BSL 19.Hafta | Galatasaray 66-79 Gaziantep Basketbol

16/17 Spor Toto Basketbol Süper Ligi 19. haftasında Gaziantep Basketbol'u konuk ediyoruz. Saat 18:00'da başlayacak maç NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Takımımıza başarılar diliyoruz.

Normal şartlar altında rahat kazanmamız gereken bir maç ama takımın performansından hiçbirimiz emin olamıyoruz. Rahat maç dışında göze hoş gelen bir basketbol izleriz umarım.

Dolu tribünleri hak etmeyenlere maça gitmeyerek tepkimi gösteriyorum ben de. Ne zaman mücadele olur, o zaman giderim salona.

BSL 19.Hafta | Galatasaray - Gaziantep Basketbol

Antep şuursuzca hücum ediyor.
Ege çok iyi başladı ribaund, blok, sayı vs çok istekli.
Tibor yabancı kontenjanına takıldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde böyle taraftar varken Ataman'ın sırtı yere gelmez. Kızların Avrupa Kupası maçına gelmeyen adamlar, yüzyılın en gamsız adamlarına salon dolduruyor. İnşallah kadın takımının önümüzdeki Fener maçına da sadece 200 kişilik o gerçek Galatasaray taraftarı gelir. Bir tarafta varlık içinden arsız bir yokluk çıkaran takım, diğer tarafta yokluktan kulüp adına bir varlık çıkarmaya çalışan takım. Bizim taraftarın kupa aidiyetine hastayım. Bu kafayla gidersek millet uzaya giderken bir 10 yıl da ''ama bizim Eurocup'ımız var'' geyiğiyle oyalanırız.

Yine takımın en skoreri sinan güler . Bu takımda sinan güler dışında insiyatif alabilecek oyuncu yok mu ? Jon diebler 0 sayı . Bu tempoda sinan sakatlanırsa ergin ataman oturur aglar heralde .
Edit : diebler üclügü gönderdi .

Ege Arar dışında şu maçın izlenecek bir tarafını göremiyorum. Basketbol kalitesi inanılmaz düşük.

Daha ilk yarıda 11 top kaybımız var.