BSL 17. Hafta | Pınar Karşıyaka 103-91 Galatasaray Nef

Göksenin oyunda olmayinca savunma diye bir sey kalmiyor takimda.

Göksenin savunma direncini yükselten tek oyuncu takimda. Bu macta nekadar süre alirsa okadar iyi
 
2 kere savunma yapınca aptal gibi panyaya vurdular topu aptal sürüsü. Sonra bomboş bıraktık yine 3'lük attılar. Maçın özeti bu aslında. İlk çeyrek 28 yiyen takım sonraki çeyrek mantık olarak 15 falan yer maksimum ama 27 yiyerek geleneği bozmadık ikinci çeyrekte de. Böyle giderse 100 yenilecek bu maç anlaşılan.
 
Mccollum rakipte oldugunda cok rahatsiz edici bir topcu.Hele taraftari da arkasina aldiginda durdurulamaz bir silaha donusuyor.Bizdeyken de ic saha maclarinin hemen hepsinde cosuyordu.
 
Mahir Ağva kazmasıyla başlamak baştan büyük hata. Rakibe öne geçme ve oyunu kontrol etme imkanı veriyorsun bu şekilde. O çıktıktan sonrada bu havayı söndürmeye uğraşıyorsun. Üstüne Sadık rezalet bir maç oynuyor ve Ennis maça giremedi.

Braian Angola, Vitto Brown ve Thomas Akyazılı gibi 3. sınıf oyuncuların attığı sayılar çok büyük fark oldu. Maç boyu bunları atamayacaklardır. Savunmada vidaları biraz daha sıkabilirsek maçı kazanabiliriz. Sadece Ennis bile maça girebilse yeter.
 
Mesela Ristic iki gün önce yanlış transferdi bugün olmasa takım 20 dakikada 20 sayı falan atacak :) Enteresan cidden. BSL konusu artık sinir yapmıyor bende ama geçenki sonucun o kadar abartılacak bir sonuç olmaması gerektiğini söylemiştim.

Hocam tek tek isimleri yazıp küfür edercesine yazman lazım.Tersi durumda insanlar yanıldığında öyle oluyor :)
 
Angola'nın bize karşı şov yapacağı bir maç olacağının herkes farkındadır sanırım 😀
Zor maç olacak. Açıkçası ben KSK'yı seyirci avantajı ile bir adım daha önde görüyorum.
5.yabancı Ristic mi olur Floyd mu maçın sonucuna etki edecek bir tercih olacaktır. Koça güveniyorum. Takımımıza başarılar diliyorum...

Angola tek değil McCollum da şov yapıyor 😀 20 de 12 üçlük yersen kazanamazsın.
 

Üst