BSL 17.Hafta | Galatasaray 89-87 OGM Ormanspor

Transfer ile düzelecek durum değil malesef. Avrupa´ da ki en iyi basketbolcu gelse takım maaş durumuna göre oynuyor. En iyi taktiği versen değişecek bir şey yok. Hoca değiştirme ile değişecek bir sorun yok demiştim, hoca gelince hala aynı fikirdeyim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Komik durumlardayız.

Gençler ile oynayalım, pek bir şey değişmez bence.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu takımın en büyük sorunu Motum'dur. Savunmada böyle umursamaz bir oyuncu görmedim.
Yazık günah verilen paralara.
Top gelsin, atsın potaya. Gelen topu bende atayım potaya.
Mücadele yok ! Savunma yok ! Ribaund yok !
Bu takım küme düşmez diyordum lafımı geri aldım, bu adamlar düşer.
İlk maçtan sonra aynı şeyleri düşünmüştüm. Bu kadar yeteneksiz, sorunsuz, savunma bilmez bir oyuncuyu kim bulur getirir, inanın hayretler içerisindeyim. Tai Webster ı beğenmeyen bize neler reva görülüyor. İnanıyorum ki serbest kalsa 1. Lig seviyesinde hiçbir ülkede oynayamaz.
 
- İkinci yarı reaksiyon gösterip yakalariz belki.

- genel olarakta işimiz çok zor. Seyirci olsa trübünde bu rezillere bir şey oynatmak için ekrem hocaya yardımcı olabilirdi ama seyircide yok.
 
Mola dönüşü, 5 saniye de topu oyuna sokamamak takımın özeti. Ben izlerken utandım, acaba oyuncular da bizim gibi utanıyor mu bu durumdan merak ediyorum. Bir mucize olmazsa alt lige düşeriz. Takım tepki vermiyor ve her maç daha da kötüye gidiyoruz. Rezil durumdayız.
 
Afyon maçı ile birlikte bir devrede en çok sayı yediğimiz Lig maçımız. Koç yeni, yabancıların bir kısmı yeni. Buna rağmen sonuç, ortada. Müthiş yanlış kurulmuş bir kadro, haketmeyenlerin oynadığı bir düzen. Koça da görsem bir sorum olacak "acaba Göksenin'i, Ayberk'i, Macon'u daha önce hiç bir maçta izlemediniz mi, savunma sorunu olan bir takıma bu vurdumduymaz, güçsüz adamlarla savunma yaptırılamayacağını görmüyor musunuz diye"
 
3-4-5 savunması yapacak 1(bir) tane oyuncu yok. Gerçi orijini 3 olanoyuncu yok ki savunmasını yapacak adam olsun. Gelelim öbür tarafa; Motum, Ayberk, Amile, Williams, Marei, Berke 6 kişilik rotasyon var 1.5 kişilik fayda vermiyorlar. Şu kadroyu kuran zihnin içine tüküreyim.
 
Görmediğimiz tek rezillik küme düşmek kalmıştı onu da yasayacagiz gibi. Ekrem hoca bu rezil topluluğu kümede tutarsa başarı plaketi vermeliyiz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üst