BSL 21. Hafta Ted Kolejliler 78-88 Galatasaray Odeabank

12 mart Cumartesi, saat 18:30. Yayın Lig TV 2.

Takımımız 14 galibiyet 6 mağlubiyetle ligde 3. sırada. Ted Kolejliler ise 8 galibiyet 12 mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısındaki maçı kendi sahamızda 75-65 kazanmıştık.

Zirveye olan yakınlığımız iyice arttı ve her galibiyet daha da değerli artık. Başarılar aslanlara.

Geçen haftaki maçı kazanmaları bizim için çok iyi oldu, biraz daha rahat olacaklardır. Son dönemdeki iyi oyunu devam ettirirsek nispeten kolay geçeriz. Bunlar dışında daha önce bir arkadaş da yazmıştı, neden Cuma değil? Gerçekten anlamadım ben, tamam büyük sorun değil ama 4 gün olsa daha iyi olurdu. Maç İstanbulda olsa tamam ama Ankara da olsa deplasman

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç var bugün umarım vurup geçeceğiz. Lasmenin az oynayacağı bir maç olsun. Umarım kafalar avrupada olmaz. Konsantrasyon..

İlk yarı işler istediğimiz gibi gitti. 2. yarı bazı maçlarda olduğu gibi ağır saçmalamazsak, istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum.

Geçen haftaki maçı kazanmaları bizim için çok iyi oldu, biraz daha rahat olacaklardır. Son dönemdeki iyi oyunu devam ettirirsek nispeten kolay geçeriz. Bunlar dışında daha önce bir arkadaş da yazmıştı, neden Cuma değil? Gerçekten anlamadım ben, tamam büyük sorun değil ama 4 gün olsa daha iyi olurdu. Maç İstanbulda olsa tamam ama Ankara da olsa deplasman

Maç şifreli kanalda, Cuma akşamı o kanalda EL maçları var. Bunu mutlaka konuşmuşlardır ve kanal olmaz demiştir. Bizimkiler de yayından gelecek 3-5 kuruşa eyvallah deyip kabul etmiştir.

Bu maçı kaybedersek bu iş biter. Bunun farkındadırlar umarım. Sinan kaç maçtır kayıp Micov da. Sezonun en önemli bölümüne giriyoruz