Sıfırdan ve geç kurulmuş takımız zaman lazım zamana ihtiyaç var.Eksiğimiz var mesela savunması iyi bir pivot ihtiyacı açıkça belli oluyor.Geçen seneden iyimiyiz iyiyiz ama zamana ihtiyaç var.
Geçen hafta zayıf Çekmece'ye karşı kazanınca herkes bir havaya girmişti. Yarı final, final hatta şampiyonluk diyenler vardı. Melo, Blackshaer, Akoon Purcell'i falan Euroleague'e göndermişti herkes. Ayaklarınız yere bassın demiştim bugün gördük. Bu takımın kadrosu eksik ve yeterli değil. Bizden daha iyi ve oturmuş en az 5-6 takım var demiştim ve Daçka da bunlardan biri. Bana göre skor gayet normal ama geçen hafta her şeyi göklere çıkaranlar şimdi yerin dibine sokacaktır eminim. Klasik Türk insanı işte.
Takım hücumda çok doğaçlama takılıyor. Doğru düzgün bir çeşitlilik yok isolation, transition ve fast break üzerinden gidiyoruz böyle olunca da olay sadece oyuncuların yaratıcılığına kalıyor. Koç bu anlamda iyi bir sınav vermedi şu ana kadar. Koça biraz daha zaman vermek iyi olabilir ama bir süre sonra bir Koç değişikliği gerekebilir gibi duruyor. Filipovski boşta mı hala?Dün şampiyonduk, bugün küme düşmüşüz. Olumlu olumsuz noktalar vardı ama bu kadar insanı toplayıp bi sinerji yaratmaya çalışırken bu mağlubiyet olmadı. Takım kaptanı saha ortasında adam fırçalamayacak. 0/3 serbest atış atmayacak. Olan oldu. Bugün gibi kötü şut atmayız her zaman ancak.
Geçen sene Tofaşta topsuz oyunun kitabını yazan Akoon Purcell'e bir tane topsuz oyun çizmemek hep iso denetmek çok acayip yani çeşitlilik gerekiyor oyuna. Kravish iyi bir karakter ama takımın tempsuna cevap veremiyor Avrupa takımında bir rotasyon oyuncusu olabilir daha büyük rolü olabilir ama bizim gibi 5 yabancılı takımlarda her pozisyona net oyuncu gerekiyor. Çift maç haftasında başlıyor ŞL'ye mutlaka 6. yabancı almamız lazım bunun hastalığı var sakatlığı var.