Sezon başından beri demekten dilimde tüy bitti. Şu takıma tecrübeli oyuncular alın. Yetenekli oyuncular size maç kazandırmaz diye. Kaybettiğimiz 3 maçı da biz son toplarda kaybettik. Özellikle son dakikaları izlerseniz Galatasaray gibi bir takıma yakışmayacak derecede amatör hatalar yapıldı topu oyuna sokamama vs. gibi. Tecrübeli oyuncular Webster'in Hayes'in Auguste'nin yaptığı hataları yapar mıydı? Zor. Maçın kritik anları geliyor topu kullanan 23 yaşındaki Webster, Hayes vs. Bu takımdan ne bekliyoruz? Bu oyuncular bu zamana kadar ne başarmış da bu oyunculardan bize "clutch" hamleler bekliyoruz?
Yani sahada Arroyo, Sloukas, Colom gibi tecrübeli saha içi lideri olmadan ver topu Webster'e belki sayı bulur mantığını güderek nereye kadar devam edeceğiz? Son 3 maçı detaylıca izledim. Bir tane organize hücum göremedim. Bir tane topu extra dolaştırıp üçlük attığımız bir hücum göremedim. Sürekli Webster'in Harrison'un Hayes'in bireysel oyunlarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bireysel oyun seni maç içinde tutar belki ama maçı kazandırmaz. Bu oyuncu grubuyla zaten bir takım hüviyetinde olup organize oyunlar göreceğimizi de sanmıyorum. Sezon sonuna kadar ver topu Webster'e sayı atsın, ver topu Klobucar'a şut kaçırsın anlayışıyla bizim bir yerlere gelmemiz imkansız.
Mücadeleci, yetenekli, potansiyelli bir takımız ama oyuncuların tecrübesi sıfır olunca, onları yönlendiren birisi olmayınca maçın sonlarında tıkanıp kalıyoruz. Bu durumu değiştirmek lazım. Artık transferler mi yapılır Erdoğan hoca başka bir çözüm mü bulur bilmiyorum yoksa bu oyun mentalitesiyle play-off'a bile giremeyebiliriz.