• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 15. Hafta | Anadolu Efes 92-82 Galatasaray

15 sayi yaptik farki :) ahahahhahaha :)

harrison çok temiz şutör

49-37 devre. Devam aslanlar!

çok güzel bir ilk yarı oynadık fakat ÜZÜLÜYORUM şu takım iyi bi guardla çok farklı noktalarda olabilirdi...

Güzel oynuyoruz.Ribaunt problemi yaşadık. Moerman ve dunston'ı yavaşlatırsak maçı alırız inşallah.

ŞU TAKIMA BİR TANE GUARD ALIN ARTIK YA BAĞIRIYORUM ÇILDIRIYORUM BİR TANE OYUN KURUCU ALIN GÜZEL ŞEYLER KONUŞALIM SENE SONU İÇİN.

İlk yarıyı 12 sayıyla önde kapattık. Klobucar ve Gökseninin hataları olmasa daha rahat ta biterdi. Ama yine de gayet iyi. İkinci yarı Efes saldıracak besbelli. Dikkat etmek lazım. Zach, Harrison ve Arapovic gayet iyi oynuyorlar. Guard konusuna kesinlikle katılıyorum. Bu takımın guardı Klobucar olamaz.

Kral Harrison şutuna o kadar çok güveniyor ki ribaunt aldık son hucum kullanmak yerine 3 lüğü yapıştırdı :)

Hücumda çok iyiyiz özellikle Harrison ve Auguste.

Çok iyi yardımlaşıyoruz savunmada Efes çaresiz kalıyor.

akıl alır iş değil yerde olan faulu nasıl basket faul saydılar ve izlemediler mi molada bunu ya

3. çeyrek Nigel Hayes çok iyi oynadı.

Efes bizi biiznillah yenemez!
Takımımız büyük maçlara tam konsantre çıkıyor.

Çok güzel oldu. Şu 4 numarayı tutabilmek lazım, tek en iyi bildiği şeyi de yaptırmasak ne kadar iyi olacak.

Can, cansın sen...

Buna nasıl faul veriyorlar?

Zack agustenin şımarıklığı sonrası hakemlerin de yoğun çabasıyla 12 üstü bitecek periyot 7 farkla bitti.

Ölüyü dirilttik, tebrikler çocuklar.

O tiyatro seyircisini ve rakibi kafa olarak da oyuna soktuk.

Hakemler bize faul çalmakta çok cömert.

Geri