Maci anlatan da fanatik Karsiyakali Barbaros Cidal aslinda ama hissettirmiyor adam.Duzgunce anlatiyor macini.İsmail denen Fener çığırtkanı olmayınca rahat izlenebiliyor bizim maçlar.
Maci anlatan da fanatik Karsiyakali Barbaros Cidal aslinda ama hissettirmiyor adam.Duzgunce anlatiyor macini.İsmail denen Fener çığırtkanı olmayınca rahat izlenebiliyor bizim maçlar.
koç sanki bu işi düzeltemeyecek gibi. Takım hücumda çok kafasına göre takılıyor. Bir koç hücumda bu kadar etkisiz kalmamalı.Pistiolis ve Turgay Zeytingöz'le olmayacak, o kadar bariz ki..Sinir hastası olduk resmen...
Mesela Ristic iki gün önce yanlış transferdi bugün olmasa takım 20 dakikada 20 sayı falan atacak Enteresan cidden. BSL konusu artık sinir yapmıyor bende ama geçenki sonucun o kadar abartılacak bir sonuç olmaması gerektiğini söylemiştim.
Angola'nın bize karşı şov yapacağı bir maç olacağının herkes farkındadır sanırım
Zor maç olacak. Açıkçası ben KSK'yı seyirci avantajı ile bir adım daha önde görüyorum.
5.yabancı Ristic mi olur Floyd mu maçın sonucuna etki edecek bir tercih olacaktır. Koça güveniyorum. Takımımıza başarılar diliyorum...