BSL 2. Hafta | Bahçeşehir Koleji 83-78 Galatasaray

Allah’ın Colom’unu süperstar yaptık. Bi kişi adam gibi karşısında duramadı. Ya dibine girip göz göre göre faul yaptılar ya 10 metre geriden savunup şut attırdılar ya da ayakları kayıp düştüler. Gel de sinirlenme.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Engin Bey boxscore tablosu icin tskler. Dun 5-6 sitede aradim bulamadim.

Nigel Hayes 6 ucluk denemis dun, Ben Hocanin yerinde olsam ozellikle geride oldugumuz veya zorlandigimiz maclarda Nigel Hayese pota altindan ve kisa sutlarla sayi bulmasi yonunde telkinlerim olurdu. Nigel Hayes'de bu potansiyel kesinlikle var. Tamam bir Anthony Davis degil ama en azindan onun Nba de yaptigini, Nigel'in bizim ligde yapma ihtimali gercekten var.

Cok kisa penetrelerde sayi bulma yoluna da gidebilir. Ama mac icinde fark yapmamissak, ucluk denemesini asla istemiyorum. Lutfen lutfen lutfen. Bu degisiklik bize bir cok mac kazandirabilir.

Nigel Hayes pota altinda oynasin ya cok zor durdurulur ya faul aldirir ya da sayi olur. 4. ihtimal yok.

Anadolu Efes,Ulm ve Bahçeşehir maçları kaybettiğimiz maçlar bu maçlarda ki en büyük özellik geriden gelip öne geçmemiz ve top kayıpları ile maçı rakiplere hediye etmemiz.Hoca neden lig maçlarında Arapoviç'i kullanmaz anlamıyorum tamam sakatlığı var ama hiç değilse 10-15 dakika oynasa Ege'den iyidir.Birde altyapımızda Ege'den başka uzun yokmu onu dahil etseler kadroya daha iyi olacak.

Engin Bey boxscore tablosu icin tskler. Dun 5-6 sitede aradim bulamadim.

Nigel Hayes 6 ucluk denemis dun, Ben Hocanin yerinde olsam ozellikle geride oldugumuz veya zorlandigimiz maclarda Nigel Hayese pota altindan ve kisa sutlarla sayi bulmasi yonunde telkinlerim olurdu. Nigel Hayes'de bu potansiyel kesinlikle var. Tamam bir Anthony Davis degil ama en azindan onun Nba de yaptigini, Nigel'in bizim ligde yapma ihtimali gercekten var.

Cok kisa penetrelerde sayi bulma yoluna da gidebilir. Ama mac icinde fark yapmamissak, ucluk denemesini asla istemiyorum. Lutfen lutfen lutfen. Bu degisiklik bize bir cok mac kazandirabilir.

Nigel Hayes pota altinda oynasin ya cok zor durdurulur ya faul aldirir ya da sayi olur. 4. ihtimal yok.

Nigel birakin pota altini kariyerine basladigi 4 no gibi oynayacak fizikte bile degil abi ne anthony davis'i allah askina

Nigel birakin pota altini kariyerine basladigi 4 no gibi oynayacak fizikte bile degil abi ne anthony davis'i allah askina

Furkan Bey, Antony Davis Nba liginde. Burasi gariban Turkiye ligi, Nba ile Turkiye Basketbolu arasinda 10 kat fark varsa Davis ile Nigel arasinda da bir o kadar fark vardir. Yani gariban Turkiye Ligine gore, Nigel Hayes'in benim beklentilerime cevap vermesi normal degil mi ?

Furkan Bey, Antony Davis Nba liginde. Burasi gariban Turkiye ligi, Nba ile Turkiye Basketbolu arasinda 10 kat fark varsa Davis ile Nigel arasinda da bir o kadar fark vardir. Yani gariban Turkiye Ligine gore, Nigel Hayes'in benim beklentilerime cevap vermesi normal degil mi ?

Veremez imkan yok. Son senesini tamamen kilo verip 3 oynamaya calisarak gecirdi. Ki cok net yuz ifadesinden de belli oluyor ne zaman fizikli 4 ile eslesse postta verdigi efor yuzunden savunmada da aksiyor. Shurna gibi streç 4lere karsi oynar ama onun disinda 3 numara oynamali kesinlikle

Hayır normal değil. Davis fizik olarak nba'deki neredeyse hiç bir uzuna ezilmez. Hayes 4 numara için bile ince, nasıl yapacak sizin dediklerinizi. Hayes'in yapacağı şey topu dışarıda alarak ayakları zayıf uzunları ekarte ederek içeriye penetre etmek. Ayıca avrupada basketbol nba gibi oynanmıyor, rakibin bir zayıf noktası varsa avrupada hemen oraya çullanıyorlar. Hayes'i pota altına koyar iki üç post upla kemiklerini ağrıtırlar. Düşün Stimac'ın arkasında Hayes'i.

