Yaman Tarcan 28 Ocak 2023 #43 Bu kadar rahat, boş üçlük attırmayın şunlara ya, zaten yapabildikleri başka bir şey yok.
M Muhammed Selçuk 28 Ocak 2023 #45 Sakin ve oyun disiplininde kalırsak maçı kazanamayacaklar. Her çeyrek 8 üçlük atamayacaklar.
Alper Güzel 28 Ocak 2023 #47 5 top kaybı yaptık ilk ceyrekte. rakibimiz 0 top kaybı ile kapattı çeyreği
Emrah Bilgili 28 Ocak 2023 #52 Angola'nın Karşıyaka'ya gittikten sonra kötü 1 tane maçı oldu mu ? Olduysa ben denk gelmemişimdir.
M Muhammed Selçuk 28 Ocak 2023 #54 Sezon ortalaması 2.4 olan isim soyisim kombinasyonuna s-ktuğumun salağı 10 dakikada 12 sayı atıyorsa bize; bunu bilim falan açıklayamaz. Basbaya uğursuz bir maç bu.
Sezon ortalaması 2.4 olan isim soyisim kombinasyonuna s-ktuğumun salağı 10 dakikada 12 sayı atıyorsa bize; bunu bilim falan açıklayamaz. Basbaya uğursuz bir maç bu.
F Fatih Bulut 28 Ocak 2023 #57 Can Akan' Alıntı: Maçı yorumlayan kim? Yorumlarını beğendim baya Genişletmek için tıkla ... Hüsnü Çakırgil sanırım.
Can Akan' Alıntı: Maçı yorumlayan kim? Yorumlarını beğendim baya Genişletmek için tıkla ... Hüsnü Çakırgil sanırım.
Emrah Bilgili 28 Ocak 2023 #58 Can Akan' Alıntı: Maçı yorumlayan kim? Yorumlarını beğendim baya Genişletmek için tıkla ... Hüsnü Çakırgil
Can Akan' Alıntı: Maçı yorumlayan kim? Yorumlarını beğendim baya Genişletmek için tıkla ... Hüsnü Çakırgil
Çağlar Seventekin 28 Ocak 2023 #59 İsmail denen Fener çığırtkanı olmayınca rahat izlenebiliyor bizim maçlar.
Hüseyin Bozkurt 28 Ocak 2023 #60 Pistiolis sana diyeyim bilemiyorum...Yazıklar olsun sana...Maç içi hiç bir şey yapamıyorsun. Koca bir hayal kırıklığısın..!
Pistiolis sana diyeyim bilemiyorum...Yazıklar olsun sana...Maç içi hiç bir şey yapamıyorsun. Koca bir hayal kırıklığısın..!