BSL 12. Hafta | Pınar Karşıyaka - Galatasaray

SINAN GULER!!!!O kadar hassas macin bize donecegi noktalarda hatalar ve top kayiplari yapiyor ki bu durum bizim bir turlu ayaga kalmamiza engel oluyor.Özellikle dikkat ediyorum her mac o kadar fazla yapiyor ki bunh inanin dikkatli izlerdeniz kirilma anlatinda bizi maclardan kopartiyo ve gittikce eriyoruz.

7 kişiyle ancak bu kadar oluyor. Ben bu kadar dayanabildiğimize şaşırdım Karşıyaka deplasmanında kolay değil. Seyirci de kendini bir tutamadı.50 saniye kalmış 4 sayı öne geçmişsin hala taşkınlık peşindesin. Nedir yani sürekli saydırmalar. Kaç senedir aynı terane.

Karşıyaka takım kaptanı seyirciye mikrofonla sesleniyor "50 saniye daha dayanın sonra hep beraber eğlenelim" diyor. Bizi bu hale düşürenlere yazıklar olsun

Helal olsun. Bravo takım. Bu gurur sizin!

Sana da bravo Ataman! Aman sakın istifa falan etme. Egon sarsılmasın. Birlikte rezil olacağımız nice deplasmanlar var daha.. Pes etmek yok!

Mola alıyor 9 sn kala sanki set çizecek maçı alacak eskiden üzülüyordum artık kızıyor sinirleniyorum ayıptır ayıp daha fazla kendini ve bizi rezil etmeden bırak görevini basketbolu haram ettin bize

Artık deplasman masraflarını koç ve oyuncular ceplerinden karşılasın. Ya da otursunlar İpekçi'de. Zaten deplasmana gidince de bir halt yapamıyorlar!

EA bu maci da mi hedef mac olarak gormuyormus acaba? Malum onun icin bu tip maclar hedef olmayabiliyor. Deplasman ya hani... Ben yine de tebrik ediyorum coach EA'yi Sinan'i bu kadar sevdigi ve hic dinlendirmeden oynattigi icin. Karsiyaka'da muhtesem yildizlar var cunku, Can'i oynatsa KSK 50 sayi fark atar, hakli olarak oynatmiyor fazla fark yemekten kurtuuyor boylece. Muhtesemsin coach alkislar sana.

Yenileceğimiz o kadar bariz di ki. Ben bu kadar yakın olacağını ummamıştım.
yazık şu çektiklerimize.
Acil transfer yapılmalı ve sene sonuna kadar bu ızdırabı izlemeyelim. Açıkcası ben bu kadar kötü bir Galatasaray izlemeye dayanamam. Seneye de 3 Milyon euro bütçe ile takım kurar, Fiba ŞL ye katılırız.

ergin hocam bi açıklamayıda çok görme sana hala inanıyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SINAN GULER!!!!O kadar hassas macin bize donecegi noktalarda hatalar ve top kayiplari yapiyor ki bu durum bizim bir turlu ayaga kalmamiza engel oluyor.Özellikle dikkat ediyorum her mac o kadar fazla yapiyor ki bunh inanin dikkatli izlerdeniz kirilma anlatinda bizi maclardan kopartiyo ve gittikce eriyoruz.
Ve yaptigi bu kadar hataya ragmen , savunmada tuttugu adamlar show yaparken , yerine giren adam ilk şutunda kenara aliniyor. Tabi ki bunda Sinan dan cok daha fazla sucu olan kisiler var. Bu kadar arka arkaya maclarin oynandigi periyotta hangi insan evladi bu kadar dakika almaya dayanabilir, performansini koruyabilir. Dun clevland gs macinda ev 10 sayi gerideyken ,ev kocu lebron u kenara aldi ve uzun bir sure dinlendirdi. Sonunda da irving , jefferson la beraber maci aldi Lebron.
Bu guardsizlikta sen bu adamlara şans vermezsen , ilk hatalarinda kenara alirsan, onlarin özgüvenlerini yerle bir edersen , Sinan da dili dısari cikinca sacmalamaya baslar.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ve yaptigi bu kadar hataya ragmen , savunmada tuttugu adamlar show yaparken , yerine giren adam ilk şutunda kenara aliniyor. Tabi ki bunda Sinan dan cok daha fazla sucu olan kisiler var. Bu kadar arka arkaya maclarin oynandigi periyotta hangi insan evladi bu kadar dakika almaya dayanabilir, performansini koruyabilir. Dun clevland gs macinda ev 10 sayi gerideyken ,ev kocu lebron u kenara aldi ve uzun bir sure dinlendirdi. Sonunda da irving , jefferson la beraber maci aldi Lebron.
Bu guardsizlikta sen bu adamlara şans vermezsen , ilk hatalarinda kenara alirsan, onlarin özgüvenlerini yerle bir edersen , Sinan da dili dısari cikinca sacmalamaya baslar.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar oynaması- yorulmasında ergin ataman'ın payı olabilir ama dili dışarı çıkınca saçmalamaya başlıyor muhabbetini bir bırakalım.
Sezonun ilk maçında da savunmada herkese geçiliyordu hala geçiliyor, maçın 1.dakikasında da geçiliyor, 30dk oynadıktan sonra da geçiliyor. Adam net bir şekilde kötü oynuyor, net bir şekilde takıma zarar veriyor. Ama şöyle ama böyle...