BSL 18. Hafta | Beşiktaş SJ 74-68 Galatasaray Doğa Sigorta

Bu maçı almalıydık. Şu Beşiktaş’a yenilecek takım değiliz biz. Hoca, oyuncular oturup düşünsünler, bize yakışmadı.
 
Harrison'un maç topunda yaptığı işi hiç anlayamadım. Zaten hücum süresiyle maç saati arasında 1 saniye var. Hiç bir şey yapmasan bile faul gelmeden üçlüğü atması gerekiyordu.

Yiğit Arslan dışında hiçbir yerli oyuncumuz play-off'a giren bir takımda süre alacak seviyede değil. İlk yarıda Oğuz'un, son çeyrek İsmet'in yaptıklarının gramını yapabilecek oyuncu yok takımda ama bu maçın bahanesi olmaz. Koçun gerekirse yerli oyuncuları ve transfer yapmayan yönetimi basın önünde suçlayarak durumu değiştirmesi gerekiyor. Oluruna bırakırsa ligde ilk 4'den aşağıya düşebiliriz. Buna izin vermemeli.
 
Şu maçı kaybetmenin hiçbir şekilde izahı ya da özürü olamaz. Adamların ciddiyetsizliği yüzünden okunuyor. Mckissic yok yerli katkı verse ne olur. Şu takımın sahada yaptıklarına ben hakikaten inanamıyorum. Lise seviyesinde yapılmaz hatalar. Harrison o üçlüğü atsa en fazla mac kazanirsin. Kazanman da şu ciddiyetsizlikle en hayırlısı. Ayıptır ya ayip
 
Ertuğrul Hoca bendeki kredisini iyice tüketiyor. Kadın takımında belki daha büyük sorunlar var ama onlardaki ruh, takım bilinci çok daha yüksek. Yürekten oynuyorlar. Belki erkek takımında Işıl gibi bir figürün olmaması da buna etkendir ama yabancıları kaçan şu Beşiktaş’a yenilginin hiç izahı yok hiç. Düşündükçe sinirleniyorum. Kadın takımımız bunlardan bin kat daha saygıyı hak ediyor. Hoca şapkasını önüne koyup düşünmek zorunda yoksa kendisine zaten az olan desteği tümden kaybedecek.
 

Üst