BSL 17. Hafta | Darüşşafaka 83 - 82 Galatasaray Nef

Herkesin bu takıma güveni tamdı, sağolsunlar bu güveni boşa çıkarmıyorlar. Nasıl yapacağız bilmiyorum ama biraz da yönetim desteği alsak, Allah muhafaza EL yapabiliriz :)
 
Ege'nin muhteşem pota altı savunması, Okben'in hücumda işin içine girmesi, Rıdvan'ın harika savunması da olunca çok rahatladık. Kesinlikle yerliler elini taşın altına sokmalı. Bravo, böyle devam.
 
Daçka bu maça kadar formdaydı zaten yani skor olarakta oyun olarakta.Ama biz yabana atılacak bir takım değiliz.Bizde formdayız,kalite olarakta iyi olan taraf biziz.Bizde Rıdvan-Sadık-Okben gibi ekstra katkı verebilen yerli oyuncular var.

Bizim gibi enerjisi yüksek,potansiyelli yabancılara sahip takım karşısında tutunamadılar ilk yarı maça.Melo hazırlık dönemini takımla beraber geçirmiş olsaydı ilk maçta maçın hikayeside çok farklı olurdu.Maç sonlarını çok rahat geçirirdik.
 
Ekrem hocaya kızanlar,kazandığımız maçlarda rakip koçlara dikkat etsinler bence biraz.

Daçka'ya bakıyorsun psikolojik olarak oyunda değil,koça bakıyorsun berbat bir coaching yapıyor.

Ekrem hocanın takımı hiçbir zaman bu ruh haline bürünmüyor.Kaybettiğimiz,kötü oynadığımız maçlar mutlaka olur ama maçtan koptugumuz hiç olmadı.Kaybetmeyi kabullendiğimiz hiçbir maçımız olmadı.
 
Bu maçın sonucundan bağımsız, yönetim anlayışıyla, koçuyla yere göğe konulamayan başaltı ekiplerden üstünlüğümüzü vurgulamak gerekir. Bazen yorumlarken, takımda oyuncuların ayrıştırıldığını görüyoruz ki, ne ilahlaştırdığımız oyuncular bu sezon tek başına bir maç aldı, ne de basketbolcu bile değil dediklerimiz yüzünden kaybedilmiş bir maç var. Taraftar destekledikçe, aklın ve emeğin olduğu yerde başarı da olacak
 

Üst