BSL 15. Hafta | Anadolu Efes 92-82 Galatasaray

Bizim koçun mola alması yasak mı, ne önde olduğumuzda ne geride olduğumuzda mola almadı. Mola eleştirisi yaptığımız Ataman dahi mola alıyor.
 
Bobua denilen adam, euroligde yerden yere vuruluyordu ama maçın adamı oldu. Son çeyrekte 6 üçlük attı ve maçın faktörü buydu. Bizim 1 numaralar ve Göksenin de diğerleri üzerinden şu maçı devam ettirseydi, sonuç bu olmazdı.
 
Efese yenildiğimize üzülmedim çünkü başlarında Ergin Ataman var ve Fenere karşı koyabilecek tek takımlar ligimizde. Ama 12 sayı önde olduğumuz maçı vermemize üzüldüm. 2. yarı hiçbirşey oynamadık. Biraz Eurolig savunması görünce söndük. Sayı atamadık. Zorlama atışlar yaptık. Göksenin ve Klobucar bence takıma zarar veriyorlar. Göksenin isterse 20 sayı atsın oyunu forse etmemesi lazım. Kendini bazen Stephen Curry filan sanıyor. Orta sahadan şutlar filan. Tamam bir tane sokmuş olabilirsin daha ne diye devam ediyorsun? Klobucara ne desem boş. Hocanın Klobucar aşkı devam ediyor. bence Emir ve Candan başka kimseyle oynamamlı. Doğuş biraz sol tarafını savundu Klobucar top süremedi. Resmen ağır çekim iş yapıyor. Çok yetersiz. Yaptığı top kayıpları da cabası. Moerman ve Beaubois ikinci yarı fişimizi çektiler. Guard eksikliği büyük göze çarpıyor. Harrison, Arapovic ve Auguste ikinci yarı unutuldu. Birebir zorlamayla olmaz bence.
 
Hocanın bu Klobucar aşkı nedir ya gerçekten anlamak mümkün değil. Gerçekten berbat bir oyuncu. Bu kadar kötü bir oyuncuda bir insan neden bu kadar ısrar ediyor? Can bile oynasa yerine arada 3 lük falan sokar bir ise yarar. Klobucar sevdası yüzünden başı yanacak hocanın farkında değil.
 
Yazik oldu gercekten. 14 sayi farki bulmusken yenilmeye uzuldum. Kader ani 3. period oldu, adamlar ust uste 6 ucluk isabet buldular bence mac orada gitti. Hic transfer yapilmayacak mi ? Doga Sigorta babasinin hayrina mi sponsor oldu bize ?
 
Mutlaka yazarsınız ama yenilginin üstüne yazacaklarınızın seçilmesinde fayda var.


Bence sizin Ergin Ataman dusmanliginizdan kaynaklaniyor. Bu benim soyledigim seylere tepki vermeniz. Ben ergin ataman hayrani degilim ama her zaman galatasarayli oldugunu soyleyen birisini de suclamiyorum. Hem yenilgiye uzulmedim yazmadim. Uzuldum yazdim. Cunku 12 sayi farkla ondeydik. Tabiki Galatasarayi her kulvarda her zaman destekliyorum. Ama Efese de sempati duydugumu gizlemiyorum. Ki bu forumda yazan Fenerliler bile varken bana sarmaniz bana biraz garip geldi dogrusu.
 
dün maçda bizim tirbündeydim son periyotta bir ara koç mola aldığında tirbünde kenarda duran birine fena kızdı bizim altımız da saha kenarı olduğunda görmedim Tai Webster mı orada oturuyordu o geldi aklıma Klobucar kaptırmıştı yine topu bilmiyorum televizyon gösterdi mi
 
Burada kimse Ergin Ataman'a düşman falan değil. Ama Galatasaray basketbolu forumunda olduğunuzu unutmayın. Kendi kişisel hayatınızda istediğinizi sevebilirsiniz, bizi ilgilendirmez. Yazan fenerli arkadaşlar da forum kuralları çerçevesinde gayet yazıyorlar. Yazmayanları da çok defa forumdan gönderdik.

Bu kadar kazanmaya yaklaşmışken kaybetmek gerçekten üzdü beni. Maçın kırılma anı üçüncü periyotun sonunda Zach Auguste'un saçma sapan hareketleri sebebiyle kaptırdığı top ve üst üste yediğimiz sayılar oldu. Zaten kısıtlı bir rotasyonda oynuyoruz. Üstüne de böyle kişisel hataların telafisi zor oluyor. Hocanın da bir takım hataları oldu. Bu kadar üçlük yemenin sadece Efes'in başarısıyla anlatmak kolaycılığa kaçmak olur.
 

Üst