BSL 12. Hafta | Pınar Karşıyaka - Galatasaray

forum geneline söylüyorum adamın elindeki bu fazlasını aramayın sizce ergin ataman maçı kazanmak istemiyormu yenilmek mi istiyor diyorsunuz.

tutturmuşsunuz kadro yu o kurdu diye allah aşkına siz hiçmi hata yapmadınız olmadı bu sene tutmadı gecen yıl nasıl tuttuysa bu yıl olmadı.

Hücumda onları kendi düzenlerinden çıkarıp karşılarında biraz olsun sağlam durunca saçmalıyorlar, kolay çözülüyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koç nasıl suçlu değil? . Olmadı bu sene tutmadı gibi saçma bir savunma yöntemi olmaz ve olmamalı. Sen yönetimden 9 - 10 Milyon bütçe yi istedin ve isteklerin yerine getirildi . Avrupanın en iyi oyun kurucusu olacak dediğin adamı 5 - 10 maç sonra kovdun, ne bir set çizdin takım için ne de bir oyun. Egolarının ön planda olduğu sağdan soldan arkadaş önermesi oyuncuları alan koç istemiyorum ben artık. Gerekirse bütün sezon koç olmadan devam edelim şu durumdan bir farkı olmaz.

Adamlar hem Türkiye'nin stresini nefret ettikleri kulübe ve antrenöre küfür eterek atıyorlar, hem vasat kadrolarıyla kendilerinden bütçeli bir takımı rezil ediyorlar, hem de orta seviye adamlarını bizim basketbol fundemental'ı uçmuş oyuncularımız sayesinde piyasaya sunuyorlar. Bence Galatasaray bu psikolojik seanslara karşılık ücret talep etmeli artık. Belki rakibin Balıkesir'den aldığı gibi bir eli yüzü düzgün guard getiririz o parayla da.

Son periyoda 62-57 geride giriyoruz. Kritik bir psikolojik eşikteyiz maalesef, umarım salmayız kendimizi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemin ederim ben tibor'un yerinde olsam izmir adnan menderes havalanından direk ülkeme uçarım,bu nasıl bir sistem nasıl bir mantık ya,şu maçda bir kişi tibor'un karşısında duramayacakken maç boyu tek top indirmedik adama,eğer bilinçli yapılıyorsada yazıklar olsun..!

Son düzenleme:
Sezon başından beri sakat veriyoruz son yılların en geniş kadrosu denilen takımda 2 maç üst üste iyi oynayan oyuncu yok. Efes maçında harika oynayan Tyus bugün yataktan kalkmamış bu istikrarsızlıkla takım olarak en az 5-6 oyuncu aynı anda beraber iyi oynamadıkça hiçbir şey olmaz hep bireysel biri çıksın da bişey yapsın diye bekliyoruz bu ne sistemsizlik oyun plansızlığıdır anlamıyorum. Ortada takım yok takım olamadık..

Bu takımın gerçekçi hedefi EL'de evindeki kolay maçları kazanmak, ligde ilk 8'e girmek olur. Şu oyunla gerisi hayal. Ben böyle dağınık, savruk, herkesin ayrı telden çaldığı bir takım görmedim uzun zamandır. Yani bu sistemle kazandığımız her maç mucize.

Yok ya böyle rezillik olmaz. Bu oyuncular hiç idman yapmıyormu? Her maç 2 veya 3 oyuncumuz nasıl formsuz olur anlamıyorum. Söylediğim gibi şu oyuncularımızın form olarak biraz ortası olsa hem ligde hem de euroleage de çok daha iyi pozisyonda olurduk. Bir maç zirve bir maç dip, bu nasıl bir formdur böyle.

Muhammet Baygül kim arkadaş senin üstünden ribaunt alıyor savunmada geçirtmiyor Deon Thompson asla bir EL oyuncusu değil ! Alex Tyus'a bugün hiç yakıştıramadım Pleiss'ı rahatlatacağı yerde dakikasını arttırdı ! Bu gidişle takımda sağlam oyuncu kalmayacak