbiyesizlikten sonra kulübün sokağına sokmam.