BSL 21. Hafta | Tofaş - Galatasaray Nef

Duyduğu övgü cümleleri buradan Triglav'a, yediği küfürler buradan Fizan'a yol olacak bir aktörken sizi de dinginlikle; yerine göre şefkatle karşılayacağıma dair şüpheniz olmasın Ali Bey. Tahrik mücadeleniz forumun dönemsel rengi olarak sosyal ağların hafızasındaki yerini alacaktır. :)
Onur Bey yıllar önce sizi forumda hatırlıyorum.
Aradan geçen zamanda Tibet’te miydiniz acaba? :)
 
Küme düşer miyiz acaba diye düşünürken play-off potasına yükseldik.
İlginç bir basketbol süper ligi izliyoruz bu sezon.
İlk 5 takımın kim olduğu kesin olarak belli ama 6-16 arasındaki takımlar sürekli değişiyor.
Bakalım kim şampiyon olacak?
Benim tahminim Telekom şampiyon olur.

Aşağı ve orta çok kötü. Yani PO potasındayız ama düşme derecesiyle. Düşünün kapanmak üzere olan denizli 6. sırada.
 
Bu sene Efes-fb finali yerine Telekom-Karşıyaka finali bekliyorum.
Karşıyaka Avrupa'dan erken elenmenin faydasını gördü,ligde çok daha iyi ve rahat oynamaya başladılar.
Bizim BCL'den elenmemize de ben açıkçası sevindim. Bu erken elenmenin faydasını haftada 1 maç yapmak suretiyle biz de göreceğiz.
Muhtemelen play-off'a kalacağız. Play-off'a en iyi ihtimalle 6.sıradan katılırız.
Rakibimiz ilk 3 sırada bulunan Telekom,fb,Karşıyaka(Efes) olur. Bunlar arasında eşleşmeyi istediğim tek takım Telekom olur.
 
eğer istikrarlı bir oyunumuz, rotasyona başlayınca ana parçasını kenarda unutan bir koçumuz, gk61 ve sadık'ın yanında fazladan bir tanecik eli yüzü düzgün, top sektirmeyi bilen yerli kısamız olsa ksk kadar olurduk bence ligde. sadece lige odaklandık artık. ben seri galibiyetler bekliyorum takımdan, bu akşam ki galibiyet tersine döndürdü bence sezonu. ne olursa olsun, ayık kafayla düşününce yani 4 yabancı + sadık-gk61 ile oynadık maçı. her ne kadar kanser olsak da bize gece rahat bir uyku çektirecek takımımız. olur da düşündüğüm gibi tersine döner ve seri galibiyetlere başlarsak kendimize 2-3'ten rakip begeniriz artik. bence de Telekom en makulü. aralarında elemeye yaklaşacağımız tek takım onlar. karşıyaka falan gelirse mazallah, İzmir'de falan o tribün hiç çekilmez. fener zaten gelmesin, ha çeyrek finalde elenip sezonu kapatacaksak Sinan erdem'de o müthiş derbi atmosferi için fenere elenmeye razıyım ben.
 
Hani youtubeda tartışmalı hakem kararları falan diye videolar paylaşılıyor ya.

Sadece şu maçta Tofaş aleyhine 2 pozisyon çıkarsa bizim aleyhimize 15 pozisyonluk video çıkar.

Hele ki Milton Doyle'ın pas arası yapıp kendi kendine takılarak düştüğü pozisyonda çalınan sportmenlik dışı faul ve izlendikten sonra ne yaptık biz der gibi sportmenliği iptal edip top Tofaş'ta olmadığı halde kenardan Tofaş'ın oyuna başladığı an bu ligin kalitesi tepedeyse dibe indirecek karardır.

Spiker ve yorumcu bile anlam veremedi.Hücum faul mu çalındı diye enteresan bir yorumlama yaptılar.
 
Kazandık da bu kadar gece gündüz kadar farklı oynayamaz bir takım ya. Russell bence en iyi maçlarından birini oynadı, maç boyu deliciliğini kullandı zaman zaman saçma top kayıpları da yaptı ama net 4-5 asisti var bugün. Bundan daha önemlisi top dönmeye başladı ve doğru şutları bulduk bu sayede. Sadık iki maçtır saçma sapan hatalar yapsada bir aydır falan ciddi sorumluluk almayada çalışıyor ama sezon sonu yolculuyoruz heralde onu. Lig ise umrumda değil playoff yapsak ne yapmasak ne ligde kalalım yeter, iki sezondur ana hedefim bcl olduğu söyleniyor ama top 16 yı geçemedik henüz.
Ege Tan'da sakat heralde, çabuk iyileşir umarım da deneriz belki ligin geri kalanında.
 

Üst