• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 2. Hafta | Galatasaray 101-107 Darüşşafaka

Doğuş şerefsizi, adamı kolundan çekiyorsun hala ağlıyorsun

Hâlâ kazanırız diyemiyoruz çünkü o güveni vermiyor takım. Çok kırılgan bir yapıya sahibiz. Daha epey zaman gerekiyor.

Melo çok kötü bugün.

Moladan sonra yapılan çok kötü,çok yanlış 2 hücum.Biz molalardan neden hep kötü dönüyoruz ?

Bir türlü vurup geçemedik çünkü kısalarımızın hücum tercihleri çok çok kötü. Biraz önce Sadık'a faul yapılan pozisyonda Kravish Melo'ya Sadık'ı gösteriyordu ters eşleşmeden dolayı ama Melo'nun durumdan haberi yok gibi.

Göksenin'e 3'lük esnasında faul çalınmasa ne olacaktı ? Hücumumuz bu mudur ?

Ege sakat mı bugün ?

üçte sıfır faul nedir Göksenin?

Aferin Göksenin, dön bir de bizim potaya sayı at.

Goksenin 3/0🤦‍♂️🤦‍♂️

3’te 0 attı ya 3’te 0 attı inanamıyorum ya

Bugün de maçı kaybetmek için elimizden geleni yapıyoruz. İkinci yarı Ekrem Memnun da bizim gibi izledi.

Kaptanla sözleşme imzalansın,takımını sahiplendi,küme düşecektik,sözleşmeyi haketti diyenler kimlerdi ? 3'te 0 atıyor gülüyor adam.

Bu Goksenin Koksal baketbol oynuyorsa ve basketbolcuysa , ben basketboldan nefret etmeye başladım.

Ben sıradan vatandaş olarak çizgiden 3/3 atıyorsam; sen trilyonlar kaldıran bir beceriksiz olarak serbest atış atabilmelisin. En azından 0/3 de atmazsın be ! Kör olsa 1/3 atar.

Melo, manitadan mı ayrıldın kardeşim? Bu ne hal?

Melo da saçmalıyor bu gün

Melo sok şunu be kardeşim!

Hak etmiyoruz , gram hak etmiyoruz şu maçı

Melo neden böyle bugün? Bir şut sokmuş olsa çoktan bitirmiştik.

Geri