BSL 18.Hafta | Beşiktaş Icrypex 82-64 Galatasaray

İyi savunma yaparak başladığımız yarıyı nasıl böyle bitiriyoruz aklım almıyor. Motum savunmada tam bir kara delik, üstüne hücumda da yok bugün. Ayrıca Ömer Uğurata'ya 3 transfer yaptıran şube yöneticilerine de selamlarımı iletiyorum...
 
20 şubata kadar böyle her maça mağlup başlıyoruz 2 yarı ne kadarını cevirebilirsek artık bu sezon böyle geçecek 20 subat sonrası bakacağız duruma ama bu durum en son 2011 de tersi şekilde gerçekleşmişti
 
Motum hucumda etkili gibi gozukuyor ama feci tercihler yapiyor. Top kayiplari, savunma zaafi. Tam bir kara delik. Az once sehmus uzerine gitti basket faul aldi.
 
Bazi arkadaslar vardi playoff yapar miyiz diye soruyorlardi. Bu takimin onceligi kume dusmemek. Ormanspor, fethiye, bursa rakiplerimiz bunlar maalesef baskasi degil. Cok yanlis bir kadro muhendisligi yapildi bu sene. Sonra daha hala gonderecegin yardimciya takviye yapiyorsun. Gelen antrenorun eli kolu baglaniyor. Yanlislari tekrarlayarak dogruya ulasamazsin.
 
Bursaspor 2 hafta önce Beşiktaş deplasmanında 3 yabancı ile oynayıp Newman'dan hiç katkı alamayıp,Munford-Kadji-Oğuz ile Beşiktaş'ı yendi.

Beşiktaş Furkan'ın iyi oynadığı maçta ilk yarı Alperen'i neredeyse hiç oynatmayıp Fenerbahçe'yi yendi.

Bizde 19 sayı geriye düştüğümüz maçta mücadelemizle Ormanspor'u yendik diye avutur hale geldik kendimizi.Ekrem hoca kötü düşünülerek kurulan takımı kümede tutarsa benim için winner olmaya devam edecek.Keşke Tyus gittiğinde takımın başına getirilmiş olsaydı.
 
Hala Macon oynuuır ya şu kadroda, ne diyeyim şut yok, savunma yok, oyun kurma yok, top çalma yok .... nasıl boş bir transferdir yapan rahat etmesin diyorum
 
Takım hem yeteneksiz, hem karaktersiz, hem de beyinsiz. Skora isyan edecek yetenek de yok, kararlara itiraz edecek karakter de, rakibin zaafiyetlerini değerlendirebilecek beyin de. Hoca da kenarda duruyor, çık hakemlerle karışık oyuncularına da bir isyan et de teknik meknik aldır, maçı karıştır bari. Bu takım pisleşmezse hiçbir rakibini oyunuyla sindiremez. Tıngır mıngır kümeye gidiyoruz resmen.
 
Kümede kalırsak seneye yine tüm yabancılar yine değişir, ortalamanın altında 4-5 yerli alınır ve bunun gibi bir sezon yaşanır. Göjsenin de gesikli kaptan olarak görevini yapar. CAKA dan oyuncu alabilen koca takım ne hale geldi. Resmen kuruluştan sonra duraklamaya uğramadan çöküşe geçtik. Müsebbihleri rahat yüzü görmesinler
 
Bjk’nin gençlerine antrenman yaptırdık.

Haftaya Fethiye ile ölüm kalım maçına çıkacağız.
Yenersek kalır mıyız bilmem fakat kaybedersek ölürüz.

Şu an Ekrem Hoca yerinde olmak istemezdim.

Takımın şu durumuna yönetimden isyan eden bir tane insan yoksa, topunun canı cehenneme!
 
Maalesef Ekrem Memnun'la da olmaz.Kenarda en ufak bir reaksiyon gösteremiyor.Erkek takımına sert,sözünü dinleten koçlar lazım.Beşiktaş son 5 dk salmasaydı fak en az 30 ve üzeri olurdu.Ayrıca Rj.Hunter kadroda olmalıydı.Travis Trice kocaman bir hiç...Koşar adımlarla kümeye gidiyoruz.Ormansporu güç bela yendik.Haftaya rahat bir galibiyet alacağımızı kimse düşünmesin.
 
Bu takıma söz dinleten koç olsa da bir şey değişmez. takım kimyası bozuk ve bu oyuncularla düzelmez.. öncelikle savunma yapabilen bir pivot lazım, belki o zaman bir şeyler değişir.
 

Üst