BSL 2.Hafta | Tofaş 80-82 Galatasaray

Basketbol Süper Liginin 2. Haftasında Tofaş deplasmanina konuk oluyoruz.

Karşılaşma 16 Ekim Pazar günü saat 16:00'da Tofaş Spor Salonu'nda oynanacak ve Lig TV 2'den canlı olarak yayınlanacak.

Tofas'in kadrosunda 5 yabancı oyuncu bulunuyor. En etkili isimleri ise Jordan Hamilton ve Sammy Mejia.

Tofaş ilk maçında deplasmanda Darüşşafaka'ya 83-75 mağlup olmuştu.

Maç Detay

Best Balıkesir maçını kazanmamıza rağmen zorlandık. CSKA'dan fark yedik, hiç organize değildik. Şu anki halimizle ligde TED,İBB ve Trabzon hariç her takıma karşı zorlanabiliriz, kaldı ki Tofaş Daçka'yı çok fazla zorladı. Sahalarında baskılı oynayacaklardır.

Favoriyiz diyemeyeceğim. Ben de aynı Ataman'ın izlediği gibi çekirdeğimi alıp tv karşısında heyecanlanmandan izleyeceğim bu sefer.

Hazırlık maçlarını daha heyecanlı beklemiştim. Malesef takım ümit vermiyor umarım yanılırım.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlediğim son iki maçtaki Galatasarayımiz hiçbir maça benim gözümde favori çıkmayacak gibi duruyor.Tofaş da bizi yenebilir bütün takimlarda.Oysa bu seneden sonra bir daha ne zaman oynayacağımızın belli olmadığı Euroleague sezonumuzda rakiplerini ezip geçen istikrarlı bir takım kurabilirseydi keşke.acaba hangi oyuncu hocayla anlaşamayıp gidecek diye korkmuyor değilim şuan da..

Takım hiç ümit vermiyor. Eğer bir sihirli değnek değmemiş ise ilk mağlubiyetimiz alırız. Temennim bu savunma ile fark yemeyelim. :)

Ya arkadaşlar tamam oynanan oyundan memnun değiliz de bu takım Avrupa'nin en iyi takımına 84 attı neticede. 3 çeyrek oyunda kaldı bi şekilde. Bu maç özelinde konuşuyorum tabi ki. Elimizdeki tek olumlu veri Cskaya 84 atmak ve bugün rakip tofaş.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu üç sayı savunmasını çözemeyeceğimiz belli de hiç değilse biraz çaba gösterip rakiplerin denemelerini azaltsak ona da razıyız. Rakipler bu zaafımızı artık çok iyi biliyor ve diğer maçlarda kullanmadıkları kadar üçlük kullanıyorlar, Neredeyse ikiliğe yakın üçlük deniyorlar bizi görünce. Bizde mi bir şey var bilmiyorum ama çoğunda da isabet sağlıyorlar...!

Pleiss ' in rüştünü ispat etmesi gereçen mac . İnsanlar yavaş yavaş onun dusan cantekin olduguna ikna olma eşiğinde ...