BSL 18.Hafta | Beşiktaş Icrypex 82-64 Galatasaray

23.01.2020 Cumartesi
15:15
Akatlar Spor ve Kültür Merkezi

Ligin 18.haftasında rakibimiz Beşiktaş. Rakibimiz 8 galibiyet ve dokuz mağlubiyetle 7.sırada bulunuyor. Genç kadrosuyla ligin başlarında çok zorlansalar da iyi yabancı tercihleri ve gençlerinde alışmasıyla iyi bir form yakaladılar. Geçtiğimiz haftada deplasmanda Fenerbahçe'yi yenerek ciddi bir takım olduklarını kanıtladılar. Bizde 6 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 13.sıradayız. Kendimizi yukarılara atmak için çok önemli bir maç. Rakibimiz favori gözükse de bir derbi maçına çıkıyoruz. Geçtiğimiz sezonda herkes bizi favori gösterirlerken o eksik kadroyla bizleri yenmişlerdi. Bu tip maçlar bu yüzden bir çok şeye gebe. Takımımıza başarılar.
 
Dış şutları biraz riske edip içeri gömülüyoruz, niyetimiz Alperen'in etkinliğini azaltmak gibi görünüyor. Şu ana kadar iyi iş çıkardık. Macon ve Göksenin sistem içinde kalırsa, Motum da biraz savunma yaparsa kazanma şansımız kesinlikle var.
 
Barış büyük hayal kırıklığı şu ana kadar.
Barry ve Blackmon'u tutamıyoruz.
Üçlük sokamıyoruz.
Ekrem Memnun'dan şapkadan tavşan çıkarmasını istiyoruz.
Zor, çok zor...
 
Ekrem Memnun'un bu takıma hiçbir şekilde deva olöayacağı belliydi. Ya kapatsınlar şubeyi ya da iyi bir bütçe yaratsınlar başka türlüsüne gerek yok.
 
Bu takım galiba biz kuralım nasılsa taraftar zamanla döner ve taraftarın gazıyla takım oynar diye kurulmuş.Ben hala Hamilton'a şans verilmesinden yanayım Travice den daha fazla katkı vereceğinden eminim.
 

Üst