BSL 11. Hafta | Pınar Karşıyaka 73 - Galatasaray Nef 67

2. yarı daha da zor geçecek kısalar yıprandı Purcell'in eline bakarız 2. yarı, hakem kararları enteresan, 6-8 sayı arasında bitebilecek ilkyarı maalesef geride tamamlıyoruz.
 
Bu maç bizim sezonun geri kalanı adına önemli bir maç.Şampiyonlar Liginde senden güçlü takımlara karşı neler yapabileceğini görmen açısından çok önemli bir maç.

Savunmamızla ilgili konuşmak istiyorum,savunmamız diye bir şey yok.Dış şut savunmamız çok kötü,pota altı savunmamız diye bir şey zaten olmadı.Yani hücum Karşıyadayken bir an önce hücum bitsin,mümkünsede boş dönsünler diyorum.Çünkü savunmadan beklentim 0.Ben taraftar olarak sezon başından beri ızdırap çekiyorum,yönetim nasıl dayanabiliyor ?

Hücumda potadan çok uzak şutlara kalkışıyoruz,panik haline büründük son bölümlerde.

Umarım kazanan biz oluruz.
 
Ya bırak ya.Hadi ordan be.Ufuk Sarıca az önce uyarı almış deli gibi hakemin yanında itirazlar edip zıplıyor ediyor,nasıl teknik çalmazsın.

Taraftar aşırı tepki gösteriyor diye çalamıyorsun.Çalamadınız.
 
Takım da akustiğe kapıldı gidiyor . İş iyice şirazeden çıktı. Bi silkelenip kendimize gelmemiz lazım. Onların da bir şey oynadığı yok pek. Bizim ritmimizi yaratır atmaya başlarsak ; neye uğradıklarını anlamadan mağlup ayrılacaklar parkeden.
 
Bu adamlara yazık valla.Skoru dengede mi tutmaya çalışsınlar,savunmada gayret mi göstersinler,ne yapsınlar bunlar ?

İyi savunma gayreti gösterdiğindede ribaund alınamıyor,2.kez veya 3.kez rakip hücum edip sayıyı buluyor.
 

Üst