BSL 12.Hafta | Galatasaray Nef 106-100 Türk Telekom

Maçın yarısını pivotsuz oynadık, Telekom 3 dakikada şizofrene bağladı. Bu durumu yaşamamızda da, bu maçı her şeye rağmen kazanmamızda da emeği olanları ayrı ayrı gönülden tebrik ederim.
 
Tebrik etmeyi bilmiyormusun?
Insanin biraz oyuncularin verdigi emege, mücadeleye saygisi olur

Hocam siz edin tebrik. Tutan yok. Galibiyet gelsin her şeyi hasır altı edelim, mağlubiyet olunca nasılsa yükleniriz diye bakarsanız bu şube bir arpa boyu ileri gitmez. Sadık'ın sakat sakat oynaması, Göksenin, Mahir'in oyunda kaldığı süre ve Ennis dışında da tebrik edilecek bir şey yok zaten.

Şu maç kaybedilse 3-5 güne pivot gelir, kazanıldı diye yine karın ağrısıyla pivot bekleyeceğiz. Böyle günlük yaşayarak şube yönetirlerse adamlar, Afyon'un Banvit'in eskileriyle oynarsın.
 
5 6 oyuncu ile TBL gibi bir ligte savasiyoruz.

Gurur duymak lazim bu takimla

21 sayi öndeyken geri düsüp tekrardan savasmak Her Babayiğit yapamaz.
 
Sahaya karakter koyan, galibiyette rolü olan oyuncularımız ve kenar yönetimi kutlarım. 15 fark bitecek maçın buralara gelmesinde emeği olan 2 tane uzun almaktan aciz rezil basketbol yönetimini kınıyorum.
 
Bütün takım %100 ü ile oynadı, ellerinden gelenin fazlasını yaptılar fakat bu kadronun kurulmasına sebep olanlar hiçbir zaman iyi anılmayacaklar. Koç da yeterli bir görüntüde değil ve hala uyum sorunu var. Yine de Telekom’u yenmek büyük iş.
 

Üst