BSL 21. Hafta | Tofaş - Galatasaray Nef

Mahir’e bak demin normal faulu yapmadi simdi sportmenlik disi yapti :)

Mcgee’nin sahada oldugu her an eksi yaziyor.Goksenin-Muhaymin ikilisiyle oynamaya raziyim.Hatta Angelo’yu 3’te kullanalim ama Mcgee girmesin abi.
 
Mahir’den bi 10-15 kilo alıp Russell’a vermek lazım.
Yanında biri geçerken rüzgarından savruluyor adam,
uzun saçlı Russ Smith.
 
Allah rızası için çıkar şu McGee'yi. Sedat Ali at Ege tan at muhaymin iyi başlamıştı maça onu at. ama çıkar şu herifi oyundan. seni kovduracak inatla oynatmaya devam ediyorsun koç amacın ne, bizim goremedigimiz neyi görüyorsun şu herifte
 
Ikinci ceyrek berbat oynuyoruz.Iyi yaptigimiz herhangi birsey yok.Zaten bence ilk periyotta da iyi degildik.Yuzdeli oynadik sadece.Russell ve Ristic’in ruzgariyla iyi basladik ama devami gelmedi haliyle.
 
Mcgee aloooooo hangi dunyadasin aloooooo süre bitti devre arası sen bench'e gidip oturuyorsun aloooooooooooooo
Suc sende degil seni alanda
 
Ilk periyotta da iyi degildik sadece ritimliydik.Yuksek yuzdeyle oynadik.

Mcgee girince maalesef o ritim de kayboldu.Hucumda her topu eline aldiginda takimin butun saha yerlesimini,hucum akiskanligini kaybettiriyor.

Mumkunse ikinci yari hic girmesin diyecegim ama Pistiolis en az 15 dakika oynatir bu vasifsiz herifi.
 
Tofaş da bayağıdır kötü, Orhun Ene de pek etki edememiş görünüyor lâkin bizim mala bağlamamız için iyi rakibe gerek yok zaten.

Rotasyon sevdasına devam etsin bizim düşük bütçeli yunan tanrısı. McGee ile Mahir kurtaracak onu.
 
Hakemler doğruyor, hoca yine maç öncesi defterine yazdığı taktiği uyguluyor, adım esneme yok. Arkadaş Sadık, Ristic, Göksenin iyi başlamış, tamam rotasyon iyi dinlensin adamlar 2-3 dk ama unutma adamları. Senin oyuncuna komik sportmenlik dışı çalınıyor, it kak sesin çıkmıyor. Orhun Ene saha içinde, bir hakemi dövmediği kaldı. Şubenin sahipsizliğini özetleyen bir ilk yarı.
 
Mcgee'nin yoklugu belki etkilemezdi ama Ennis'in hiç katkı veremeyeceğini bilsek bile Ennis'in olmayışı direkt etkiliyor 4 yabancıdan 1 tanesi Mcgee oldugundan.

Russell ile Ristic sadece bu maç değil oynadıkları maçlarda hücumda gayet iyiler ama savunmadada bir o kadar eksiler.

Bu 2 oyuncunun olduğu takımda Russell'ın yanında savunması ve top yönlendirmesi iyi olan 1 numara,Ristic ile değişecek savunmada katkı verebilecek Ndour tarzı oyuncu olmalı.
 
maçın kalan kısmını Russell-Göksenin-Muhaymin-Sadık-Ristic 5'i ile, hiç değişmeden oynasak kesin kazanırız. 0 mübalağa.
 
Burası Türkiye. Öyle ağzını açmadan pısırık pısırık durarak, efendi gözükerek hiçbir şey kazanamazsın. Bunca zaman bunu öğrenemeyen, hakkını aramayan adamdan başarı zaten beklenmez. Pistiolis yardımcı koç olur anca.
 

Üst