İçeri adam gelmez ise zor bu sene gibi duruyor.
Yerine su gelsin bu gelsin diyemem ama su kadronun hakki da Ekrem Memnun degil.
Yok sana katiliyorum kesinlikle.Seneye bu takimdan yerliler disinda kimseyi tutamayiz zaten.Ama herhangi bir yapi icinde benim erkek basketbolda hic bir sekilde hatirlamadigim Ekrem Memnun’a isin teslim edilmesi de hata.Son yillardaki Cem Akdag’dan beri butun koclarimiza baktigimizda hepsi Ekrem Hoca’dan erkek basketbolu konusunda daha tecrubeli ve versatil koclardi.Bahsetmek istedigim buydu aslinda.Bu kadro uzun süre hazırlanarak kurulmadı. Bazı değişkenlerin bir araya denk gelmesi sonucu oldu. Bir planlama yok yani. Bu kafayla bugün tutturuz yarın tutturamayız ki örneğini gördük.Koç kim olursa olsun bu zihniyette yönetimlerle maksimum olacağı bu zaten
Yok sana katiliyorum kesinlikle.Seneye bu takimdan yerliler disinda kimseyi tutamayiz zaten.Ama herhangi bir yapi icinde benim erkek basketbolda hic bir sekilde hatirlamadigim Ekrem Memnun’a isin teslim edilmesi de hata.Son yillardaki Cem Akdag’dan beri butun koclarimiza baktigimizda hepsi Ekrem Hoca’dan erkek basketbolu konusunda daha tecrubeli ve versatil koclardi.Bahsetmek istedigim buydu aslinda.
Arkadaşlar , takım bu sezon yeni kuruldu . Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım. Tabi görünen eksikler var , Kravish gibi pota altı gibi.
Ama biraz sabır ve yönetime zaman verelim.
Kesinlikle haklısın , bayan takımı içinde aynı eksikler baştan görünüyor. Ama malum pandemi , kur derken gelinen ekonomik durum bu.Abi problem bu zaten. Hiçbir zaman bu takım istikrarı olmayacak. 3 gidecek 5 gidecek. Euroleague döneminde bile çok az oyuncu 2. seneyi çıkarabiliyordu takımda. O yüzden eksiği gördün mü anında müdahale etmen lazım ki biz bunu sene başında diyorduk tek 5 numarayla bu iş olmaz diye.
Hocam yabancılarla uzun süreli sözleşme yapabilmek için ya çok sağlam bütçe olacak ya da uzun süreli sponsorluk anlaşmaları yapılacak. Bizim hiçbir zaman böyle bir durumumuz olmadı ki her sene başı rekor sponsorluk anlaşmaları yapılacak diye yola çıkıldı ve hep son güne kaldı anlaşmalar. Bizim için en iyi yol şirketleşmek, yoksa istikrar hayal.Abi problem bu zaten. Hiçbir zaman bu takım istikrarı olmayacak. 3 gidecek 5 gidecek. Euroleague döneminde bile çok az oyuncu 2. seneyi çıkarabiliyordu takımda. O yüzden eksiği gördün mü anında müdahale etmen lazım ki biz bunu sene başında diyorduk tek 5 numarayla bu iş olmaz diye.
Hocam yabancılarla uzun süreli sözleşme yapabilmek için ya çok sağlam bütçe olacak ya da uzun süreli sponsorluk anlaşmaları yapılacak. Bizim hiçbir zaman böyle bir durumumuz olmadı ki her sene başı rekor sponsorluk anlaşmaları yapılacak diye yola çıkıldı ve hep son güne kaldı anlaşmalar. Bizim için en iyi yol şirketleşmek, yoksa istikrar hayal.
En son Koray Mincinozlu koç iken yanlış hatırlamıyorsam Ekrem Memnun da Darüşşafaka koçuydu. Ondan önce Efeste de 9-10 maçlık bir başantrenörlük serüveni var.Yok sana katiliyorum kesinlikle.Seneye bu takimdan yerliler disinda kimseyi tutamayiz zaten.Ama herhangi bir yapi icinde benim erkek basketbolda hic bir sekilde hatirlamadigim Ekrem Memnun’a isin teslim edilmesi de hata.Son yillardaki Cem Akdag’dan beri butun koclarimiza baktigimizda hepsi Ekrem Hoca’dan erkek basketbolu konusunda daha tecrubeli ve versatil koclardi.Bahsetmek istedigim buydu aslinda.
Kesinlikle ben de seviyorum Ekrem Hoca’yi.Sonucta kadin basketbolumuzda yaptiklarini hic bir zaman unutamam.En son Koray Mincinozlu koç iken yanlış hatırlamıyorsam Ekrem Memnun da Darüşşafaka koçuydu. Ondan önce Efeste de 9-10 maçlık bir başantrenörlük serüveni var.
Ekrem Hocayı severim ama takıma net bir katkısı olduğunu düşünmüyorum. Takım bir şeyler oynuyor Ekrem Memnun'da onları rahat ettirmeye çalışıyor onlara abilik yapıyor gibi bir tablo var sahada.
Öte yandan, örnek verdiğiniz Karşıyaka da Pınar sayesinde yürümüyor mu?