BSL 11. Hafta | Galatasaray: 84 - 74 Fenerbahçe Beko

Hocaya ve takıma tebrikler, salona gidenleri de üzmediler sağolsunlar ki kaybetsek bile durum böyleydi benim için bu mücadele olduktan sonra. Hoca çok iyi çalışmış maça, bu sezonki en iyi savunmamızdı net olarak, yardımlar çok doğru açılardan geldi, dışarıyı da doğal olarak size dezavantajı sebebiyle riske etmek zorunda kaldık, orada da düşük yüzde gelince hakettiğimiz şekilde kazandık. Takımdaki oyuncuların potansiyelinden hep bahsettik, bugün bir bakıma onu da gösteren maç oldu, 1'i yabancı 1'i yerli olmak üzere 2 hamleyle yarı final de yapabiliriz tabi ama Eurocup'tan da elenince artık girmeyiz sanırım o toplara.
 
Aslanlara helal olsun. Hepsi sonuna kadar mücadele etti. Hoca da çok iyiydi. Bu takımın potansiyeli var ama ah biraz takviye yapabilsek çok daha iyi olacaklar. Artık daha pozitif bakmalıyız bence bu takıma.
 
Çoğu yönden on sene önceki duyguları yaşıyorum. 10 sene önce hatta daha öncelerinde de Fenerbahçe maçlarına giderdik. Belki olur diye. Yine de o salon bir şekilde dolardı. Ahmet Cömert, Ayhan Şahenk, Abdi İpekçi... Bir kaç sene önce o günler geride kaldı diye düşünürdük, yanlış düşünmüşüz. Şu an yapacak bir şey yok. Maçımıza gideceğiz ve o salonu dolduracağız. Bir bakarsınız, belki olur.

Oldu :). Gerçekten sahaya karakter koyan bir takım vardı. Herkesi tek tek kutluyorum. Galatasaray basketbolu ne olursa olsun bir kültüre sahip ve bunu gösterdiğimiz zamanlar gerçekten hepimize mutluluk veren anlar ortaya çıkıyor. Bugün bu salona gelen 10000 kişi civarı insana da tek tek teşekkür etmek gerek.

Bir parantez de anonsçumuz Murat Karpuz'a açmak istiyorum. Bu işi gerçekten hakkıyla yerine getiriyor. Anonsçuluğun sadece sayı atıldığı zaman isim okunduğu bir iş olmanın ötesinde bir şey olduğunu bize kanıtladı. Tribünlerin hiç düşmemesini ve hatta atmosferin daha da iyi olmasını sağladı. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
 
Yalnız iyi koyduk:)

Maçtan önce şu kadar avans, bu kadar fark diye ötenlerin, maçtan sonra "zaten önemsemedik yeaa", "sıradan bir maç" diye bahane üretip kudurmalarını izlemek çok keyifli gerçekten. Kudurun, devam :D
 
İnanılmaz bir arzu ve mücadeleyle baştan sonra önde götürüp tersten sapladığımız maç oldu. Kuduruyorlar şu anda ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar :p
 
Suyun karşı tarafından başlıklar :LOL:

- Avrupa'yı kasıp kavuruyoruz ama şunların şu maçta verdiği desteği bir kere göstermedik bu takıma.

- CSKA'yı yenip şu takıma yenilmeye hazmedemiyorum.

- 5 gömlek altta şu takıma maç verip onları sevindirdikten sonra gidip reali yensen ne olur.

- Ezeli ve bu kadar kötü rakibine karşı 10 sayı fark yiyorsun bunun bir açıklaması yok.

- Avrupada ekolsen bu takıma maç kaybetmeyeceksin.

- Euroleague şampiyonluğu konusundan fazla cevap yazılmış bu konuya, rezalet.
 
Günler boyu ne kadar fark atarız hesapları yap, dalga geç, sonra böyle otur ağla kudur.
 
Afyon maçından sonra bu seneden pek ümidim yoktu hatta kombine bunun için mi aldım diye yazmıştım.Şimdi de tebrik etme zamanı salonda olmak harikaydı dün umarım seyirci ilgisi ve iyi sonuçlar artarak devam eder
yönetim ise destek olmuyorsunuz zaten köstek olmayın yeter maaşlar ödesin düzeni bozmayın istediğiniz mikrofona konuşun galibiyetlerden sonra
 
Bunlar Obradovic’in saçının telini bile haketmeyen ahmaklar sürüsü. 3 yıl önceye kadar basket topu bilmeyen , şimdi de bildiği tek şey Vesely smaç olan, günlerdir küfürlü alaycı twitler atıp, 3.çeyrek sonunda “umutlandırıp koyucaz ehehe” yazıp, as kadroyla çıkmalarına rağmen maç biter bitmez “ciddiye almadık” diye Obradovic’in her maçı ciddiye almasından bi haber yaşayan basketbol fukaraları.
Ne diyim iyi oldu 10 farkla susturmak bu ergen sürüsünü. Aklı başında olan %1 lik tayfayı tenzih ediyorum.
 
Dünyanın en hazımsız, en karaktersiz, en şikeci camiası. Bunlar eğitilmezdir. Bu hazımsızlığa soda falan da çare olmaz. "Oynayamadık, yenildik" demek o kadar zor geliyor ki. Hiçbir zaman objektif ve karakterli olamayacaklar çünkü. Aziz iyice kendine benzetti bunları.

İşin en güzel yanı da; aldıkları 3 mağlubiyetin 2'si nefret ettikleri Ergin Ataman'a, 1'i de Galatasaray'a karşı:)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peder Beyin rahatsızlığı nedeniyle beş gündür ruh gibiydim maça da bakamadım. Skoru şimdi gördüm ( oha yaşıyor muyum acaba). Acayip şaşırdım doğrusu, çok güzel bir sürpriz oldu, maçı izleyebileceğim bir yer var mı özet falan kesmez baştan sona izlemek istiyorum :)

Bu maçtan bağımsız olarak şunu söyleyebilirim ki bu sezonki takım karakter sahibi ve sahada bir şeyler ortaya koymaya çalışan bir takım. Genel kalitesi istediğimiz seviyede değil ama yine de mücadele oyun disiplini ve oyun karakterine sahipler. Fener şu anda avrupanın en formda takımı, eurolig yorgunluğu ve rehavet elbette ki önemli etken ama yine de büyük iş bu galibiyet.
 

Üst