• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 11. Hafta | Galatasaray: 84 - 74 Fenerbahçe Beko

Bugun Hocada Takımda oldukca iyi kazanırız kaybederiz kimseye dicek söz yok tabiki 3 çeyrek için diyorum.

yazıklar olsun webstera çalınmayan faule bakar mısınız !!!!

Buradan vermeyelim artik. Sen git elin en iyi takimlarini yen gel sonra gariban Gsye yenil ahahahhahah :)

Yaklasik 4 dakika var daha :) Amanin buyuk konusmanin cezasini cekmeyelim de :)

Webster hakkında öyle doluyum ki, ne yazsam banlanırım.
Öyle israf bir sporcu...

yaklaşıyor yaklaşmaktan olan Allahu Ekber

84-74 kazandık !

Namağlup fenerbahçe yoktur, Galatasaray ile oynamamış fenerbahçe vardır :)

Tebrikler #YenilmezArmada

Obradovic Hocamizin surati pancar motoru gibi olmus yine ahahahahaha :) su an ne kadar igrenc guldugumu anlatmaya gerek yok, hemen hemen herkes biliyor artik :)

evet sevgili arkadslar maaslarin düzenli ödenmesinin ne kadar önemli oldugu bir kez daha gördük.
Eger oyuncularin maaslarini alamasaydi eminim bu maci sallamazlar ve böyle canla basla mücadele etmezlerdi, özellikle yabanci oyuncular.

İtaatsizliğin raconunu biz koymadık ama onu uygulayacak olan biziz.

Teşekkürler çocuklar!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımı karakterli oyunundan dolayı tebrik ediyorum. Öyle umuyorum haftada 1 maç temposunda her maçı böyle yoğunlukta oynayabilirler. En azından son Kızılyıldız maçındaki gibi rezil bir kimliğe sahip olmaktan kurtuluruz böylece. Bu takıma bir lider guard, bir de yalnızca potada top kesebilen bir uzun gelse takım seviye atlar ama kendi teknik direktörüne ''sokak kabadayısı'' diyen, çatır çatır hakkı yenirken ''onurlu'' Türk hakemlerin ekmeğiyle oynamayan diye bildiri yayınlayan, kameralara fair play oynayıp taraftara ''Beşiktaş'ı ezdik'' diye mesnetsiz ve kalitesiz KOÇ'larla maçtan önce sarmaş dolaş olan heriflerden bu kadar yöneticilik beklemiyorum zaten.

Namağlup Feneri yendik helal olsun takıma. Müthiş mücadele ettiler. yeteneksizlikler, şanssızlıklar oldu mu oldu. Hala Dört Dörtlük müyüz değiliz. Ama Takım bu maçta sonuna kadar mücadele etti ve galibiyeti hak ettiler. Feneri yenmenin keyfi bir başka oluyor canım.

Ne güzel de oluyor oh ohh ;)

Helal olsun 40 dakika boyunca skor da önde kalarak maçı kazandınız umarım takım bu galibiyetin üzerine katarak devam eder yoluna tebrikler.

Arkadaşlar, basit bir şey değil. Şurada fark yemeyelim, maçın içinde kalalım yeterli diyorduk. Baştan sona sürklase ederek aldık maçı.

Teşekkürler koç, teşekkürler çocuklar...

Galibiyet hayali kurabilenlerin iyimserliğini istiyorum. :) 20 sayı altındaki her türlü farkı başarı olarak görüyorum. Vizyonsuz yönetimlerimlerin GS basketbolunu getirdiği nokta maalesef bana bundan ötesini düşündürtmüyor. Tek beklentim maç sonu yönetime gerekli tavrın konulmasıdır. Lakin tribündeki yönetim destekçileri buna müsade etmeyebilir.
Böyle g*t olmaya can kurban. :giggle: Helal olsun emeği geçen herkese. :LOL:

yaklaşıyor yaklaşmaktan olan Allahu Ekber
Allahu akbarrrrr!!!

Yalnız fenerliler maçtan önce antrenman havasında geçer, 30 sayı fark atarız diyorlardı şimdi ise sallamadık diyorlar ahahahaha nasıl kuduruyorlar KUDURİÇ:D

Bu maçı kafamda oynuyorum ama bir türlü kazanamıyoruz ya. Hayalimde bile yenemiyoruz şunları.

Yasin Bey senin bu mesajini antu da almislar ve mac oncesi gulmusler baya, Bu mesajini oraya tasiyan arkadasa buradan sesleniyorum, Gel bunu da al :) 84-74 Koyduk guzel kardesim :)

Eurolig bebelerini hakemlere ve kalite farkına rağmen zıplatan takıma tebrikler. Çıldır Obra, sana da tıpa olsun hacivat kılıklı, EL havlucusu Sinan, karaktersiz zürafa çirkef Vesely!

Unutmadan yönetim istifa!

Yasin Bey senin bu mesajini antu da almislar ve mac oncesi gulmusler baya, Bu mesajini oraya tasiyan arkadasa buradan sesleniyorum, Gel bunu da al :) 84-74 Koyduk guzel kardesim :)
Ahahahaha ters totem yaptıydım ya totemim işe yaradı :D Neyse ciddiye alanlara gelsin; KOYDUK MU???

Geri