Yine potamızda hem sayı, hem de dayak bayramı. Yüksek oyuncu kalitemizle işi kotarmaya çalışıyoruz.
20-6'lık seri geliyor ve koç benim gibi seyrediyor. Takım akarken kendi oyununu oynarken koça çok ihtiyaç yok ki. Koçlara genel olarak böyle zamanlarda ihtiyaç var ve elit koçları farklı kılan şey de tam olarak bu. Koç dediğin doğru yerlerde doğru müdahaleyi yaparak momentumu değiştirecek en azından değiştirmeye çalışacak. Ekrem Hocayı elbette seviyorum ama en başından beri söylediğim gibi bu takıma yeterince elinin değdiğini düşünmüyorum.
Furkan taş olsa bu seriye seyirci kalmaz müdahale ederdi elit olmaya gerek yok.. Bu arada Melo felaket dökülüyor...Elit koç 2 milyon dolar bütçeye mi çalışır abi biz de farkındayız hocanın elit bir koç olmadığından da ne yani.
Furkan taş olsa bu seriye seyirci kalmaz müdahale ederdi elit olmaya gerek yok..
Çok haklısın kardeşim rahmetli MC yönetimine kızıyorduk bunlarda sahipsiz bıraktı şubeyi bu ladar mı zor 100-200k $ bulmak şubeyi sponsora boğmaları lazımdı o vaatleriyle...Orası ayrı abi de Avrupa'da kaç tane elit koç var ki ben oraya takıldım. Adamlara 100 bin dolara uzun aldıramıyoruz yani
Ben elit koç üzerinden gittim ama o müdahaleleri yapmak için elit koç olmaya gerek yok. Anlıyorum Ekrem Memnun'u çok seviyor olabilirsin ama bence fazla savunuyorsun.Elit koç 2 milyon dolar bütçeye mi çalışır abi biz de farkındayız hocanın elit bir koç olmadığından da ne yani.
Ben elit koç üzerinden gittim ama o müdahaleleri yapmak için elit koç olmaya gerek yok. Anlıyorum Ekrem Memnun'u çok seviyor olabilirsin ama bence fazla savunuyorsun.
Bütçen 2 milyon dolar olmayacak o zaman. Birkaç sezon önce Oktay Mahmuti yeniden gelmişti göndermeyecektin o zaman. Ayrıca EL seviyesinde bir koç olmasına gerek yok bu takımın başında Filipovski gibi ya da o seviyede bir koç da olabilirdi. 2 milyon dolarlık bütçe bahane değil.