BSL 11. Hafta | Galatasaray: 84 - 74 Fenerbahçe Beko

Bugun Hocada Takımda oldukca iyi kazanırız kaybederiz kimseye dicek söz yok tabiki 3 çeyrek için diyorum.
 
Buradan vermeyelim artik. Sen git elin en iyi takimlarini yen gel sonra gariban Gsye yenil ahahahhahah :)

Yaklasik 4 dakika var daha :) Amanin buyuk konusmanin cezasini cekmeyelim de :)
 
Obradovic Hocamizin surati pancar motoru gibi olmus yine ahahahahaha :) su an ne kadar igrenc guldugumu anlatmaya gerek yok, hemen hemen herkes biliyor artik :)
 
evet sevgili arkadslar maaslarin düzenli ödenmesinin ne kadar önemli oldugu bir kez daha gördük.
Eger oyuncularin maaslarini alamasaydi eminim bu maci sallamazlar ve böyle canla basla mücadele etmezlerdi, özellikle yabanci oyuncular.
 
Takımı karakterli oyunundan dolayı tebrik ediyorum. Öyle umuyorum haftada 1 maç temposunda her maçı böyle yoğunlukta oynayabilirler. En azından son Kızılyıldız maçındaki gibi rezil bir kimliğe sahip olmaktan kurtuluruz böylece. Bu takıma bir lider guard, bir de yalnızca potada top kesebilen bir uzun gelse takım seviye atlar ama kendi teknik direktörüne ''sokak kabadayısı'' diyen, çatır çatır hakkı yenirken ''onurlu'' Türk hakemlerin ekmeğiyle oynamayan diye bildiri yayınlayan, kameralara fair play oynayıp taraftara ''Beşiktaş'ı ezdik'' diye mesnetsiz ve kalitesiz KOÇ'larla maçtan önce sarmaş dolaş olan heriflerden bu kadar yöneticilik beklemiyorum zaten.
 
Namağlup Feneri yendik helal olsun takıma. Müthiş mücadele ettiler. yeteneksizlikler, şanssızlıklar oldu mu oldu. Hala Dört Dörtlük müyüz değiliz. Ama Takım bu maçta sonuna kadar mücadele etti ve galibiyeti hak ettiler. Feneri yenmenin keyfi bir başka oluyor canım.
 
Arkadaşlar, basit bir şey değil. Şurada fark yemeyelim, maçın içinde kalalım yeterli diyorduk. Baştan sona sürklase ederek aldık maçı.

Teşekkürler koç, teşekkürler çocuklar...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Galibiyet hayali kurabilenlerin iyimserliğini istiyorum. :) 20 sayı altındaki her türlü farkı başarı olarak görüyorum. Vizyonsuz yönetimlerimlerin GS basketbolunu getirdiği nokta maalesef bana bundan ötesini düşündürtmüyor. Tek beklentim maç sonu yönetime gerekli tavrın konulmasıdır. Lakin tribündeki yönetim destekçileri buna müsade etmeyebilir.
Böyle g*t olmaya can kurban. :giggle: Helal olsun emeği geçen herkese. :LOL:
 
Eurolig bebelerini hakemlere ve kalite farkına rağmen zıplatan takıma tebrikler. Çıldır Obra, sana da tıpa olsun hacivat kılıklı, EL havlucusu Sinan, karaktersiz zürafa çirkef Vesely!

Unutmadan yönetim istifa!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üst