• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 17. Hafta | Manisa Büyükşehir Belediyespor 80-83 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Hüsnü adlı taraflı yorumcu şaşırıyor sportmenlik dışına... Daha naaıl olacaktı?

Buğrahan diyorum başka bir şey demiyorum...

Bu alan savunması fetişinin sebebi nedir tam olarak? Rakip sut idmanı yapsın diye mi?

Bugrahani izlerken kanser oluyorum

Prepelic de kötü olunca hiçbirşey yapamıyoruz.

Russell çizgide 76-70 öndeyiz son 2:19.

Russell, adamın kolunu çekiyor, savunma faulü olması gerekirken hücum faulü veriliyor...

Russell'in bugün hakeme faul göstereceğim ayağına kaç tane teknik faulunu yediler. çok uyuz oldum elemana.

Spikerin bağırtılı "Paco Cruzzzzzz" lafı üçlük olmayınca kursağında kaldı...

Buğrahan Paco'yu bomboş bırakırken ne düşünüyordu acaba? dua etsin kaçırdı paco, Mitrovic'in yerinde ben olsam sahaya girer tekme tokat girişirdim.

Şükür kazandık 🙏

Mitrovic saçı olan hakemin elini sıkmadı koptum😂😂.

Karşıya geçerlerken neden faul yapmıyoruz ? Adamların molası yok 4-5 sn kalsa ne olacak ? Zorla o şutu attırdık.

Bugün Cruz ile Russell çok fazla şut kaçırdılar,bir kerede bize karşı bir takımın oyuncuları kaçırsın,onların sorunu.

Karşıya geçerlerken neden faul yapmıyoruz ? Adamların molası yok 4-5 sn kalsa ne olacak ? Zorla o şutu attırdık.

Bugün Cruz ile Russell çok fazla şut kaçırdılar,bir kerede bize karşı bir takımın oyuncuları kaçırsın,onların sorunu.
kacirdilar ama gayet iyi savunma yaptik. Takim taktik olarak iyi calismis bu maca

Beklemiyordum harika galibiyet oldu.

kacirdilar ama gayet iyi savunma yaptik. Takim taktik olarak iyi calismis bu maca
İyi savunma dediğin adamlar 100 tane boş pozisyon buldu😂. Takım ne yaptığını biliyorsa ne olayım hiçbirşey çalışmamış.

Spiker ve kabzımal Hüsnü'ye gelsin bu galibiyet. Önemli galibiyet ama kötü olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor bu.

Bu takım böyle rezil savunma yapmaya devam mı edecek???!!!!!!
Yani sadece bi kaç kişi ile savunma yapamazsınız, savunma momentum ve birliktelik gerektiriyor. Umarım toparlarız çünkü mitroviç sezon sonuna kadar burda kalıcak galiba.
Bari 4.5 alsalar sadık ile mcCormack savunmada çok toylar, sezon bitmez bunlarla.

Geri