Yahu ben cildiracagim . buyrun Zach Draft bilgileri.

DraftExpress - Zach Auguste DraftExpress Profile: Stats, Comparisons, and Outlook Power Forward olarak geciyor. Pivot da degil Center da degil 5 hic degil. Sonradan mi evrildi 5 e ?

Ayrica Ayber Olmaz pivot degil mi ?

Nba pozisyonları ile avrupada oynayacağı pozisyonları bir mi tutuyorsun. Nba'de 2,06 - 2,08 boy ile 4 oynamak zorundasın 5 numarada ezerler. Nba'de 4 olarak tanımlanan pek çok uzun avrupada 5 oynuyor.

Singleton nba'e gelirken 3-4 olarak lanse ediliyordu ki çoğunlukla 3 olarak düşünülüyordu Avrupa'da pozisyonu 4-5 olarak tanımlandı.
Chris Singleton | NBADraft.net
Udoh nba'e gelirken 4 olarak tanımlanıyordu avrupada net bir 5 numara.
Ekpe Udoh | NBADraft.net
A. Randloph nba'e gelirken 3 numara olarak tanımlanıyordu, avrupada 4 hatta zaman zaman 5 numaraya kayıyor.
Anthony Randolph | NBADraft.net

Nba pozisyonları ile avrupada oynayacağı pozisyonları bir mi tutuyorsun. Nba'de 2,06 - 2,08 boy ile 4 oynamak zorundasın 5 numarada ezerler. Nba'de 4 olarak tanımlanan pek çok uzun avrupada 5 oynuyor.

Singleton nba'e gelirken 3-4 olarak lanse ediliyordu ki çoğunlukla 3 olarak düşünülüyordu Avrupa'da pozisyonu 4-5 olarak tanımlandı.
Chris Singleton | NBADraft.net
Udoh nba'e gelirken 4 olarak tanımlanıyordu avrupada net bir 5 numara.
Ekpe Udoh | NBADraft.net
A. Randloph nba'e gelirken 3 numara olarak tanımlanıyordu, avrupada 4 hatta zaman zaman 5 numaraya kayıyor.
Anthony Randolph | NBADraft.net

Doncic forvet oynuyor dallas'ta. Keza Patric PF olarak geciyordu Vesely partizanda 3-4 oynuyordu

Masallah ne basket proflari varmis aramizda, Spor her zaman kagit uzerinde gorundugu gibi olmuyor en azindan sahada 100 de 100 kagit uzerindekileri goremiyorsunuz. Onu bunu bilmem bizim transferlerde bir duzensizlik var. Hocamiz da su oyuncu kesin 5 numara bu 4 numara diye oyuncu almamis zaten. Demis ki 5 alirim 4 oynar 4 alirim 5 oynar. Olmadi Galatasaray Futbol takiminda sol bek oynar :)

Ben olsam demisim. Pozisyonu tam tanimlayamamis olabilirim. Bir daha belirteyim, Nigel Hayes penetre ve kisa sutlarla sayi bulmaya calisirsa da
ha faydali olacak. Potaya yakin olsun kac numara olursa olsun. zor maclarda ucluk denemesin bir zahmet. Bu adamin eline top yakisiyor ve oyun zekasi da var.

Ayrica Anthony Davis de sozde Power Forward, ama ne oynuyor Center- Pivot oynuyor. Cok sayi atiyor olmasi onu PF yapmaz. Yani Nba pozisiyonlari da kendi icinde degisebiliyormus.

Bu haftayı pas geçiyormuşuz yeni fark ettim. İşin sıkıntısı bir sonraki hafta Tofaş deplasmanındayız. Yani lige 0/3 ile başlamak, büyük hayal kırıklığı yaratır bende. Sezon başı hazırlık maçlarında, ligin genel seviyesini de göz önüne alınca saha avantajını alabiliriz diyordum ama iş giderek zorlaşıyor.

Yazın kadro kurulurken ilk 5 haftada galibiyeti görme ihtimalimizin düşük olduğunu benle beraber bikaç kişi yazmıştı. Baya tepki almıştık ama maalesef o noktaya yaklaştık. Ha kaybettiğimiz maçlara bakınca da çıldırmamak elde değil. Resmen kendi saçmalıklarımızdan ayağımıza sıktık. Ama durum böyle kendi hatalarımız üzerinden devam ederse hepten çekilmez bi hal alır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önümüzde iç sahada oynanacak brescia ve monaco maçları var. bu maçlardan rahat galibiyetlerle ayrılırsak işler düzelir sezonun şu noktasında hata olarak kabul ettiğimiz şeyler takımın karakterine işlememesi adına ekstra galibiyet gerek. Geçen seneden sonra takım çok önde ama hoca bazı konularda gereksiz ısrar ediyor. Yapıcı olmak iyidir ama şu durumda kendisine de zararı var bu işin