Maçın rakamlarına bakıyorum, sanırım son iki maçta da ribaundlarda rakibe yenilmedik.
1. 33 ribaund çekmişiz ve bunların 12 tanesi Hendrix'e ait yani onun gelmesiyle bir nebze toparlandık ancak hala uzun eksiğim bulunuyor.
2. Hardy bu sezonun genelinde en istikrarlı ve takımın skor yükünü çeken oyucumuz; şimdi bir de daha işin mektebinden gelen Litvanyalı eklendi.
3. Göksenin cesur ve savaşçı bir çocuk lâkin 8 tane üçlük denemesi de aynı Sinan beyin yaptığı gibi oluyor. Sen bir şutör değilsin, bazen bunlar iyi girince orta sahadan teşebbüslerde bulunuyorsun.
4. Solak oyun kurucumuz yine kıraç; sayı atamayan 1 numara mı olur?! Ancak asistleriyle/6 takıma katkısı olmuş.
5. Ege ve Mehmet takımın en pasif adamları ancak rotasyon sağlıyorlar!
6. Taylor'ı seviyorum; güçlü ve penetreci ancak şutu hiç yok. Attığı top çemberin sağına soluna çarpıyor, halbuki şut mekaniği ve el üstü atış tarzı da temelde doğru!
7. Yeni gelen Litvanyalı ile neden 1,5 yıllık anlaşma yapılır ve neden 2 numara bolluğunda bu adam alınır dedim lâkin koç belli ki bu çocuğu iyi analiz etmiş ve onunla seneye de devam etmeyi göze alacak kadar güvenmiş.
Bugün mutlu oldum. İnşeAllah tez zamanda pivot takviyesi de yapılır.