BSL 20. Hafta | Gaziantep Basketbol 68-61 Galatasaray

06.02.2021 Cumartesi
13:00
Karataş Şahinbey Spor Salonu
TRT Spor 2

Ligin 20.haftasında Gaziantep deplasmanına çıkıyoruz. Rakibimiz 9 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 9.sıradalar. Ligde play-off yarışı içerisinde olan bir takım. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe'yi yenerek play-off yarışında ciddi olduklarını gösterdiler. Geçtiğimiz hafta Fethiye maçını kazanıp biraz nefes almış olsak da hala rahat bir konumda değiliz. Şu durumdan kurtulana kadar her maç bizim için bir final maçı havasında geçecek. Fethiye maçının ilk yarısında iyi diyebileceğimiz bir oyun sergilemiştik ama ikinci yarısında takımımız adeta kırılmıştı. Bu ilk yarıdaki oyunu maçların tamamına yaymalı ve her maç bunun üstüne koymalıyız. Takımımıza başarılar diliyoruz.
 
Alex Hamilton gerek deliciği, gerekse atletizmi ile takıma oyun çeşitliliği getiren bir oyuncu. Keşke daha çok yararlanılsaydı.
 
yiğit bomboş potanın dibinden kaçırıyor dönüşte de basket faul yapıyor. kanser eder insanı bu takım.
 
Oyun falan neyse ama sıkıntılı biri Hamilton belli şu yaptığı faülün anlaşılabilir tarafı yok
 
Rezillik diz boyu. Kötü oynamak ayrı, utanç verici oynamak ayrı. 03:39 kaldı ve sadece 3 sayı atabildik. 1 iki sayılık Basket 1 faul
 
YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ BASKETBOLCULARA YAZIKLAR OLSUN SİZİ ALAN İNSANLARA.
5POZİSYONDA BİR SUTU SOKAKAMAMAK 8 DK 3 SAYI ATMAK ALLAHINIZDAN BULUN
 
Jefferson + Williams yerine Jaiteh gibi sıradan ama iri size bir 5 numara alamaz mıydık? Yemin ediyorum delirmemek mümkün değil.
 

Üst