BSL 18.Hafta | Galatasaray Nef 74-82 Aliağa Petkim

50 lira verdiğim bilet parasından 5 kuruş boğazlarına gidiyorsa boğazlarında kalsın, burunlarindan gelsin. başka hiçbir şey söylemek istemiyorum. geçen yıl Anadolu Efes serisi sonrası gaza gelip her mikrofon uzatıldığında seneye bütçe artacak zirveyi hedefleyeceğiz diyen ve bu sene futbola focuslandı denilerek aklanmaya çalışan yöneticiye; bu kadronun kurulmasında emeği geçen genel menajere, şu kadroya tamah eden ve bir tane bile hücum seti çizemeyen pistiolis'e, salona gidip bir kere bile istifa diyemeyen ve sadece 'basarilar gelir geçer' diyen taraftara yazar. radikal çözümler lazım. baska bir şey eklemek istemiyorum eklersem forumdan ban yiyebilirim.
 
1/10 Russel...
En güvendiğimiz oyuncular böyle olursa...
İyi şutör değil ama en azından oyun kurucu gibi oynayabiliyor. Ennis McGee den farklı olarak.

Sıkıntı elinde sadece 1 pg var. Yerli yabancı toplam pg sayın 1. Üstelik Schilb Shumpert Micov Gordon gibi oyun aklı yüksek 2-3 numaralarında yok. Takımın oyun aklı olan kısası sadece Russel. Göksenin Muhaymin Ennis McGee hiçbirinin oyun zekası yüksek değil.
 
Son düzenleme:
Geçen sene finali zorlayan takım bu sene kümede kalma savaşı verecek. Bravo bravo çok iyi halt becerdiniz bu sene. Aman ha kimseyi suçlu görüp de işine son vermeyin sakın.
 
Russell daha geleli 1 ay oldu hemen kız ortamını ayarlayacağına biraz basketbol oynasaydın.. Artık yönetimin hesap kesme vakti geldi.. Yetti artık!
 
aliağa maçı çok kritikti ve hangi yöne gideceğimizi belirleyecek iki maçtan biriydi. Beşiktaş'a karşı da kaybedeceğimizi düşünüyorum, umarım bu krizden bir şekilde çıkarız..
 
Yapmasın artık çok biliyorlar bu saatten sonra gecmis olsun. Kör olmak lazımdı. Mahir'le Ennis'le Foyd'la Muhaymin'le vs. mutluluklar.

AEK maçından önce yapılmalıydı. Yerli konusundan 1 ay önce Efes'ten Egemen alınabilirdi.
Tamamına katılıyorum ama yerli takviye olmazsa ciddi anlamda küme düşme korkusu yaşarız diye düşünüyorum. Kimi alsak Mahir’den Yunus’tan fazla katkı verir
 
Hoca ya kovdurmak istiyorsun kendini Yada cok vasatsin

Son 14 saniye Hucum edicez Muhayim yerine Rasst nasil almassin neden almazssin ne yapmak istemekdesin.

İşte Hamaset işte feraset neyse maç benim icin bitmistir bu akılsızlik ile
Amatör Basketbol takıminin Hocasi Staff'ı son hücümda Sut aticak oyunculari alir.

1 periyot sonu bunu yapamayan bir Benc olduğunu Fark edince maçın kalanını izlemeye gerek duymadim.

Erden Bey Utansın onun eseridir bu iyiken Nasıl övüyorsak kötüykende eleştirmeliyiz.
 
Maalesef an itibariyle ligin en kötü basketbolunu oynayan takımız ve önünüzdeki Beşiktaş maçını kazanamazsak, küme düşmenin en büyük adayı haline geleceğiz ve maalesef bu oyun ile herhangi bir maçı kazanmamız söz konusu bile olamaz.

Pistiolis ile devam etmek artık bana da mantıksız görünüyor, çünkü kendisinin ne mental ne duygusal ne de psikolojik olarak burada olmadığı çok belli. Ayrıca Mcgee ve Floyd'un kontratlarından çıkılıp saf bir oyun kurucu ve savunmasıda iyi olan bir 4,5 numara şart gibi gözüküyor. Ama öncelik koç değişiminde olmalı ve bu hemen bu akşam yapılmalı.
 
Umarım bugün Karşıyaka kazanır. Yoksa gelecek haftaki Beşiktaş maçı bizim açımızdan sezonun en önemli maçı olur. Evimizde oynadığımız ilk maçı da Beşiktaş’a kaybettiğimiz için bugün Karşıyaka’nın kazanması bizim için çok önemli.
 
BJK az kalsın yeniyordu Karşıyaka’yı, neyse ki basit hatalarla kaybettiler ama oynadıkları oyun haftaya bizi yenmeye yeter de artar bile. Bu gidişle BJK ve biz el ele kol kola küme düşeceğiz. Acil ama acil önlem alınmalı hemen bu gece
 
Sene başından beri kadromuzu yorumlayanların hepsi endiselerinde haklı çıktı .(Kerem Övet özellikle)yerlilere ve genel olarak kadroya şüpheyle bakıyorduk Pistolis'e Turgay Zeytingöz'e güvendik sabrettik ama Pistolis hoca da artık fazla sallamıyor gibi takımı oyuncu istikrarı yok biri gidiyor biri geliyor şampiyonlar liginde de bir şey yapamayacağız ligde rezil gidiyoruz bilmiyorum sonumuz ne olacak ama bir sene ileri adım atsak sonraki sene illaki geriye gidiyoruz inşallah en kısa zamanda toparlanır uzun vadede de istikrarı yakalarız.
 
Neyseki Fb Konya’yı son saniyede yenebildi de, Konya 6 galibiyette kaldı. Aksi takdirse galibiyetler eşitleniyordu. Hala bir şansımız var ve yönetimden bir eylem bekliyorum. İş işten geçmeden, Koç değişikliğini ve takviyeleri yapmalıyız.
 

Üst