BSL 21. Hafta | Frutti Extra Bursaspor 99 - 78 Galatasaray Nef

Tarih: 12 Şubat Cumartesi
Saat: 20:15
Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)
Salon: Tofaş SS

Takımımız son üç resmi hedef maçını kaybetti. Rakibimiz ise son iki resmi maçını kaybetti ve iyi bir kadroları var. Dolu tribünlere karşı oynayacağız. Yine konsantrasyonumuzu yüksek tutmalıyız. Savunmayı iyi yapmalıyız. Salı günü oynayacağımız Türkiye Kupası maçına moralli gitmeliyiz. Takımımıza başarılar.

Bursaliyim,Bursa’da yasiyorum ve Bursaspor camiasina cok yakin tanidiklarim hatta yonetimde akrabalarim var.Bu macta buyuk ilgi olacak.Futbol takimlari iyi gitmiyor ve basket takimina bu tip maclarda ilgi yuksek oluyor.Freeman gitti yerine kimseyi almadilar.Tolga sezonu kapadi.Ancak geri kalan 4 yabancilari iyi katki veriyor.Ozellikle Hayes bizim pota altini dokuyabilir.Dudzinski de ozel bir oyuncu bana gore.Yerlilerden de Onuralp baya katki veriyor,Omer Utku da topa baski konusunda iyi is cikariyor,ceza ucluklerini de sokabiliyor.
Bize donersek eger Kerry ya da Ndour rotasyona dahil olursa bana gore kazaniriz.Ama eger olmazsa cidden isimiz zor.Sadik orada tek basina idare edemiyor.Cok onemli mac.Mutlaka kazanmamiz gerekiyor.Galibiyete de ihtiyacimiz oldugu gibi takimin kendine gelmesine de ihtiyacimiz var.
Lutfen kazanalim.

Ben artık hedef maç kaybettiğimizi görmek istemiyorum. Baş altı takımları yenemiyorsan, istersen 50 maç kazan, zerre anlam ifade etmiyor. Şu maçları kaybedince kalbi kırılıyor insanın. 25 sayıdan 10 dakikada maç vermeler falan... Sezon mutlaka Ekrem hocayla tamamlanmalı. Ama biz ilk 8'deki takımları yenemeyip , alttaki 8'e şov yapacaksak; yeni, yabancı bir antrenör ile devam edilmeli sonraki sezona.

Şöyle bir durum var,biz önümüzdeki sezon yine sil-baştan bir kadro kuracaksak kimin takımın başında olduğunun benim için çok önemi olmaz.Ertesi sezon çünkü yine sil-baştan kadro kuracağız demektir.

Bizim öncelikle yapmamız gereken uzun vadeli iyi bir sistem takımı olmak.Takımın iskeletini bozmadan,takıma eklemeler yaparak yola devam etmek.O zaman hoca konusunda herkes hemfikir olacaktır.

15 dakikada 40 sayı yiyoruz ben anlamadım ki... Devrede yine rakip 50'yi gördü. Savunma desen yok, oyun planı desen yok. Saçma sapan kör dövüşü gibi oynuyor bizim takım bu akşam. Kafa olarak hiçbiri maça gelmemiş.

Ben bu çeyrek açtım maçı.Fark 21'lerden 12'e düştü.Fark o seviyelere nasıl çıkmış hayret ettim.İzlediğim bölümde Bursa tarafı basketbol oynamıyor.Hayes'in kestiği top,Onuralp'in ve takımın yaptıgı top kayıpları,garip şut tercihleri,ne ararsan var yani.

Adamların yaptığı 4 hamleden 3 tanesi yanlışken bizim 20 sayı geriye düşmemiz bizim açımızdan yetenek isteyen bir durum.Üstelik rotasyonları zayıf.Ayberk-Metin Türen falan oynuyor,istatistiklerine bakmadım.

Farkı 9'a kadar çektik.